CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ammar Alfian Suka Jadi Bad Boy, Flashback Bersama Fazura

10-8-2021 01:38 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 10808| Komen: 50|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Walaupun sentiasa dipalit kontroversi, aktor Ammar Alfian tetap menjadi pujaan para pengikutnya. Dengan badan kekar, ia menjadi impian lelaki manakala penampilannya yang 'bad boy' pula jadi igauan par ...





Walaupun sentiasa dipalit kontroversi, aktor Ammar Alfian tetap menjadi pujaan para pengikutnya. Dengan badan kekar, ia menjadi impian lelaki manakala penampilannya yang 'bad boy' pula jadi igauan para wanita.

Terbaharu, video klip yang memaparkan lakonannya dalam filem Langit Cinta diperkatakan.

Dengan kapsyen "Why do girls love badboys", Ammar menggabungkan watak jahatnya, Jali yang cuba merogol wanita yang sedang mengandung iaitu Fazura membawa watak Khadeja.

Apa lagi, ramai yang terkejut kerana tidak pernah mengetahui filem ini.

Foto : IG


Walaupun memegang watak kecil dalam filem lakonan Faura, Keith Foo, Farid Kamil dan Saleha ini, karektor Jali sangat menganggu dan boleh dikatakan berjaya.


"Bad boys ain’t no good but good boys ain’t no fun."

Foto : IG

Cuba baca reaksi mereka pula yang teruja.

Foto : IG


Foto : IG


Adik-adik BBNU memang suka bad boy ya? Ni, Ammar Alfian dah tunjuk sisinya. - CARI




Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (4 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 10-8-2021 01:44 PM
ada jeee fooki2 di luar sana yang fefeeling nak bad boys
bad boys who do good, romantic things for them
tapi bila tangan bad boys da start naik
muka badan da start lebam sana sini
jangan tanya kemana perginya lelaki2 baik di donyaaa...


Quote pearl.silver 10-8-2021 02:10 PM
Seb baik flash back fazura

Klu flash back ex gf, nangis laa putri sarah..
Quote pxlbb 10-8-2021 02:13 PM
Rempitz je yg kebulur bad boys yach eww
Quote cmf_premierleag 10-8-2021 02:47 PM
lagi few yrs nk masuk 4 series pun masih lg nk bangga jd bad boy?
bawak2 la jd matang
by the time ko 4 series, takde sapa kisah sume tu.ms tu ko pun ntah2 terkemut2 tgh struggle nk survive sbb takde sapa nk hire budak badboy keje dgn diorg
Quote silampumeja 10-8-2021 02:58 PM
Been there waktu pilih dulu... Rasa mcm ok je kalau badboy sket2... Ok je tak hensem sgt... Ok jee terus jd superduper tak ok ... I didnt blame others but myself. Just syukur sangat cepat sedar dan lari dr toxic environment with whom i called husband at that time... Alhamdulillah. Semua baik2 aje skrg... No such thing kalau nak memilih tu kita pilih bad... No plz..
Quote doubleharmonic 10-8-2021 03:02 PM
bangga sangat jadi bad boy? kot tetiba kiok masa buat jahat pon harus dibangga gituh?
Quote doubleharmonic 10-8-2021 03:03 PM
bad boy lah sangat kot kena setepek covid varian lambada terus kojol?
Quote solarlunar 10-8-2021 03:28 PM
Dlm movie drama mmg lah nmpk fun and addicting. Ada their own attraction.

1. Chuck Bass. Latest GG - Max Wolfe
2. Demon Salvatore
3. Klaus Mickelson
4. Lee Rang

In real life, takde nye nak fun. Better lari jauh2.

Yang ada acah2 bad boy anak antoo. Sekali kahwin menikus
Quote azimodin 10-8-2021 04:59 PM
Eww, ingat semua pussy suka badboy ke. Meouls suka budak nerd kurus kering hokey, especially dengan wajah Oriental gichew. Koser la fantasy ala2 50 shades of grey bagai. Duduk berdua atas sofa layan anime lebih romantik.
Quote edayildiz 10-8-2021 05:04 PM
i pernah crush kt heols masa tgk dlm majalah remaja..heols join hero remaja time tu..
pastu bila dh knl masa heols couple ngn puteri sarah tu terus turn off.. xberkenan la jantan gini..xsesuai ngn i yg kg.com ni
tacod la..sbb dia ada aura mcm mix african..i dah la tacod bangsa africa
Quote Knowlee 10-8-2021 05:14 PM
cmf_premierleag replied at 10-8-2021 02:47 PM
lagi few yrs nk masuk 4 series pun masih lg nk bangga jd bad boy?
bawak2 la jd matang
by the time  ...

jangan taktau... ada je jantan umur 40an perasan digilai ramai gadis kononnya...
Tapi yg gilakan dia semua betina, gedik, narcissist, takde maruah.
Bini orang pun si jantan ni layan uiii... sbb dia rasa digilai ramai gadis.
Kepala dah botak, perut buncit, pun dia melayan ramai perempuan.
Dgn perempuan baik dia buat macam sampah.

betullah cakap orang, like attracts like.
Jantan attract betina.
Quote hyie 10-8-2021 05:18 PM
biasanya orang lebih tertarik dengan individu yang ada karisma, dan paling penting nampak berkeyakinan. Dia seakan ada tarikan aura sebegitu.

badboy tu salah satu karakter berkarisma la lebih kurang.
Quote cmf_premierleag 10-8-2021 05:26 PM
Knowlee replied at 10-8-2021 05:14 PM
jangan taktau... ada je jantan umur 40an perasan digilai ramai gadis kononnya...
Tapi yg gilakan  ...

tu mmg wujud ya
stok2 gini acah2 digilai ramai sambil2 spedo la duit2 betina ni sume
ye la..job takde
maka sauk je la mana2 betina yg favor badboy..dapatla teruskan hidup dgn berbekalkan paras rupa acah2 playboy yg akan dimamah usia
Quote cmf_premierleag 10-8-2021 05:28 PM
edayildiz replied at 10-8-2021 05:04 PM
i pernah crush kt heols masa tgk dlm majalah remaja..heols join hero remaja time tu..
pastu bila dh ...

kalo ko baca tred lama psl heshe ni, mesti ko rs jijik sgt and kensel x jadi crush sama heshe lps baca kisah roommate dia cite dia lancap guna gambo bini bung cik kebung
Quote fizamn 10-8-2021 05:29 PM
Bad boys bawa bala.. .. last last bila pompuan nak kawen nak beeiman la, bawa ke jannah.. kalo dah bad boys mmg bawa ke street fight la.hahahaha..
Quote Làlisá 10-8-2021 05:30 PM
Iols suka yang chubby.. ada perut.. Alhamdulillah.. bertemu yang begitu yachhh.. badan sado2 gini memang iols rasa geli yuckmatttt.. makhluk lemari bottom jahh suka abang badan macam ni.. badboy acik dia..
Quote edayildiz 10-8-2021 05:32 PM
cmf_premierleag replied at 10-8-2021 05:28 PM
kalo ko baca tred lama psl heshe ni, mesti ko rs jijik sgt and kensel x jadi crush sama heshe lps  ...

yuck ziziknya ..i baca kaka tulis ni pun dah rasa nak
Quote Amigurumi 10-8-2021 08:09 PM
solarlunar replied at 10-8-2021 03:28 PM
Dlm movie drama mmg lah nmpk fun and addicting. Ada their own attraction.

1. Chuck Bass. Latest G ...

Wah..sis punya top 3 tu mmg fav iols. Dalam drama laa
Quote Knowlee 10-8-2021 08:14 PM
cmf_premierleag replied at 10-8-2021 05:26 PM
tu mmg wujud ya
stok2 gini acah2 digilai ramai sambil2 spedo la duit2 betina ni sume
ye la..job  ...

Yg I kenal ni, takde spedo duit betina pun. Dia sendiri pangkat tinggi, gaji berbelas ribu sebulan.
Cuma sejenis perasan digilai ramai betina, pastu kuat melayan, alasannya 'friendliness'.
'friendliness' his ass.
Ada perempuan baik, dia perlekeh.

Lihat semua komen(50)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.047466 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top