CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Tolong Bagi Nombor, Boleh Video Call Dalam Bilik Air" - Netizen Anggap Kapsyen Caprice "Perli" King Coco Melampau!

28-9-2021 03:00 AM| Diterbitkan: bubuk_bearbear| Dilihat: 11306| Komen: 52

Description: Status terbaharu penyanyi rap dan aktivis kemanusiaan, Caprice, di Instagramnya telah mengundang kemarahan netizen apabila dilihat seperti menyindir pempengaruh, King Coco yang baru sahaja bercerai de ...


Status terbaharu penyanyi rap dan aktivis kemanusiaan, Caprice, di Instagramnya telah mengundang kemarahan netizen apabila dilihat seperti menyindir pempengaruh, King Coco yang baru sahaja bercerai dengan gurauan melampau.

Sambil memuat naik gambar tangkap layar keratan berita sebuah portal yang mendedahkan King Coco kini sudah menjadi ibu tunggal, Caprice atau nama sebenarnya Ariz bin Ramli menulis kapsyen ringkas untuk memberi respon kepada portal berkenaan apabila namanya di tanda (tag) di status Facebook portal itu.

"Hahahah @ohmymedia.cc boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik air," tulisnya.

Kredit foto : Gempak.com


Memetik Gempak.com, status berkenaan kemudiannya telah mengundang kemarahan netizen dan mendakwa tindakan penyanyi rap itu melampaui batas.




Bukan itu sahaja, netizen juga mendakwa kapsyen yang ditulis Caprice itu berbaur gangguan seksual.

Kredit foto : Gempak.com

Menyedari kapsyen yang ditulis itu telah mengundang rasa tidak senang di kalangan netizen, Caprice kemudian memperbetulkan semula (edit) status berkenaan.

"Hahahah @ohmymedia.cc boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dan belajar masak cili api....Tuan badan ok" tulisnya sekali lagi.



Terdahulu, Caprice yang terus melakukan pembongkaran demi pembongkaran melibatkan kebobrokan yang didakwa menjadi perlakuan seorang pendakwah terkenal tanah air hingga sanggup bersumpah atas nama ibu bapanya telah mengundang teguran dari Pendakwah bebas, Pencetus Ummah (PU) Syed.

PU Syed menerusi hantaran Instagramnya memaklumkan kenyataan sumpah yang sebetulnya hendaklah dilakukan dengan menggunakan nama Allah SWT. - CARI



Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote watatakut 28-9-2021 03:34 AM

park

Quote edayildiz 28-9-2021 03:40 AM
caprice ni i rasa heols kena kawen la..kuat nau royan dan suka mencapub
tp kdg heols snyum manis..takde gf ke beliau..sapa blh tnyakan;meh amik i jadi tulang rusuk confirm xsempat nk mencapub dh nnti..tu kalau heols sudi le..i muda dan natural beauty..mix and match ..nak kata edukated tu tak sgt tp edukated la dari heols yg sebaris tu..cuma xkaya
Quote nakkomenjugak 28-9-2021 03:52 AM
Brooooo
Boleh tak ko pergi mana2 celah kangkang donya ni tanpa line tenet dan bersemadi bersemayam di situ?
SHUT THE EFF UPPP laaa

Quote azwanaliori 28-9-2021 04:42 AM
edayildiz: caprice ni i rasa heols kena kawen la..kuat nau royan dan suka mencapubtp kdg heols snyum manis..takde gf ke beliau..sapa blh tnyakan;meh amik i jad ...


Pernah nampak heols berkepit dgn minah freehair rambut karat monthsss ago kt mid valley xtau la gf ke tak ke stock geli geli
Quote samshik 28-9-2021 04:55 AM
Dah ckp kan.. He olls akn tmpg glamer apa ajer yg boleh tarik minat netizen.. Another hajbubis versi jantan...
Quote purplelilac 28-9-2021 05:52 AM
azwanaliori replied at 28-9-2021 04:42 AM
Pernah nampak heols berkepit dgn minah freehair rambut karat monthsss ago kt mid valley xtau la  ...

Tinggi x dia sis?? I ingtkan cari org bertudung tp rambut karat jg dihati uhuhu
Quote zie_indah 28-9-2021 07:15 AM
Betoi giler ke apa si topi huhu suka sindir2 nt kene serang balik sentapan akai budak x cukup umoq...huhu
Quote xpdckelate 28-9-2021 07:20 AM
kurang kasih sayang?lapa like
Quote hareeeesah 28-9-2021 08:47 AM
Ala sudah-sudah la caprice oi.. tak yah nak perli orang tu sangat ko dok diam jangan nak melebih la
Quote ketambangkang 28-9-2021 08:56 AM
byk persamaan ni..suka pakai topi, ckp pelat omputih, attention seeker..sesuwaiii
Quote azwanaliori 28-9-2021 08:58 AM
purplelilac: Tinggi x dia sis?? I ingtkan cari org bertudung tp rambut karat jg dihati uhuhu


Tak tinggi pun tapi yg pasti diameter ukur lilit kepala heols mmg besar ye sbb tu dia pakai cap terangkat2 baru ku tahu
Quote matjerk 28-9-2021 09:16 AM
Kelakar dia ni... dpt dm dari kingkoko mcm kera kena belacan. Meloncat loncat siap up kat story. Pastu up kat post artikel ohmedia tu.
Kingkoko tu bukan pompuan elok pun ko nak bangga sgt. Sekolah pun x habih. Plastic je dia tu. Pusat buruk. Buntut n nenen span.
Cap ni kalau lah kena dm dgn adik neelopa yg suka belanja liuk tubuh badan si lemak tu.. mcm mana lah dia akan terloncat loncat.  Walaupun sama2 low edu dgn cap.. kingkoko... tapi lebih sikit la si lemak ni..dia speaking fluent..n x buat slang2 pelik... tp confirm la cap bukan dlm list lemak... lemak nak org tinggi.... so piliham cap ni mmg x byk... kingcoco pun kingcoco lah... x gitu?
Quote shida81 28-9-2021 09:34 AM
samshik replied at 28-9-2021 04:55 AM
Dah ckp kan.. He olls akn tmpg glamer apa ajer yg boleh tarik minat netizen.. Another hajbubis versi ...

kannnn.. kes EL tu kebetulan je dia terjebak... pastu fefeeling hero
sekejap je taring dia kuar balik...
Quote KamikuP 28-9-2021 09:35 AM
Kawen je la dua ketoi ni sekufu. Dua dua pakai cap.
Sorang cover botak sorang cover sulah.
Quote husna_amal 28-9-2021 09:49 AM
Tiap kali ada kontroversi baru mesti si topi nasi ni muncul sekali. Jaga2 lah mana tahu lepas ni aib topi nasi ni pula yang muncul.
Quote LadyCarefree 28-9-2021 09:59 AM
edayildiz replied at 28-9-2021 02:40 AM
caprice ni i rasa heols kena kawen la..kuat nau royan dan suka mencapub
tp kdg heols snyum manis. ...

Siaoa nak kat dia? Belum lg tgk ciknek ala cilipadi.
Quote Hypothetically 28-9-2021 10:01 AM
Sungguh tak bijak. Apa beza ko dgn ustaz tu skg?
Kalau takde benda yg bagus nak di tulis baik duk diam2.
Quote awex^returns 28-9-2021 10:26 AM
eloklah tu dedua Melayu hidung pesek
tapi cakap nak slang sangat
geli
Quote trexxxxxi 28-9-2021 10:28 AM
Bodoh punya periuk nasi
Tu sexual harrasment!

Shut the f up

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 09:38 AM GMT+8 , Processed in 0.050054 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top