CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Panas! Sindir Isteri Acah Suci, Hafiz Hamidun Nafi Ada Masalah Batin

17-8-2017 04:41 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 171666| Komen: 2740|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Masih belum jumpa lagi jalan penyelesaian, kisah rumah tangga Hafiz Hamidun dan Joy Revfa sekali lagi menggemparkan umum.
Masih belum jumpa lagi jalan penyelesaian, kisah rumah tangga Hafiz Hamidun dan Joy Revfa sekali lagi menggemparkan umum.

Lagi parah kali ini bila Joy seolah-olah memberi bayangan yang suaminya itu mempunyai masalah batin menerusi status-status panas yang dimuat naik di media sosial baru-baru ini.



Dilihat tidak matang kerana membicarakan aib rumah tangga di Facebook, Hafiz pula memberi serangan balas di Instagram untuk mempertahankan dirinya.

Semuanya bermula bila seorang netizen bertanya secara terus kepada Hafiz tentang perkara itu. 

Ini jawapan Hafiz, "Dia bukan tak tahu cerita sebenar tapi cuba berselindung di sebalik karangan acah-acah suci diri, tetapi sebenarnya tak ada point yang valid"


Belum habis di situ bila Joy membalasnya kembali. Baca di bawah:
Sementara itu Joy mempunyai alasannya tersendiri mengapa dia membalas kenyataan suaminya itu.

"Selama ini, saya berdiam diri dan bersabar kerana ingin menjaga statusnya sebagai 'ustaz penyanyi', tetapi apabila diberitahu dia (Hafiz) menjaja cerita dalam kelambu, tiba masanya saya bersuara.

"Dia menghebahkan cerita tidak pernah 'menyentuh' isteri dari malam pertama hingga sekarang kepada orang luar. Sudah tentu keluarga meminta saya bertindak mempertahankan maruah diri.

"Saya tidak akan bersuara jika bukan dia yang memulakannya. Apa niat dia memutar belit cerita dan membuka aib tidak pernah menyentuh saya? Kenapa harus memberitahu seluruh alam mengenai perkara itu?" katanya kepada BH Online.

Foto: Instagram
Satu demi satu cerita dalam kelambu keluar, diharap kedua-duanya dapat mencari penyelesaian segera. Malulah satu Malaysia dengar. -CARI

18

Bagus
18

Marah
25

Terkejut
18

Sedih
19

Lawak
31

Bosan

Friends Rank (129 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bini_fl 17-8-2017 04:21 PM
Edited by bini_fl at 18-8-2017 09:34 AM

Watak kak bibi yang masih diragui

IMG_3306.PNG IMG_3306.PNG IMG_3306.PNG IMG_3306.PNG

Perisa tambahan:
IMG_3301.PNG IMG_3301.PNG
Quote yusrimau 17-8-2017 04:24 PM
semakin panas!!!!!
Quote kupukopi 17-8-2017 04:26 PM
Wow menarik panas...hahaha selalu SR je.. dua dua psiko
Quote Purlylilac 17-8-2017 04:26 PM
Woww. Rasa macam joy sendiri yg buka pekung bab xdisentuh. aduhh malunye la hai
Quote lonely_surina 17-8-2017 04:26 PM
ustaz mana laa yg nasihatkan joy supaya bertindak mcm neh..
Quote Orix 17-8-2017 04:27 PM
omaigoddddddd......... PANASSSSS *bak kata fazura dalam pisau cukur*

so kekdahnye, deyols belum bersenggama kah?
Quote brainbiru 17-8-2017 04:27 PM
lonely_surina replied at 17-8-2017 04:26 PM
ustaz mana laa yg nasihatkan joy supaya bertindak mcm neh..

DAI SYED kot kak...
Quote GigaMom 17-8-2017 04:28 PM
Tq buka rumh baru
Check inn
Quote marla69 17-8-2017 04:28 PM
Jap bli popcorn dulu yach
Quote azryn81 17-8-2017 04:28 PM
Meolss masih kurang faham camne HH leh kawen si joy sabun ni at first lagi tp itu la jodoh rahsia Dia.

Mohon dua2 move on jgn berbalas2 dlm socmed la ek, cerai elok2 sudah.  
Quote raradhia 17-8-2017 04:28 PM
silap pilih, itu ja laa nak cakap. .
Quote wafeloren 17-8-2017 04:28 PM
checkin..drama sangat ni.kalau betul hh djalan yg benar mohon saman je repah. repah ni kalau buat statement tak beragak pun ye. mcm delisiunal jer/...
Quote Aduradura 17-8-2017 04:29 PM
Check in smbil SR...
Quote narma 17-8-2017 04:29 PM
homaigod...tak psl psl semua org tau psl hal dlm kelambu...joy oh joyyyyah
Quote GigaMom 17-8-2017 04:29 PM
lonely_surina replied at 17-8-2017 04:26 PM
ustaz mana laa yg nasihatkan joy supaya bertindak mcm neh..

Ustaz imaginasi. Pura2 plak momod ni
Quote GigaMom 17-8-2017 04:29 PM
lonely_surina replied at 17-8-2017 04:26 PM
ustaz mana laa yg nasihatkan joy supaya bertindak mcm neh..

Ustaz imaginasi. Pura2 plak momod ni
Quote GigaMom 17-8-2017 04:29 PM
lonely_surina replied at 17-8-2017 04:26 PM
ustaz mana laa yg nasihatkan joy supaya bertindak mcm neh..

Ustaz imaginasi. Pura2 plak momod ni
Quote spenderterselit 17-8-2017 04:29 PM
Check in dgn jln laju laju sambil pkai baju bulu2 dan lifftik meff.
@mieymiey meols sokong pis minion.
Quote putribonda 17-8-2017 04:30 PM
aduhaiiiiiiiiii..perang apa ni uolsssssssssssssss

Lihat semua komen(2740)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 04:28 AM GMT+8 , Processed in 0.348195 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top