CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Sila Terbuka Otak Kau, Check Dulu Ayat Tu Untuk Kau Atau Netizen,”-Diva AA Suruh Artis Jangan Melenting

10-8-2021 01:50 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13145| Komen: 79

Description: Kata-kata pedas pengacara sensasi Azwan Ali yang ada kalanya berbaur caci maki lucah terus mengundang rasa kurang senang dalam kalangan pengguna media sosial.
Kata-kata pedas pengacara sensasi Azwan Ali yang ada kalanya berbaur caci maki lucah terus mengundang rasa kurang senang dalam kalangan pengguna media sosial.

Terbaharu Azwan, 55, atau lebih dikenali sebagai Diva AA mencetuskan kemarahan ramai selepas dia berkongsi foto seorang selebriti wanita dengan kapsyen yang dianggap keterlaluan.

Bagaimanapun Azwan berharap golongan artis tidak mudah melenting selain memahami maksud sebenar jika nama atau foto mereka digunakan dalam perkongsiannya di media sosial.

Foto: mStar

"Diva AA nak ingatkan semua artis yang ditegur di Twitter dan semua media sosial... sila terbuka otak kau.

"Aku punya (sasaran) ada dua, satu untuk engkau satu untuk netizen, jadi kau check dulu ayat tu untuk kau atau netizen.


"Kau tak boleh terima orang tegur, teguran saya di Twitter untuk netizen bukan untuk kau," katanya kepada mStar.

Tambah Azwan susulan perselisihan faham dengan selebriti yang enggan dinamakan itu, dia mula memadam semua foto yang pernah dikongsikan di platform media sosialnya sebelum ini.

"Kau ingat kau ada berjuta followers, kau hebat sangat? Saya dah delete semua gambar dia dengan family dia dalam Instagram!

"Saya juga dah call pihak production untuk tidak senaraikan artis ni sebagai artis jemputan dalam program yang saya kendalikan.

"Mesej saya dalam tahun 2021 ini jelas... saya tak boleh tolerate dengan orang macam ni," katanya. -CARI

Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 10-8-2021 01:58 PM
......
dah kalau letaknya gambo nek ta
harus laa tuan punya diri mengamok
netijen makan popcorn jah
Quote akuchenta 10-8-2021 02:03 PM
Nak tegur tak boleh ke ckp elok2. Ni dimakinya semua org! Ko tu yg tak berapa betul sebenarnya! Sibuk nk tegur org. Cermin perangai sendiri tu dulu
Quote msel 10-8-2021 02:04 PM
Diri sendiri dulu pun lupa nak cek ayat kan:
-jb xde ke
-menate

Sampai dimaki hamun budak tu.
Quote kakigebang 10-8-2021 02:13 PM
burit mak hang la pondan tua
Quote edoraixora 10-8-2021 02:14 PM
Ko letak gambar dia siapa suruh?
Kalau nk maki netizen letak gambar netizen lain kali
Quote namr 10-8-2021 02:23 PM
Ntah hapa2 dia nih
Quote edayildiz 10-8-2021 02:24 PM
bila la dia ni nak insaf dan start ckp elok2..
kalau xblh berkata yg elok bgs diam jer dr kau strt carut org..
agaknya kalau xmencarut berdarah kot jubo dia
cakap benda elok2..Allah sayang..
tgk UEL sayu sayu..elok jer dia cakap..takde maki2 org carut org wpn pelbagai nista dilemparkn pdnya..jdkn. UELsbg contoh yach
Quote irvene 10-8-2021 02:26 PM
lagi nk putar belit. ckp je la, ye! mmg saya tuju kepada artis tersebut. ingat berani sgt
Quote ninnamina 10-8-2021 02:36 PM
Dia buat orang boleh. Orang buat dia x boleh!
Quote aderaderker 10-8-2021 02:38 PM
Orang tu yg takleh tolerate ngan ko.
Sedar diri sikit.
Quote MissYouSayang 10-8-2021 02:42 PM
Dah ko suke hati je ckp buqit mak hang dekat nekta, marah la dia.tau la laki dia si zain tu jaga buqit bini dia
Quote Lagubestbest 10-8-2021 03:01 PM
main putar lidah pulak.. mmg semua yang jadi pemakan duik rakyat akan dapat disease cakap berbelit ke?
Quote Su_annur 10-8-2021 03:02 PM
Diva nie kna kawin gn acik rit to la...bru da akai huhu
Quote LH76 10-8-2021 03:04 PM
Allah pic kiri tu td igtkan alien dahi tersembul
Quote imanjannah 10-8-2021 03:06 PM
dahlah aa..
Quote MadameOnion 10-8-2021 03:09 PM
Peliknya tak pernah pun dia maki abang kandung dia penyebab kes covid mencanak ni...fishy la heols n family ni
Quote Normabaru 10-8-2021 03:13 PM
damage control ke ni nyahhh
Quote Dorotheas 10-8-2021 03:15 PM
Da terlajak maki baru nk twist...da tua2 pun mulut jahat
Quote talia 10-8-2021 03:16 PM
Dia tegur org, dgn kata2 kesat - boleh
Org tegur dia - tak boleh

Lihat semua komen(79)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 07:48 AM GMT+8 , Processed in 0.054808 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top