CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Hati Tak Keruan? Miley Cyrus 'Pasang Spy' Pantau Liam Hemsworth!

6-10-2017 02:34 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7532| Komen: 30|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Kepercayaan sangat penting dalam sesebuah hubungan, namun tak dapat dinafikan setiap lelaki mahupun wanita pasti ada terdetik secebis perasaan ragu-ragu terutama apabila pasangan jauh dari pandangan.
Kepercayaan sangat penting dalam sesebuah hubungan, namun tak dapat dinafikan setiap lelaki mahupun wanita pasti ada terdetik secebis perasaan ragu-ragu terutama apabila pasangan jauh dari pandangan.


Kalau nak tahu, boleh tahan juga cemburunya Miley Cyrus tau! Siap 'pasang spy' lagi untuk mengawasi gerak langkah tunangnya, Liam Hemsworth.


Foto: IG Miley

Memetik the Sun, Miley, 24, mendedahkan dia berbuat demikian apabila Liam, 27, sedang menjalani sesi penggambaran bersama gandingannya yang 'hot'.

Miley berkata demikian dalam satu temu bual bersama Howard Stern. Katanya, dia selalu tak sedap hati apabila mengetahui Liam akan berlakon dengan aktres jelita.




"Saya pasang spy supaya saya tak perlu selalu berada berhampiran Liam untuk mengawasi tindak tanduknya," katanya berseloroh.

Sebagai pasangan selebriti, wajarlah penyanyi itu mengambil langkah berjaga-jaga kerana dia tahu memang mudah untuk jatuh cinta di set.

Terdahulu, Liam pernah digandingkan dengan Jennifer Lawrence, 27, dalam filem The Hunger Games dan Kate Winslet, 41, menerusi filem The Dressmaker.


Foto: The Sun

Foto: IG Liam

Pasangan itu mula menjalin hubungan pada tahun 2009 dan hubungan mereka terputus pada 2013 sebelum mereka berbaik semula pada 2016. 


Foto: IG Miley

Siapa di sini pasang spy untuk intip pasangan dia? - CARI
12

Bagus
5

Marah
22

Terkejut
17

Sedih
12

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (75 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote freezyout 6-10-2017 02:42 PM
pasang laaa..
Quote veYron 6-10-2017 02:47 PM
kesian lak aku tgk dia ni insecure. liam ni mata meliar kot. mamat ni kre nobody lg kt hollywood, klu dia level2 ryan gosling, leo dicaprio, jake gyllenhaal ke lg la x senang duduk gamaknya.
Quote chaotic_soul 6-10-2017 03:08 PM
Ada
Aku
Kesah
Quote mizruncing 6-10-2017 03:10 PM
haruslah psg
Quote Nenasketum 6-10-2017 03:10 PM
Kalau anak Arnie tu masuk lah akal gak, walaupun Liam ni amat delicious looking
Quote Artemesiaa 6-10-2017 03:20 PM
Dah pernah brake dulu sekali kan itu yang mungkin fobianya belum hilang
Quote debab76 6-10-2017 03:46 PM
tastenya chuols laki sheols!!
Quote nadie90 6-10-2017 04:41 PM
Lawa MC skg...tp insecure plak dgn LH nie....huhu sian gak...
Quote RatuDunia94 6-10-2017 10:39 PM
La ko nk insecure dh kenapa? Dh mmg budaya korang x setia dg sorang kekasih.. Even yg dh kahwin pon buat open relationship..
Quote riy 8-10-2017 02:04 AM
Edited by riy at 8-10-2017 02:07 AM

handsome dowh liam ni..for sure la insecure..takuttt.




Quote Roan 9-10-2017 07:53 AM
Tak nak pisang berbuah dua kali tu jeeee motifnyaaa... makin lawa plak Miley sekarang  
Quote devilito2 9-10-2017 02:14 PM
cemburu banget...
Quote jlo 9-10-2017 03:45 PM
liam tu hotness kot
Quote samasam90 9-10-2017 04:22 PM
hot hot macam tu jah, meolls pun akan pasang spy.. gittuh.. tapi tak cayalah liam sejenis mata meliar pompuan.. kalau ye, rasanya dah lama heolls kapel lain sewaktu putus dgn miley
Quote Roan 10-10-2017 09:44 AM
samasam90 replied at 9-10-2017 04:22 PM
hot hot macam tu jah, meolls pun akan pasang spy.. gittuh.. tapi tak cayalah liam sejenis mata melia ...

Ada je dia dating lepas putus tunang ngan Miley tapi tu la kategori sejuk beku tak lakukan tabloid pun, berbanding Miley dating ngan Patrick Schwarzenegger.
Quote gerbera.memopad 10-10-2017 11:25 AM
Liam ni blh tahan sendu jugak kan di Hollywood sana, tak macam abang beliau.
Quote merrissa 11-10-2017 10:14 AM
syg benar kat liam nya oi
Quote vanillaninja 11-10-2017 10:27 AM
I suka this couple
Quote chauky314 11-10-2017 10:55 AM
kalau spy subahat gak abisla miley.. huhu

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:55 PM GMT+8 , Processed in 0.060192 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top