CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Disney Lancarkan Kedai Online, Ini Barulah Asli!

9-8-2018 05:15 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 2790| Komen: 13|Original author: Oleh: Suzy

Description: Peminat Disney, kami mempunyai berita baik untuk anda, pembuat filem dongeng yang sangat dikasihi itu telah mengumumkan pelancaran kedai dalam talian mereka, shopDisney. Yay!Kedai online itu akan mena ...

Peminat Disney, kami mempunyai berita baik untuk anda! Syarikat animasi gergasi dunia, Disney yang sangat dikasihi itu telah mengumumkan pelancaran kedai dalam talian mereka, shopDisney. Yeay!

Kedai online itu akan menampilkan produk-produk berdasarkan kisah dongeng yang mereka keluarkan. Bagi meraikan sempena pelancaran laman tersebut, Disney telah membuka banyak tawaran hebat seperti dapatkan '3 untuk 2' pembelian produk kecantikan Disney yang comel. 

Malah terdapat juga 239 item yang boleh diubah suai mengikut cita rasa anda. Wow! Jangan lepaskan peluang ini. Tawaran hebat tersebut dijangka berlangsung sehingga 12 Ogos ini. 



Pembaca boleh menyemak laman tersebut di shopDisney! Laman ini akan menampilkan beberapa kolaborasi bersama jenama-jenama hebat dan terkenal seperti Hype, Samsonite, LEGO, IXXI, Swarovski, Funko, Danielle Nicole, Garmin, Clarks, dan Musterbrand.

Kedai atas talian ini akan menjadi tuan rumah kepada koleksi yang paling meluas dari Disney, Pixar, Star Wars serta cenderahati dari Marvel dan banyak lagi. 

Selain itu, terdapat juga Fesyen & Aksesori, Mainan dan Bayi, Rumah, Koleksi dan Koleksi Taman Disney yang ditawarkan dengan harga menakjubkan.


Foto: Mirror UK

Tunggu apa lagi? Anda yang suka membuat koleksi Disney atau ingin menghadiahkan kepada anak dan saudara terdekat hanya perlu ke laman web tersebut. Dijamin asli! - CARI

22

Bagus
23

Marah
19

Terkejut
21

Sedih
16

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putericahaya999 9-8-2018 05:27 PM
mesti mahal gilaaaa tuuu
Quote Artemesiaa 9-8-2018 05:58 PM
Wah menarik buat mereka yang sukakan barangan keluaran Disney yang ori.  Pasti barangan star wars dan mavel bakal jadi tumpuan utama selain barangan cartoon character nya tu.
Quote aleesyasofia 9-8-2018 08:29 PM
hrga xmmpu milik jwbnya.. cuci2 mata tgk la jwbnya..
Quote MadameOnion 10-8-2018 08:55 AM
waaahhh marvel pun ada
Quote supernaturalee 10-8-2018 09:15 AM
dh surfing shop disney
harga tu klu dlm usd
harga mampu milik
tp klu convert duit kita mmg serious mahal
cth mug stainless steel karakter inside out
usd39.99
klu rm mau dh dkt 160
xtermsk cas penghantaran lg
huhu

Quote fushimi 10-8-2018 09:20 AM
kalau campur kos penghantaran jadi mahal gak

iols baru je usha usha
Quote pittjie 10-8-2018 09:22 AM
antara 3 disneyland yang meols pernah pegi ... harga2 barang kat disneyland HK mcm agak mampu milik la. tapi tu dulu masa meols pegi .. tukaran duit kita about RM3.8 to HKD1 la. sekarang mungkin pun cuma mampu tengok.  
Quote toxicated 10-8-2018 08:47 PM
Itula bazir jer aku baru soping dkt disneyland. Balik malaysia saja browse online tgk2 eh ada jual online semuanya siap ada yg leh engrave n customize nama lagi
Quote Find89 1-8-2019 06:04 PM
Waahhh bestnyee.br perasan
Quote Find89 1-8-2019 06:05 PM
Nak tambah credit
Quote DARSITA 1-8-2019 06:09 PM

baju tshirt dia time sales boleh dpt dlm $5 usd saja. kalau utk halloween pulak (SALES) costume captain America tu boleh dpt dlm USD$35.

Aii ada lah beli dua tiga kali sebab terrrsinggah namun nak menyopping dlm talian idoklah teman. Tak berbaloi.
Quote FanTasyCreaTioN 1-8-2019 06:15 PM
Nak tambah credit ..
nyembang la apa saja kat sini yer ..
https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1161229

jangan buat kat Thread camni

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 02:42 AM GMT+8 , Processed in 0.057251 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top