CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Puas Dimaki Dan Dikeji, Kini Ramai Yang Doakan Kebahagiaan Ude Dan Izreen

19-9-2018 06:00 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10424| Komen: 73|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dah puas rasenya segala kejian dan cacian dilemparkan kepada pasangan Ude Wahid dan Izreen Azminda sebelum ini.
Dah puas rasenya segala kejian dan cacian dilemparkan kepada pasangan Ude Wahid dan Izreen Azminda sebelum ini.

Gelaran perampas dah sebati dengan Izreen namun kedua-duanya masih tetap bersabar.


Foto: Utusan
Baru-baru ini Ude ada memuat naik gambar bersama anak-anak.

Foto: IG
Mereka sedang menikmati makanan di sebuah restoran.

Biasanya ruangan komen akan dipenuhi dengan kata-kata yang negatif. 


Namun sekarang ramai yang mendoakan agar kebahagiaan mereka kekal sehingga hujung usia.

Ada juga yang memberi nasihat kepada Ude agar menjadi ketua keluarga yang baik.

jangan ulangi kesilapan lalu kata mereka.

Baguslah begitu, sampai bila mahu membenci. Biarkan sahaja mereka bahagia. -CARI
4

Bagus
12

Marah
18

Terkejut
8

Sedih
11

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (63 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 19-9-2018 06:02 PM
Tak habis lagi ke?
Quote MadameOnion 19-9-2018 06:29 PM
3 org je yg doakan...utk husnuzhon i rasa maybe depa dm jering doakan kebahagiaan
Quote carly_lah 19-9-2018 06:43 PM
moga bahagia je lah... tp ttp kena kutuk.... dan kena boikot....
Quote samshik 19-9-2018 06:48 PM
Sejak bila hakak doakan ko??delusion ekk??
Quote EvieWanKenobi 19-9-2018 06:52 PM
perasannya..
Quote umieanie 19-9-2018 06:55 PM
Sapa la yg buat cerita org doakan dia ni...
Quote Nenasketum 19-9-2018 07:13 PM
Naseb baik kude dah ada anak sebab aku mati2 ingat dia pengkid
Quote white01whale 19-9-2018 07:16 PM
Baper banyak kena sogok bukak topik sampah ni? Bodoh sangat ke?
Quote Megikari 19-9-2018 07:38 PM
Aku belum rasa nak doakan apa2 yg baik utk diorg ni..
Quote inj 19-9-2018 07:40 PM
LOL thread apakah ini???kenapa x up kejian kt pic kude tu..
Quote armin 19-9-2018 07:46 PM
Euw no? Perasannya
Quote laili_nur 19-9-2018 07:53 PM
komen yh kutuk kompem le jering dh delete
Quote belilies 19-9-2018 07:59 PM
Tak nampak kecaman, sebab these two gegeh DELETE NEGATIVE COMMENTS.
Quote Zaien 19-9-2018 08:07 PM
eeuuuuuuuuwwww.. NO!!!
muntah aku klau si jering ni
Quote haruslah 19-9-2018 08:10 PM
Gamba 1st mmg nampak oras2 2 org nih
Kuat jodoh nih..sepadan....k baiiiii
Quote Mary_jane 19-9-2018 08:10 PM
Komen puaka dah selamat kena delete. {:hooray
Quote mitsui14 19-9-2018 08:14 PM
Kesian kat ko kude.. Mak adik beradik ko bertandang rumah jande ko, siap masak2 lagi.. Ko sekeluarga makan fast food je.
Semoga ko berbahagia. Sekian ucapan dr iols
Quote vokay 19-9-2018 08:15 PM
Rajin pulak kude upload gambar mcm ni kat IG...selalu perempuan je minat upload gambar makan2 dgn family
Quote misslinkpk85 19-9-2018 08:17 PM
Aku pun doa yg bebaik je. Lagi2 doa kuda bg yizreen adik madu cepat. Yizreen kan x kesah. Mesti happier

Lihat semua komen(73)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:27 AM GMT+8 , Processed in 0.086461 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top