CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Macam Radio Rosak- Netizen Murung Dengar Sufian Suhaimi Menyanyi?

25-8-2017 10:23 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17458| Komen: 100|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Baru-baru ini tular video Sufian Suhaimi dengan pasangannya Elfira Loy yang pada masa itu berada dalam sebuah van.
Baru-baru ini tular video Sufian Suhaimi dengan pasangannya Elfira Loy yang pada masa itu berada dalam sebuah van.

Kebetulan pula radio van yang dinaikinya rosak, dan disebabkan itulah penyanyi tersebut mengambil kesempatan untuk menyanyi.


Dimuat naik di laman Twitter Rotikaya dengan kapsyen, "Untung Elfira Loy, radio kereta rosak kekasih boleh hiburkan."

Bertubi-tubilah komen dari netizen, bukan sebab memuji tapi sebaliknya mengutuk suara Sufian yang dikatakan macam 'radio rosak'

Ada juga yang mengatakan mereka murung selepas mendengar lagu dan suara penyanyi tersebut.

Tak kurang juga yang mengkritik penampilan Sufian 'skema' dan macam 'pengawas pusat sumber sekolah.'




Walaupun ramai yang mengecam, tapi boleh dilihat betapa romantisnya dia menyanyikan lagu untuk Elfira Loy yang berada di sebelahnya. Manis sangat kan?

Diharap Sufian Suhaimi tidak mengambil pusing tentang segala kecaman. Mungkin boleh ambil kata-kata  dari netizen sebagai pembakar semangat untuk menjadi yang lebih baik lagi. -CARI

18

Bagus
17

Marah
28

Terkejut
15

Sedih
20

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (121 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote luvemedaa 25-8-2017 10:29 AM
Mmg betul pun kepit suara si dak sufian nih. Tak jantang lgsg.
Quote matchstick 25-8-2017 10:43 AM
Dia ni jgn kata nyanyi live dlm keta..yg pasang di radio pun aku menguap2 dgr. Mmg x kena di telinga aku lagu n suara k.pian ni
Quote mohdcrow 25-8-2017 10:46 AM
Walaupun ramai yang mengecam, tapi boleh dilihat betapa romantisnya dia menyanyikan lagu untuk Elfira Loy yang berada di sebelahnya. Manis sangat kan?


bapok ke tulis ayat ni?
Quote Rainrein 25-8-2017 10:46 AM
Xleh nak brain betul taste elfira ni la.  Cemana la orang x kata dia desperate.
Quote babyhungger 25-8-2017 10:56 AM
Bideonya mana? meols terhingin sgt nak dengar ni
Quote cookiesandcream 25-8-2017 11:10 AM
Rainrein replied at 25-8-2017 10:46 AM
Xleh nak brain betul taste elfira ni la.  Cemana la orang x kata dia desperate.

kan.... iols pun terkejut baca citer dia bertunang... tak sangka dgn mamat ni
Quote azimodin 25-8-2017 11:24 AM
Not suprised... nyanyian dia macam orang tone deaf.
Quote DahliaTan 25-8-2017 11:26 AM
xtau la part mana yang indah kat sufian suhaimi ni
Quote prettyuglybabe 25-8-2017 11:28 AM
Rainrein replied at 25-8-2017 10:46 AM
Xleh nak brain betul taste elfira ni la.  Cemana la orang x kata dia desperate.

dah masuk taraf andartu ke elfira ni?


Quote apikwaeh 25-8-2017 11:32 AM
ingat aku sorang yang tak boleh hadam dgn suara dik Pian ni..
baik ko fokus compose lagu kalau itu bakat seni yg ada dalam diri ko Pian..
jgn acah2 kata ko nampak beza dan dalam kelas tersendiri.. sebab taknak terima suara ko menyakitkan telinga dan kepit tau tak!


Quote Rainrein 25-8-2017 11:32 AM
cookiesandcream replied at 25-8-2017 03:10 AM
kan.... iols pun terkejut baca citer dia bertunang... tak sangka dgn mamat ni

Tu la,  xkan la xde orang lain ngayat si elfira nih.  Tapi pian mulut manis sangat kot.  Tu yang sangkut tuh.
Quote Rainrein 25-8-2017 11:34 AM
prettyuglybabe replied at 25-8-2017 03:28 AM
dah masuk taraf andartu ke elfira ni?

Kalu orang jaman dedolu dah taraf andartu and x laku.  Maybe her mind stuck kat zaman tu jugak kot.  X pun jenis x sabar nak berlaki.
Quote Yuyu8934 25-8-2017 11:36 AM
matchstick replied at 25-8-2017 10:43 AM
Dia ni jgn kata nyanyi live dlm keta..yg pasang di radio pun aku menguap2 dgr. Mmg x kena di telinga ...

sama lah menguap
Quote senahsanasini 25-8-2017 11:44 AM
jijik betul aku dgn makhluk dua ketul ni.
betinanya gatal nak berbf..
tak putus2 bf sepanjang tahun,
si jantan ni asal boleh je...

wekkkk
Quote AshkieLa 25-8-2017 11:47 AM
Edited by AshkieLa at 25-8-2017 04:32 PM
Rainrein replied at 25-8-2017 10:46 AM
Xleh nak brain betul taste elfira ni la.  Cemana la orang x kata dia desperate.

nak cari sendiri tak laku,
ade yg tweet minat..terus sapu,
asalkan berlaki gitu,
tang nyanyi... err sedap lagi katak puru.
Quote susukambingbest 25-8-2017 11:51 AM
elfira pndg sbb sufian ada master je kot.adik bradik elfira kn ktegori pndai2 jgk cuma pira je lembab ckt. jd klau dpt kwin ngn pian yg ada mstr ni kira blh mnutup kebengapan sheol la n brdiri sbaris dgn keintlektualan adik bradiknya yg lain
Quote buapakperut 25-8-2017 11:52 AM
kesian sampai kemurungan orang. aku nk dengar la juga,kalau betul nak tujukan lagu sebagai jampi murung kepada bos2 dan koleg hansuang
Quote Aduradura 25-8-2017 11:53 AM
Pelik jugak laa mcmmane elpira ni boleh suke dkt si pian ni...pian ni dahlaa gaya ala ala kunyit..pian kalau lepak dgn kawan jejan heolls mmg tak sah klau tak bergurau kunyit...
Quote Adeakukesah11 25-8-2017 11:58 AM
Takboleh hadam bila ada kata sweet la hape la kat dua ekor ni

Pian tu aku nmpak mcm nak taknak je kat El

El yg lelebih . Euwwwww

Lihat semua komen(100)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 09:04 PM GMT+8 , Processed in 0.057547 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top