CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Video Terlajak Seksi, Nadia Brian Tarik Perhatian Lelaki Nakal

5-10-2017 10:13 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 28389| Komen: 77|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Pelakon yang sedang melonjak naik, Nadia Brian kini menjadi perhatian peminat bukan sahaja disebabkan bakatnya tapi sudah tentu sebab kecantikannya.
Pelakon yang sedang melonjak naik, Nadia Brian kini menjadi perhatian peminat bukan sahaja disebabkan bakatnya tapi sudah tentu sebab kecantikannya.

Muka kacukan yang dimilikinya membuatkan aktres ini menjadi bualan dan bertambah hangat diperkatakan bila dia tampil seksi semasa bercuti baru-baru ini.

Melalui Instagramnya, Nadia ada memuat naik beberapa gambar dan video yang menunjukkan dia menghabiskan masa bergembira di Pulau Perhentian.


Paling menarik perhatian adalah satu video yang menunjukkan Nadia sedang mengibas-ngibas rambut dengan mengenakan pakaian mandi berwarna hitam.

Apa lagi, ruangan komen dibanjiri dengan komen 'nakal' dari kaum lelaki.


Foto: IG Nadia Brian 
Tak cukup dengan itu, mestilah ada antara mereka yang melemparkan kata-kata negatif dan menganggap Nadia terlampau seksi dan hanya mengundang keghairahan.

Apa yang pasti ini bukan kali pertama pelakon berusia 26 tahun itu tampil bergaya seksi.

Foto: IG Nadia Brian 
Cuba tengok, melampau sangat ke bagi anda? -CARI
39

Bagus
47

Marah
31

Terkejut
38

Sedih
35

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (212 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote apedehal 5-10-2017 10:21 AM
laki2 meleis mcm tu ja pun da teransang bebird..pastu acah2 alim tegur budak 12 thn cara tutup aurat yg betul...puihh
Quote putehkundor 5-10-2017 10:35 AM
Kau nak dia pakai baju kurung ke time diving tu?
Quote putehkundor 5-10-2017 10:36 AM
Mak teh pun Tak segan silu berbikini kalau Kat pantai tu, tetap konfiden walau berselulit
Quote zameyla 5-10-2017 10:42 AM
putehkundor replied at 5-10-2017 10:35 AM
Kau nak dia pakai baju kurung ke time diving tu?

lawak la mak teh nie...

kadang2 netizen nie pun semua benda nak dihencapnya...
Quote Konahhh 5-10-2017 10:47 AM
Tak sexy pong, standardla kat pantai. Alahai lelaki ni tauuu {:sing
Quote tigerads 5-10-2017 10:54 AM
ramai je meleis urban berbikini mengalahkan minah saleh kat sana....kalau dia pakai cmni dh kira sopan dah...

fakta ok...
Quote NadineNajmie 5-10-2017 10:55 AM
Seksi ke? Biasa je nyehh

Meols cuma musykil dulu nadia ni cantik jugak kenapa sekarang very look a like A aida
Quote nadihazza 5-10-2017 10:57 AM
biasa jah..helok je nengok..
Quote jemahjacjon 5-10-2017 11:01 AM
Ada melayu lg teruk kat sne berbikini walaupun tiak hitam dan muka kampungan. Padahal perhentian je pun
Quote ibu_haritz 5-10-2017 11:02 AM
biasa je..tak seksi pun..
Quote Telolet 5-10-2017 11:03 AM
ingatkan pakai two-piece ke apa. mild gitu pon boleh terangsang, lemah sungguh
Quote idril 5-10-2017 11:08 AM
sedih ngan jantan2 melayu ni kepla otak xde pikir lain..... org tu elok jer pakai xde pun seksi....
Quote devious_maid 5-10-2017 11:11 AM
Tak seksi dan tak lawa . Ok next!
Quote -electrifying- 5-10-2017 11:21 AM
biasa je aku tgk...
Quote noraidil_06 5-10-2017 11:36 AM
Cenggini je rupe dia. Nxt
Quote pearl.silver 5-10-2017 11:37 AM
Ingatkn pki bikini 2 piece je
Baju renang camtu pun laki boleh teransang,parah ni..byk sgt mkn ubt kuat ni
Quote aammyy 5-10-2017 11:39 AM
Swimming suit dia lagi panjang kot dari short pants lisa selulithani.
Quote debab76 5-10-2017 11:41 AM
seksi ke chuols? biasa je.
Quote carlalily 5-10-2017 12:05 PM
seksi mende nye...berlambak lagi yang seksi pakai 2 piece

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 05:02 AM GMT+8 , Processed in 0.047925 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top