CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Nadhir Nasar Reda Disamakan Dengan Pelakon Wanita 067 Squid Game

28-9-2021 08:13 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10715| Komen: 40

Description: Nama pelakon Nadhir Nasar menjadi perhatian selepas tular video yang menyamakan wajahnya dengan pelakon drama siri popular Squid Game iaitu Jung Ho Yeon.
Nama pelakon Nadhir Nasar menjadi perhatian selepas tular video yang menyamakan wajahnya dengan pelakon drama siri popular Squid Game iaitu Jung Ho Yeon.

Akui sudah menonton video tersebut, Nadhir atau nama sebenarnya Ahmad Nadhir Ahmad Nasar berkata kemungkinan netizen melihat persamaan mereka dari segi rambut serta raut wajah.

Selain itu pelakon berusia 27 tahun ini juga menganggap mereka mempunyai persamaan dalam perjalanan karier yang bermula daripada dunia peragaan.


Kredit foto: mStar


"Saya ada tengok juga video itu dan peminat pun ada beritahu saya. Sejujurnya, kalau daripada segi luaran itu saya tak boleh nak nilai.

"Kalau orang nampak sama, mungkin la kot sama. Mungkin disebabkan rambut dan raut muka tidak senyum itu yang nampak seakan-akan sama.

"Usia kami pun lebih kurang dan mungkin daripada segi kerjaya itu ada persamaan juga sebab kami bermula sebagai model," katanya kepada mStar.

Sebelum ini, tular video yang mengatakan Jung Ho Yeon mempunyai kembar lelaki iaitu Nadhir Nasar di aplikasi TikTok.


Kredit foto: mStar


Jung Ho Yeon mula mendapat tempat di hati peminat K-Drama selepas memegang watak sebagai Kang Sae Byeok dalam siri popular yang ditayangkan di Netflix.

Dalam pada itu, pelakon drama Projek Anchor SPM ini mendedahkan terdapat segelintir netizen di Twitter menganggap dirinya tiada persamaan dengan Jung Ho Yeon.



Bagaimanapun Nadhir yang juga juara Hero Remaja 2020 itu tidak melihat perkara tersebut sebagai satu isu yang besar dan membiarkan sahaja komen negatif tersebut.

"Dekat Twitter ada juga segelintir netizen yang kata jangan samakan saya dengan Jung Ho Yeon. Mereka kata saya belum sampai 'level' itu lagi.



"Banyak juga komen-komen negatif tapi kalau saya ternampak, saya biarkan saja sebab ia bukan satu isu yang besar," ujarnya. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Namasayaomel 28-9-2021 08:18 AM
sama ke? TAK SAMA LANGSUNG!
Quote lasagna 28-9-2021 08:27 AM
eh eh sama ke, lain laa.. ke sbb kemelayuan sket.
Quote teen_angelJB 28-9-2021 08:27 AM
Dik...Minah Korea tu world wide international model ...should bangga la wlpun lain gender ..
Quote bulalof 28-9-2021 08:28 AM
bosannya........
Quote kikuri 28-9-2021 08:31 AM
tak sama pun
Quote pinky46 28-9-2021 08:48 AM
Owhh mamat ni yg berlakon dlm i-tanggang tu..ramai btl pelakon baru
Quote ketambangkang 28-9-2021 08:52 AM
celah mane
Quote Levespa 28-9-2021 08:56 AM
Sebijikkk sama!!!







Quote hasniey 28-9-2021 08:57 AM
Rambut je kot yg sama.tp maskulin betul muka dia eh..brlakon cerita apa lg?xtgok project hancor tu
Quote helicornia 28-9-2021 08:58 AM
tak sama pun
jauh panggang dr api
Quote fadz84 28-9-2021 09:01 AM
Edited by fadz84 at 28-9-2021 09:14 AM
teen_angelJB replied at 28-9-2021 08:27 AM
Dik...Minah Korea tu world wide international model ...should bangga la wlpun lain gender ..


Haah baru I tau minah tu international model..  muka oriental yg perfect jd model..
Quote hijau_serindit 28-9-2021 09:21 AM
hahahah... celah mana sama? self claimed ke ni?
Quote azimodin 28-9-2021 09:22 AM
Sama celah bedah mana?
Quote KamikuP 28-9-2021 09:30 AM
Sama tang cuping telinga.. eh Juara Hero Remaja serously?
Quote nanasno 28-9-2021 09:43 AM
tapi iols kenan budak nadhir ni. dia tak nampak pooyo mcm budak lelaki baya dia yang lain. caption ig pun deep deep jek.blajo abes tak dia ni?
Quote wtvmjls 28-9-2021 09:48 AM
teen_angelJB replied at 28-9-2021 08:27 AM
Dik...Minah Korea tu world wide international model ...should bangga la wlpun lain gender ..

tu la. jung ho yeon tu org cakap satu agency dgn gigi hadid kot. tkkan nk samakan dgn hyun bin pulak haha
Quote jelitayu 28-9-2021 10:29 AM
alaa...sama ke tak sama lantak deme le. chill lah...ada je benda yg nak dibahan. tak rilex langsung...
Quote mizzmimi 28-9-2021 10:34 AM
Ape bende squid game ne.. Adakah iols dh kertu
Quote nakkomenjugak 28-9-2021 10:37 AM
Heol ni kalau muka garang matang sikit
Haaa boleh dah jadik watak budak bbnu masuk yakuza
Ala2 crow zero gitchewww
Tapi kenot celen my shun oguri laa
Takayuki Yamada zaman tu pun jambu sangat
Cite naked director baru nampak rembesan daddy2

*Motipppp iol sampai ke cite jepun??*

Lihat semua komen(40)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 09:55 PM GMT+8 , Processed in 0.065515 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top