CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Sempena Merdeka, AladdinStreet Buat Tawaran Mega Selama 60 Jam!

30-8-2017 05:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 2136| Komen: 8|Original author: Kandungan Tajaan

Description: Sempena Hari Kebangsaan ke-60, AladdinStreet menawarkan sesuatu yang luar biasa kepada para pembelinya.Laman jualan dalam talian itu menawarkan pelanggan tawaran hebat 60 jam di AladdinStreet.com.my b ...
Sempena Hari Kebangsaan ke-60, AladdinStreet menawarkan sesuatu yang luar biasa kepada para pembelinya.

Laman jualan dalam talian itu menawarkan pelanggan tawaran hebat 60 jam di AladdinStreet.com.my bermula 31 Ogos!


Kempen yang dinamakan sebagai 60.60.60 itu juga membawa pengertian 60 tahun kemerdekaan, 60 tahun pertumbuhan dan 60 tahun perpaduan antara komuniti berbilang kaum. 

Loading FB Post...

“AladdinStreet mencipta Kempen 60.60.60 dengan tawaran istimewa ke atas 60 barangan, potongan harga sehingga RM60 ke bawah untuk ratusan barang dalam tempoh 60 jam kempen bermula 31 Ogos sehingga 3 September.


“Pelanggan dalam talian boleh memanfaatkan tempoh cuti dengan kemudahan dan tawaran untuk membeli-belah melalui telefon bimbit mereka walaupun ketika melancong ke destinasi percutian masing-masing,” kata Naib Presiden Kanan Aladdin Group, Datuk Seri Dr Vincent Tiew.


“Selain itu, pendaftar baru pada 31 Ogos juga berpeluang menyertai kempen ‘To United We Celebrate’ bagi empat pemenang yang dibawa melancong ke Manchester, England, manakala dua pemenang layak menerima Tiket Suit Hospitaliti untuk menonton perlawanan Manchester United di Old Trafford,” katanya lagi. 

Jadi, jangan lepaskan peluang dan segera layari AladdinStreet.com.my bermula hari ini sehingga 3 September untuk kempen 60.60.60! 


13

Bagus
21

Marah
11

Terkejut
10

Sedih
15

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (84 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MarryPottet 30-8-2017 06:14 PM
Edited by MarryPottet at 30-8-2017 06:16 PM

alibaba lah, aladdin lah
awat cina pon galak guna nama fadang fasir dan tak guna nama cina mcm yap ah loy ka, fong sai yuk ka atau nak lagi gempaq buh nama icon shopping malaysia i.e jadi nekmahstreet
Quote MissMamamia75 30-8-2017 06:34 PM
Xtau pun kewujudan aladinstreet ni{:spec
Quote RatuDunia94 30-8-2017 08:03 PM
Aladdin who?
Quote missinpiece 30-8-2017 08:58 PM
tgk td sume cam mahal jah. Or nnt potongan harga kaw2 menjunam?
Quote krustykrab 30-8-2017 09:02 PM
MarryPottet replied at 30-8-2017 06:14 PM
alibaba lah, aladdin lah
awat cina pon galak guna nama fadang fasir dan tak guna nama cina mcm yap  ...

Lawak tul komen ko nih...tp diorg ni kan kalau boh nama2 camni target market diorg biasanya melayu
Quote Elle_mujigae 30-8-2017 09:23 PM
first time dengar website ni.. bertambah la website utk iols cuci mata..shopping shopping...huhu....
Quote moonbug 31-8-2017 04:04 PM
Ada lg Aladdin Street ni, lama tak dgr. Tp harga biasa je, tak murah pun
Quote emelia1509 31-8-2017 04:20 PM
Ok x alladin ni??
Meols shopping online watsons je sempena merdeka ni..Masker singgit je okehhh...

Lihat semua komen(8)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:06 PM GMT+8 , Processed in 0.083395 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top