CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ratu Gimnas Negara, Farah Ann Berjaya Pertahan Pingat Emas

23-8-2017 05:47 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 19492| Komen: 162

Description: Satu lagi pingat emas berjaya dimenangi kontinjen negara menerusi skuad gimnastik wanita negara selepas ratu gimnas negara iaitu Farah Ann Abdul Hadi berjaya mempamerkan aksi cemerlang di Pusat Pamera ...

sumber : Berita Harian


Satu lagi pingat emas berjaya dimenangi kontinjen negara menerusi skuad gimnastik wanita negara selepas ratu gimnas negara iaitu Farah Ann Abdul Hadi berjaya mempamerkan aksi cemerlang di Pusat Pameran dan Perdagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), sebentar tadi.

Memetik laporan Berita Harian, Farah Ann mengungguli disiplin senaman lantai dengan mengumpul 13.450 mata, sekaligus mengulangi pencapaian dua tahun lalu apabila mengatasi saingan gimnas Filipina, Kaitlin De Guzman, yang meraih 13.025 mata. 

Pingat gangsa pula menjadi milik Rifda Irfanaluthfi dari Indonesia dengan pungutan mata 13.000.

"Saya hanya memikirkan untuk melakukan yang terbaik dan sokongan yang hadir telah membantu saya untuk meraih emas."


"Saya mendedikasikan kemenangan ini kepada rakyat Malaysia," kata Farah Ann.

Tahniah dan syabas buat Farah Ann, semoga terus berjaya dalam acara seterusnya untuk membantu negara mencapai sasaran 111 pingat emas dalam temasya Sukan SEA KL2017 kali ini.- CARI


27

Bagus
35

Marah
25

Terkejut
31

Sedih
44

Lawak
34

Bosan

Friends Rank (196 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bujat 23-8-2017 05:48 PM
Tahniah {:love
Quote h0lysh1t 23-8-2017 06:12 PM
syabas Farah
Quote CikPuanTaurus 23-8-2017 06:12 PM
Tahniahhhh
Quote Artemesiaa 23-8-2017 06:13 PM
Tahniah
Quote ms.engine 23-8-2017 06:26 PM
Good job girl!!
But i dari 1st day tetanya pokok apa yg diaorg dpt tu ek?
Quote finesse 23-8-2017 06:27 PM
Kalau kat UTube ramai duk melancap tgk farah ann ni .
Quote axl_bach 23-8-2017 06:47 PM
ms.engine replied at 23-8-2017 06:26 PM
Good job girl!!
But i dari 1st day tetanya pokok apa yg diaorg dpt tu ek?

X salah aku spesis Mitragyna Speciosa,  tumbuhan yg byk terdapat di utara tanahair
Quote axl_bach 23-8-2017 06:47 PM
ms.engine replied at 23-8-2017 06:26 PM
Good job girl!!
But i dari 1st day tetanya pokok apa yg diaorg dpt tu ek?

X salah aku spesis Mitragyna Speciosa,  tumbuhan yg byk terdapat di utara tanahair
Quote white_musk 23-8-2017 06:49 PM
finesse replied at 23-8-2017 06:27 PM
Kalau kat UTube ramai duk melancap tgk farah ann ni .

Mungkin kerana awek/isteri mereka tidak seperti farah ann.  Almaklumlah berbungkus kepam 24jam.
Quote ms.engine 23-8-2017 06:59 PM
axl_bach replied at 23-8-2017 06:47 PM
X salah aku spesis Mitragyna Speciosa,  tumbuhan yg byk terdapat di utara tanahair

Try google pokok apakah itu
Quote jetrofa 23-8-2017 07:02 PM
ms.engine replied at 23-8-2017 06:26 PM
Good job girl!!
But i dari 1st day tetanya pokok apa yg diaorg dpt tu ek?

menurut sumber astro arena bermcm-mcm jenis pokok buah buahan.. ada pokok jambu.. etc.. katanya d pnghujung kejohanan ada upacara mnanam pokok2 ni d satu kwsn khas... kengkononnya tema game kali ni 'go green'
Quote axl_bach 23-8-2017 07:06 PM
ms.engine replied at 23-8-2017 06:59 PM
Try google pokok apakah itu

Try la gugel... aku dh jawab soklan ko...
Quote ms.engine 23-8-2017 07:07 PM
Baru baca ni... Anak pokok jambu, bruas dan salam
Quote cmf_BeachBoys 23-8-2017 07:14 PM
Bangga sangat la tu tayang b***t kat orang ramai...
Quote intanpurnama 23-8-2017 07:17 PM
Finally tahniah farah ann
Quote suka.suki 23-8-2017 07:46 PM
Tahniah, Farah.
Quote chazey 23-8-2017 07:51 PM
white_musk replied at 23-8-2017 06:49 PM
Mungkin kerana awek/isteri mereka tidak seperti farah ann.  Almaklumlah berbungkus kepam 24jam.

Teringat lobai syok sundri yang mencerca Farah konon tak layak jadi bini dia dua tahun lepas. Hahaha.
Quote chazey 23-8-2017 07:52 PM
cmf_BeachBoys replied at 23-8-2017 07:14 PM
Bangga sangat la tu tayang b***t kat orang ramai...

Contoh lobai kepam yang berfikiran sama dengan lobai yang mengata Farah tak layak jadi bini dia dua tahun lepas.

Hahaha.
Quote saladin780 23-8-2017 07:53 PM
Atlet yg dapat pokok tu bleh ke bawak balik rumah kalu yg bukan dok malaysia..last2 kena rampas ngan kastam je kt epot

Lihat semua komen(162)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 12:40 AM GMT+8 , Processed in 0.075257 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top