CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Mas Khan Beli Porsche- Hasil Doa Ibu Bapa Ya, Bukan Tumpang Mewah Girlfriend

18-8-2021 12:20 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 42432| Komen: 255|Original author: Oleh: Saiful

Description: Mas Khan bangga bila berjaya memiliki kereta mewah Porsche yang harganya bernilai lebih dari setengah juta ringgit.
Mas Khan bangga bila berjaya memiliki kereta mewah Porsche yang harganya bernilai lebih dari setengah juta ringgit.

Kata Mas, ia diperoleh hasil daripada doa dan berkat ibu bapanya yang selama ini menjadi tulang belakang.



Foto: IG

"Syukur Alhamdulilah terima kasih ya Allah ini berkat doa ibu , berkat saya manjakan ibu dan bapa saya, berkat saya happykan keluarga, rahmat ini saya dapat nikmat ini semua kerana Dia," tulisnya melaui Instagram.

Tambah pelakon ini, segalanya tak mungkin dicapai kalau tak berusaha dan bersabar untuk mengubah kehidupan.



"Sabarlah dalam perjuangan,sabarlah bila jatuh dan sabarlah bila hendak meniti jalan, yang menang selalu di akhir cerita.

"Bukan Porsche yang ingin saya sampaikan, tapi value of the porsche yang buat saya menilai hidup dari perspektif yang berbeza. Family first," tambahnya.

Di ruangan komen, ramai yang kagum dengan Mas Khan kerana berjaya dalam perniagaan yang diceburi.



Teman wanitanya, Diana Nasimuddin juga adalah sempat mengucapkan tahniah dan bangga di atas pencapaiannya.

Bagi yang tertanya-tanya, Mas juga meruapakan pengasas kepada sebuah syarikat perniagaan berasaskan penjualan dan pertukaran mata wang asing di atas talian.




Bukan tumpang duit gilfriend ya, jangan tuduh bukan-bukan.




Apa pun, memang pasangan yang begitu cocok sekali tak gitu?-CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Kakopi


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fadz84 18-8-2021 12:23 PM
Baiklah..
Quote wml9664 18-8-2021 12:24 PM
Melayu ni asal pkai kete mewah kaya.. asal kaya pkai kete mewah.. bongokkk benooo.. org kg pkai motor kapcai tanah value juta2 lg kaya la dr hutang loan bank mcm2
Quote KelisaSilver 18-8-2021 12:27 PM
Nexttttt........
Quote mendeluk 18-8-2021 12:30 PM
Persepsi orang Melayu, pakai kereta cikai, tak kaya. Kadang itu banyak pakai kereta mewah, tapi hutang keliling pinggang sebab nak flex punya pasal.
Quote mendeluk 18-8-2021 12:30 PM
Mas dengan Nadia ini macam dah pernah ehem je tengok dari video atas itu and gambar2. Kish2x
Quote cmf_premierleag 18-8-2021 12:35 PM
hah yelah doa parents
k bye
Quote katakauu 18-8-2021 12:38 PM
mendeluk replied at 18-8-2021 12:30 PM
Persepsi orang Melayu, pakai kereta cikai, tak kaya. Kadang itu banyak pakai kereta mewah, tapi huta ...

tu kalau pkai honda ke waksegan ke apa mmg la nk bgaya

kalau pakai posher poshi bagai ni mmg sah sah org kaya
Quote MontanaHannah 18-8-2021 12:46 PM
Siapa nak percaya cakap ko bila minah  kaya tu ada disebelah ko ?

kesian minah tu ,duit banyak tp  nak cari lelaki  baik jaid suami pun xmampu


nampak ada tanda-tanda minah tu sakit otak


yg sijantan tampak mcm pemuas nafsu

ada duit jantan melekat , xde duit jantan melayang !
Quote kikikiko 18-8-2021 12:49 PM
Np sis nmpk menantu perempuan yg bongsu tu dah mcm cina petaling street. Hilang sudah aura org kaya
Quote weirdwaniey 18-8-2021 12:50 PM
Aku dulu first time tgk mas tu aku rsa mcm dia bengkok je.. sbb kening cukur terbentuk pastu menari bjoget pun lemah gemalai
Quote Nizleen86 18-8-2021 01:02 PM
Sarkastik sangat tajuk...
Quote teletubis 18-8-2021 01:04 PM
Sayang... Kaya tapi hanyut..sian tok leha
Quote toxicated 18-8-2021 01:05 PM
mendeluk replied at 18-8-2021 12:30 PM
Mas dengan Nadia ini macam dah pernah ehem je tengok dari video atas itu and gambar2. Kish2x

Tu pic dkt hotel room kan. Selamba
Quote KIM.K 18-8-2021 01:06 PM
Mengingatkan aku lakonan Christopher Waltz dalam Georgetown
Quote toxicated 18-8-2021 01:06 PM
Tp aku caya je dia ni berduit sbb dia forex trader. 1x untung puluh ribu usd. Tp tu kalau untung. Kalau margin call takkan la nak tayang jugak kan.
Quote helicornia 18-8-2021 01:07 PM
kikikiko: Np sis nmpk menantu perempuan yg bongsu tu dah mcm cina petaling street. Hilang sudah aura org kaya

tu la kan. tengok gambar kt ig diana time birthday tu, ayakk napa body dia gitu.beketul2. dh le baju ketat.kat ig kemain slim lagi
Quote mh17 18-8-2021 01:07 PM
mendeluk replied at 18-8-2021 12:30 PM
Mas dengan Nadia ini macam dah pernah ehem je tengok dari video atas itu and gambar2. Kish2x

Muahaha,apelah sgt nk bg hotdog dia.asal dpt show off tak gitew?
Quote c===8 18-8-2021 01:11 PM
mesti mas selalu pejam mata
Quote bakingsoda 18-8-2021 01:12 PM
toxicated replied at 18-8-2021 01:06 PM
Tp aku caya je dia ni berduit sbb dia forex trader. 1x untung puluh ribu usd. Tp tu kalau untung. Ka ...

bukan ke forex trading ni haram? berkat celah mana?

Lihat semua komen(255)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 09:13 PM GMT+8 , Processed in 0.063742 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top