CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Ruby Rose Teruja Jadi Batwoman, Adi Wira Lesbian Pertama Di Kaca TV!

8-8-2018 01:39 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 10993| Komen: 31|Original author: Oleh: Ain

Description: Impian pelakon wanita 'kacak' Ruby Rose tercapai apabila dia mendedahkan bakal membawa watak Batwoman dalam drama bersiri adi wira di CWTC.
Impian pelakon wanita 'kacak' Ruby Rose tercapai apabila dia mendedahkan bakal membawa watak Batwoman dalam drama bersiri adi wira.



Memetik Time, adi wira lesbian pertama itu bakal membuat kemunculan pertamanya dalam rancangan adi wira CWTV yang menampilkan adi wira dari DC Comics Arrow, Flash dan Supergirl pada Disember ini.

Difahamkan siri Batwoman untuk musim 2019-2020 masih dalam pembikinan.

Sementara itu, Ruby menerusi Instagramnya menyatakan keterujaannya mengenai filem berkenaan.

"Inilah impian saya sejak saya menyertai komuniti LGBT yang terasa seperti dipinggirkan industri. Terima kasih semua," tulisnya.



Kredit foto: IG Ruby Rose

Rancangan itu berkisarkan kisah Batwoman atau nama sebenarnya Kate Kane yang membuat kemunculan pertamanya pada 2006.

Wah, makin mendunialah golongan LGBT selepas ini! Ada ke di kalangan pembaca yang mahu menontonya? - CARI

43

Bagus
21

Marah
22

Terkejut
26

Sedih
23

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (156 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RooneyMara 8-8-2018 01:51 PM
Bosan la cerita Hollywood skarang, mesti nak kena ada gay, or feminist issue. I support feminist especially right yg women should get as much pay as men, but sometimes mcm over. Mcm semua benda laki boleh buat, perempuan pun mesti boleh juga. I yg perempuan ni pun rimas.
Quote fly_in_d_sky 8-8-2018 03:18 PM
tak kisah LGBT ke apa ke kalau jalan cerita menarik ok
kalau membosankan ... zzzzzzz
Quote MarissaOberlin 9-8-2018 12:48 AM
So I tahu la she ols ni lesbian. tp watak Batwoman tu jadi lesbian jugak ke ?
Confirm la tak lepas masuk Malaysia series ni
Quote bulanbulat 9-8-2018 01:01 AM
Badan keding jadi catwoman x nyam la
Quote Achubam 9-8-2018 01:33 AM
Takde lesbian lain ke
Quote dani-rox 9-8-2018 01:34 AM
minah nih overrated, tak abis2 bermodalkan kisah seksualiti. bakat berlakon ke laut. pls laaahh.
Quote Spicymami 9-8-2018 02:54 AM
Alaaa berlakon kayu koser la
Quote honey_jelly 9-8-2018 11:31 AM
bosanlah asyik2 nak kena ada first lgbt superhero, superwoman yada yada yada..*yawn*
Quote lkick2113 9-8-2018 01:53 PM
Batwoman ni memang lesbian... Partner dia det. Rene' montoya
Quote whadda 9-8-2018 04:57 PM
geli pulak aku nak tengok citer camni
Quote scarlett-jo 13-8-2018 03:45 PM
belakon cam kayu je minah ni....
Quote taji2906 13-8-2018 04:37 PM
aku ingat dlm watak je saja nak menampakkan mcm dia tomboy.. rupanya memamg lesbian.. puii.. tp yup dia overrated ja.. berlakon kayu n expression muka dia kebanyakkan sama mcm gambaq sebelah katun batwoman tu.. keras n panjangkan jaw dia.. kayu keras je dia ni.. watak dlm byk2 movie pun nampak sama mcmtu..
Quote burning_ash 14-8-2018 08:57 AM
minah ni kan berlakon crita The Meg tu..
Quote MissVixen 14-8-2018 01:13 PM
Kayunya. Kenapa pilih dia. Produser filem ni perempuan yang kena goda dengan dia ke.
Quote Ferr_Remy 14-8-2018 09:31 PM
Die ni mmg x pandai berlakon. Tak paham ape yg Jenna Nikky minat sgt pasal die. Sbb sheols lessy and cantik je kot.
Quote Zuzu19 17-8-2018 11:30 PM
slay sisturr
Quote im_cyclist 19-8-2018 10:52 AM
Eloknye ct kasem je yg berlakon.
Quote lasagna 18-9-2018 10:04 AM
walaupun dia lesbo tp dia shantiiiikkkkkk!
Quote supikan 25-9-2018 09:36 PM
Lgbt di mana2... huhu

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 08:03 AM GMT+8 , Processed in 0.060004 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top