CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Dapatkan Pulangan Tunai Berganda Di Cari@cashback, Jadilah Kaki Shopping Yang Bijak!

6-10-2017 11:42 AM| Diterbitkan: admin6| Dilihat: 8017| Komen: 17

Description: Cari@cashback adalah platform dagangan online untuk memberi ganjaran..

Dapatkan Pulangan Tunai Berganda Di Cari@cashback, Jadilah Kaki Shopping Yang Bijak!

Dapatkan Pulangan Tunai Berganda Di Cari@cashback, Jadilah Kaki Shopping Yang Bijak!

Cari@cashback adalah platform dagangan online untuk memberi ganjaran kepada ahli secara nilai tunai untuk setiap pembelian.

Lebih daripada 100 pakatan pedagang dalam talian utama program ini.


Bagaimana cara menjadi ahli :

Langkah 1: Daftar sebagai ahli.
Langkah 2: Klik pada ikon saudagar yang anda inginkan dari halaman Cari@cashback untuk berbelanja dalam talian anda. 

Langkah 3: Nilai cashback akan dimasukkan ke dalam akaun Search@cashback anda selepas pembelian anda disahkan.
Langkah 4: Kumpulkan nilai tunai dan tebus wang tunai anda bila perlu.


Semasa Cybersales (9 Oktober - 13 Oktober 2017), selain tawaran lumayan, Cari@cashback juga menawarkan tawaran 2.25% sehingga 12.75% pulangan tunai.

Apa lagi yang anda tunggu? Daftarlah segera (klik di sini : cashback.cari.com.my)


12

Bagus
18

Marah
6

Terkejut
8

Sedih
9

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (60 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizruncing 6-10-2017 03:13 PM
betul ke ni
Quote net_level 6-10-2017 03:16 PM
Boleh tahu breakdown % cashback for lazada item?
Sebelum ni guna shopback and quite rewarding belum setahun dah earn rm130+...
If better than shopback, I'll switch
Quote iloveyou 6-10-2017 03:27 PM
Edited by iloveyou at 6-10-2017 03:28 PM

dah register shopback & dh dpt dh duit. lagi byk korang spend, lgi byk dpt.
tp ni sama la konsep nye eh?
Quote noell 6-10-2017 04:31 PM
neh apa barang??
Quote net_level 6-10-2017 04:54 PM
iloveyou replied at 6-10-2017 03:27 PM
dah register shopback & dh dpt dh duit. lagi byk korang spend, lgi byk dpt.
tp ni sama la konsep ny ...

sama konsep ni..
yang bestnye haritu masa shopback visa 20% promo...
shopping sakan

Quote iloveyou 6-10-2017 04:57 PM
net_level replied at 6-10-2017 04:54 PM
sama konsep ni..
yang bestnye haritu masa shopback visa 20% promo...
shopping sakan

td tgk, kt shopback cm lagi tinggi sikit je dri cashback ni
Quote net_level 6-10-2017 10:04 PM
iloveyou replied at 6-10-2017 04:57 PM
td tgk, kt shopback cm lagi tinggi sikit je dri cashback ni

ye ke? electronic item dpt berapa %?
malas nak register dulu.. hehe
Quote Elle_mujigae 7-10-2017 08:25 PM
wow..nice...
Quote moller 9-10-2017 09:35 AM
WAHHHH....
nnt i try ler
Quote kaklehot 9-10-2017 11:29 AM
dh try shopback punya & dh dpt redeem cuma tempoh utk redeem tu pjg...ari tu buat booking hotel tru booking.com kena tggu 60 hari baru dpt redeem 9% cashback tu..
Quote net_level 9-10-2017 09:46 PM
anyway sesape nak referral shopback boleh pm
Quote JerryChew 15-6-2018 01:50 PM
Edited by JerryChew at 16-2-2020 06:44 PM

Ada jugak laman web macam Diorang boleh bandingkan harga dan ada kupon-kupon tambahan. Jadi jimatlah banyak lagi.
Quote JerryChew 15-12-2018 04:52 PM
Edited by JerryChew at 16-2-2020 06:50 PM

Pakai Voucher Lazada gan, biar dapat potongan harga
Quote seribulan 22-1-2019 08:02 PM
Melawat kawasan yang telah diberi

Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:06 AM GMT+8 , Processed in 0.174969 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top