CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Isteri Hilang Ikut Adik Angkat: Suami Rayu Pulang, Anak Perlukan Kasih Sayang

19-9-2018 05:26 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4406| Komen: 26|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang isteri tergamak meninggalkan suami untuk mengikut adik angkatnya.
Seorang isteri tergamak meninggalkan suami untuk mengikut adik angkatnya.

Menurut suaminya, Jaafar Abdullah, 56, kehilangan Norashikin Halim @ Isa, 35, menyebabkan gangguan emosi kepada anak tirinya yang baru berusia 13 tahun.


"Kami sekeluarga bimbang sesuatu yang buruk menimpanya.

"Kehilangannya itu memberi gangguan emosi pada anaknya sehingga menjejaskan persekolahan.

"Kasih sayang ayah tiri tak sama dengan kasih sayang seorang ibu, anaknya ini perlukan kasih sayangnya." 

Foto: Sinar Online
Sinar Online melaporkan, Norashikin mengenali adik angkat lelakinya yang berusia 20an sejak beberapa bulan lepas.


Suaminya menyedari kehilangannya selepas isterinya itu tidak pulang selepas keluar pada 20 Ogos lalu ketika berada di kampung di Kelaboran.

"Isteri saya keluar dari rumah ibunya pada jam 10 malam dengan alasan mahu mengurut orang di kampung Geting.

"Dia tukang urut, dia ada beritahu saya nak keluar tapi saya tak sangka dia menghilangkan diri."

aafar merayu orang ramai yang mempunyai maklumat di mana isterinya berada agar menghubunginya di talian 0139273894 atau 0103185627. -CARI
13

Bagus
25

Marah
32

Terkejut
32

Sedih
23

Lawak
38

Bosan

Friends Rank (163 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Modngengade 19-9-2018 03:01 PM
sis @Changa  pohon sepatah dua kata
Quote prettyuglybabe 19-9-2018 03:09 PM
epf pocit banyak lagi tak?
Quote minguk 19-9-2018 03:12 PM
tak payah la cari pakcik kalau gitu gayanya...
Quote MeMeimei 19-9-2018 03:13 PM
mudo bini pocit
Quote jalfa 19-9-2018 03:15 PM
Sian pok cik..adik pokcik x bangun bangun kot.sebab tu bini ikut adik angkat
Quote bangcak 19-9-2018 03:16 PM
tgk gambo mcm rupa porumer sini
Quote fushimi 19-9-2018 03:16 PM
sape suruh pakcik kawin ciki muda

dah tahu terung pakcik  tua tak sesuai ngan puki muda tau

ketahui lah pakcik bahwa bini pakcik gatal pepek nak makan terung muda



Quote mrsamz 19-9-2018 03:18 PM
Kawen muda..hmm
Quote Modngengade 19-9-2018 03:20 PM
fushimi replied at 19-9-2018 03:16 PM
sape suruh pakcik kawin ciki muda

dah tahu terung pakcik  tua tak sesuai ngan puki muda tau

amboi nak take over crown sis @Changa ke?

Quote fushimi 19-9-2018 03:26 PM
bangcak replied at 19-9-2018 03:16 PM
tgk gambo mcm rupa porumer sini

siapakah gerangan poremer itew
Quote fushimi 19-9-2018 03:26 PM
Modngengade replied at 19-9-2018 03:20 PM
amboi nak take over crown sis @Changa ke?

iols hanya berkata yang benar je
Quote leylapple 19-9-2018 03:29 PM
rentetan peristiwa...

bini umo 35 thn, ada anak umo 13 thn...means kawin umo 21 or 20...dapat anak umo 22

kawin dgn laki umo 56 thn...ni laki terbaru...

ada adik angkat lelaki umo 20 thn..

bg aku lah... pompuan nie tak puas hidup membujang kut.. maybe laki 1st pun laki berusia...mati awal...

p/s berani nak kawinkan anak umo belasan tahun dgn lelaki tua? kang jadi mcm nie...
Quote manehnya 19-9-2018 03:30 PM
fushimi replied at 19-9-2018 03:16 PM
sape suruh pakcik kawin ciki muda

dah tahu terung pakcik  tua tak sesuai ngan puki muda tau

sedap laaaa hoiii
Quote BoLapciOus 19-9-2018 03:32 PM
hihihi....tp acik tu pon kemaen crik pucuk muda??xtakut kifarah ke nanti      ?
Quote chinta89 19-9-2018 04:03 PM
komen masing2......
Quote Changa 19-9-2018 04:31 PM
Batang konek pakcik dah sendu lah tu.
Of course la cikki birah itu lagi puas main dengan konek 20 tahun sementelah lagi kalau sheols mmg taste anak ikan dan bukan taste abah2
Quote sofiazara 19-9-2018 04:41 PM
kening pun lukis
dah sah-sahla jenis suka berjimba sis
Quote sufi^_^ 19-9-2018 04:43 PM
Macam mana pakcik boleh percaya konsep adik angkat abang angkat bagai ni? Ni hanyalah gentle euphemism untuk nak kaber skendel aje.
Quote Modngengade 19-9-2018 05:21 PM
Changa replied at 19-9-2018 04:31 PM
Batang konek pakcik dah sendu lah tu.
Of course la cikki birah itu lagi puas main dengan konek 20 t ...

ada je abah2 yg batang power sister....akak syak cikki ni taste lelaki muda  biarpun btg tak power mana

Lihat semua komen(26)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 11:38 AM GMT+8 , Processed in 0.089208 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top