CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Cara Melihat Hantu, Ada Berani? Jom Cuba!

8-11-2018 11:15 AM| Diterbitkan: Ferr_Remy| Dilihat: 18422| Komen: 90|Original author: Oleh: Ferr_Remy

Description: Teringin nak tengok hantu tapi tidak berkesempatan? Atau anda tidak pernah percaya mengenai kewujudan hantu dan masih berasa ragu-ragu mengenainya?
Teringin nak tengok hantu tapi tidak berkesempatan? Atau anda tidak pernah percaya mengenai kewujudan hantu dan masih berasa ragu-ragu mengenainya? 

Nah! Berikut merupakan lima cara boleh 


Image result for hantu


1. Sikat rambut anda di tengah malam, di hadapan cermin seorang diri. 

2. Sapu tanah kubur di bahagian mata dan bersiap sedia melihat apa yang anda mahukan.


Image result for pocong


3. Bongkokkan badan dan lihat di celah kelangkang anda. 

4. Titiskan air mata anjing ke dalam mata anda.


Related image

5. Nyanyikan lagu Cindai ketika berseorangan sama ada di dalam bilik ataupun di mana-mana kawasan pada tengah malam.

Tidak sesuai untuk mereka yang lemah semangat ya! Kalau dah cuba, jangan lupa tinggalkan komen di bawah! - CARI
18

Bagus
15

Marah
22

Terkejut
19

Sedih
21

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mary_jane 8-11-2018 11:22 AM
2. Sapu tanah kubur di bahagian mata dan bersiap sedia melihat apa yang anda mahukan.

Hwaa ini paling seram.
Quote MissVixen 8-11-2018 11:30 AM
Siapa rajin nak cuba dan confirm kan?
Quote manehnya 8-11-2018 11:32 AM
huh.. aku kalu bleh tak mau nengok semua tuh.. biarle dia tertutup dalam hijab..  

Quote myakayina 8-11-2018 11:44 AM
MissVixen replied at 8-11-2018 11:30 AM
Siapa rajin nak cuba dan confirm kan?

tak buat semua di atas pun dah nampak mcm mana tu?  yg sikat rambut tu cer u try..kot2 bernasib baik boleh nampak 'dia' kat cermin tu..
Quote meklalala 8-11-2018 11:44 AM
hoiiii seram..ada yang pernah buat sila share pengalaman anda..
Quote kaoru44 8-11-2018 11:48 AM
Mcm cari pasal je..haha
Guna air mata anjing tu mcm prnh tgok dlm movie cina..cter komedi..
Quote Andyscenes 8-11-2018 11:49 AM
Kawan iols pernah buat sikat rambut tgh malam, tau apa pandang dia? Pocong. Telek2 kepala pocong pandang dia
Quote bobo_beck 8-11-2018 12:05 PM
Quote CiliPadiSedap 8-11-2018 12:11 PM
Edited by CiliPadiSedap at 8-11-2018 12:13 PM

sis vokuru nyanyi lagu ni lepas sapu tanah kubur dan air mata anjing

[youtube]MDC7YnOrIXA[/youtube]
[youtube]0A6KCd9fcY4[/youtube]

p/s : sis vokuru tak sedar dia hantu kopek
Quote mawar_mustika 8-11-2018 12:12 PM
my sister pernah nampak katanya kt rmh lama dia...rupa dia mcm hantu dlm cite jgn pandang belakang....wallahu a'lam btul ke tdk yg dia nampak tu...my sis ni slalu jugak pengsan & kalau ade org yg kurang sihat dr segi spritual dia mulalh meracau...for me biorlh tak nampak dr nampak...i ni jenis penakut
Quote akr 8-11-2018 12:18 PM
TT yang air mata anjing tu lepas dah buat tu ada cara nak uturn balik tak? ke sampai bila2 boleh nampak? sebab kalau yang lain tu contoh macam sikat rambut tengah malam tu nak stop tengok, just stop sikat rambut je la kan

Quote miemiecha 8-11-2018 12:31 PM
kental nya hati.. mek is penakut..
aritu ade baju jiran umah atas jatuh tersangkut kat tingkap umah mek, kne tiup angin tu...
adoiii lemah lutut woi!!!
siap pasang rukyah, x ilang.. mek ingat itu hantu kebal..
rupanya,.... hwaaa mek tertipu....
Quote BabeYSHa 8-11-2018 12:33 PM
Uhhh.. koser la nak wat... mau pengsan sorang2
Quote Cyempaka 8-11-2018 12:50 PM
No 1 tu aku macam buat setiap malam je.   Syukur xnmpk apa2.malam ni aku sikat sebelum pkl 12
Quote Ketypurry 8-11-2018 12:51 PM
Aku selalu je sikat rambut tengah malam sebelum tidur,pasang lampu kecik untuk tidur sebab malas pasang lampu besau
Tak nampak pape pon
Quote PENCINTA_DIRIMU 8-11-2018 12:59 PM
Edited by PENCINTA_DIRIMU at 8-11-2018 01:00 PM

Saya dah cuba, dan apa yang saya nampak adalah kenangan cinta kita bersama ketika sedang bercengkerama di bawah sinaran bulan purnama..
Quote buragazz 8-11-2018 01:05 PM
Titis air mata anjing tu cam lawak la pulak..
Quote Supersirap 8-11-2018 01:28 PM
malam ini tepat 3.30 pagi boleh cuba tips tersebut sama ada mujarab atau tipu belaka
Quote ajinomotonosuga 8-11-2018 03:08 PM
Cehhhh...sengal..susah susahhhh je wat per??

Korang tengok EBBY YUS btui btuii..tengukk tahan napas n napas balik sloooo je..haaa cuba


Ebby Yus tu hantu jelmaan tau haaa..kembo dia si Rahim Boroi R2 tuu..dua ekoq ni ase jin!! Satu jin lapar satu jin 4segi..ebby lettew

Lihat semua komen(90)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 03:16 PM GMT+8 , Processed in 0.049651 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top