CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Wanita Terjun Dari Tingkat Lima Hospital Sultanah Bahiyah

27-9-2017 01:00 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 8408| Komen: 47

Description: Seorang wanita patah tulang belakang apabila terjatuh dari tingkat lima Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) di Alor Setar pada petang Selasa.

sumber : Facebook 


Seorang wanita patah tulang belakang apabila terjatuh dari tingkat lima Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) di Alor Setar pada petang Selasa.

Memetik laporan Harian Metro, Pengarah Kesihatan Kedah Datuk Dr Norhizan Ismail berkata, siasatan awal mendapati wanita tempatan berusia 33 tahun itu berkunjung ke HSB bagi melawat seorang rakannya yang sedang dirawat.

"Dalam kejadian 5.30 petang itu, mangsa dikatakan seorang diri naik ke tingkat lima dan membuka tingkap sebelum terjun dan jatuh di tingkat dua."

“Wanita terbabit kini diberi rawatan kecemasan di Jabatan Kecemasan dan Trauma HSB."

Bagaimanapun difahamkan mangsa sudah menjalani ujian X-Ray dan kini menunggu untuk ujian serta rawatan lanjut.


Sementara itu, Timbalan Ketua Polis Daerah Kota Setar Superintendan Yazri Ismail berkata, hasil temubual dengan keluarganya, mangsa disahkan menghidap sakit mental.

“Siasatan lanjut dijalankan dan mangsa kini menerima rawatan di HSB.” - CARI



15

Bagus
28

Marah
18

Terkejut
29

Sedih
19

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (135 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noell 26-9-2017 11:28 PM
masih idop & patah tulang belakang???meaning akan paralyze is it?
Quote moonbug 26-9-2017 11:29 PM
Broken backbone? mcm mana nak hidup tu, adoii. Dtg melawat kawan tiba2 sendiri separuh nyawa. Depressed ke ni?
Quote salmon-suki 26-9-2017 11:35 PM
Need more explanation...die dtg melawat kwn sakit,tp tbe2 terjun...why?why?
Quote pearl.silver 26-9-2017 11:39 PM
Pandai pilih tempat nk terjun
Dapat rawatan kecemasan secara segera
Apa pun semoga acik ni dpt selesaikn masalah peribadinya..
Quote labubuyung 26-9-2017 11:45 PM
sapa ada video? mai nk tgk
Quote mommymonster82 26-9-2017 11:48 PM
Tengok video tadi.macam gangguan mental  je..
Kesian pulak.

Tapi lawak sound effect penonton kat belakang..
Quote lasagnaklcc 26-9-2017 11:52 PM
Dia lawat org sakit dia plak yg depressed.
Quote RatuDunia94 26-9-2017 11:53 PM
pearl.silver replied at 26-9-2017 11:39 PM
Pandai pilih tempat nk terjun
Dapat rawatan kecemasan secara segera
Apa pun semoga acik ni dpt sel ...

Untung2 terjatuh kt bumbung tingkat ICU je kan..
Quote she 26-9-2017 11:59 PM
Sheols jatuh lepas tu mcm bumping lak...nekad betul
Quote JunkMail 27-9-2017 12:03 AM
Tak memasal patah tulang belakang pulak. Lepas ni kalau lumpuh kan dah jadi masalah lain pulak
Quote jiwakacau06 27-9-2017 12:26 AM
apa kes psl menyamar jd doctor dulu...senyap mcm tu je...
Quote grouper 27-9-2017 12:51 AM
Kat hospital byk hantu..kena sampuk hantu le tu
Quote chinta89 27-9-2017 08:23 AM
la... kenapa la ambik tindakan macam ni
Quote Simunggu 27-9-2017 08:39 AM
sakit apa tu...
Quote zonan4 27-9-2017 12:39 PM
betul ke dia melawat kawan sakit? apasal pakai baju pesakit... something bau ikan
Quote sofiazara 27-9-2017 12:40 PM
dia nak jadi atlit para kot
Quote dizzzek 27-9-2017 12:41 PM
dirasuk hantu
Quote haryatie 27-9-2017 12:43 PM
semlm da tengok video nya..
nekad betul dia...
apa la masalahnya kan..
sia sia jerk kalau cacat seumur hidup
diri sendiri pun susah dan akn menyusahkan org lagik
Quote Artemesiaa 27-9-2017 12:50 PM
Ada masaalah kejiwaan le tu orang normal mana nak buat macam tu

Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 01:44 AM GMT+8 , Processed in 0.311398 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top