CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tak Pandang Lain, Chacha Maembong Serius Nak Kahwini Kekasih Cina

14-8-2017 11:02 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 35360| Komen: 188|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Semakin serius nampaknya hubungan antara Chacha Maembong dengan seorang pemuda berbangsa Cina.
Semakin serius nampaknya hubungan antara Chacha Maembong dengan seorang pemuda berbangsa Cina.

Pelakon ini juga mengatakan yang keluarga kedua-dua pihak juga sudah mengenali antara satu sama lain.


"Alhamdulillah, keluarga kami memberi restu hubungan cinta ini. Tidak ada halangan biarpun saya dan dia berlainan agama," kata Chacha kepada mStar Online.

Foto: IG Leslieprivacy
Chacha tau nama sebenarnya  Siti Aisyah Ismail, 21, juga mempunyai perancangan untuk menamatkan zaman bujangnya dengan kekasihnya itu.

"Insya-Allah kalau ada jodoh kami memang ada perancangan untuk berkahwin. Saya dan Leslie pernah berbincang yang dia nak peluk agama Islam. Namun, bukan dalam waktu terdekat ini. Saya pun masih lagi muda dan perjalanan karier masih panjang," tambahnya.


Foto: IG Leslieprivacy
Walau bagaimanapun, adik kepada pelakon Emma Maembong ini akan menungga Emma yang kahwin dahulu. "Biarlah Emma berkahwin terlebih dahulu. Saya tak mahu langkah bendul," katanya.

Cacha dan Leslie sudah menjalinkan hubungan cinta hampir setahun selepas dikenalkan oleh seorang rakan mereka. 


Foto: IG Leslieprivacy
Semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan dan didoakan agar hubungan ini berkekalan hingga ke jenjang pelamin ya. -CARI
21

Bagus
20

Marah
13

Terkejut
19

Sedih
23

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (124 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kucen_miang 14-8-2017 11:07 AM
cina bukit mana ni esah?
Quote raradhia 14-8-2017 11:14 AM
woww, seksinya
Quote framecermin 14-8-2017 11:15 AM
Klau arwah bapa aku dah kena parang la kalau nampak peluk2 gini belum ada ikatan lagi
Quote SuRiaGreeNz 14-8-2017 11:17 AM
cina tu anak org ada2 ke atau org kebanyakan saja
Quote miemiecha 14-8-2017 11:19 AM
dalam jamban bilik hotl pun jadi bergambar ngan bf...

dia teman kau berak ke cha?
Quote callance 14-8-2017 11:20 AM

ingat mata aku je nmpk lelaki tu cina bukit...hahaha...
Quote Grndrbi 14-8-2017 11:26 AM
miemiecha replied at 14-8-2017 11:19 AM
dalam jamban bilik hotl pun jadi bergambar ngan bf...

dia teman kau berak ke cha?

Apa teman berak... Teman mencucuk la jugak ni.. Chacha Nmpak glowy disitu..hee
Quote Orix 14-8-2017 11:28 AM
Cina bukit ?? Ok what... tak jambu... mcm my chan peng soon
Quote miemiecha 14-8-2017 11:32 AM
Grndrbi replied at 14-8-2017 11:26 AM
Apa teman berak... Teman mencucuk la jugak ni.. Chacha Nmpak glowy disitu..hee

adekah glowy tu petanda dah d cucuk kakak???

kahkahkah.. hei!! mek punya nak jaga perlakuan arini.. sumbang tauuuuu hahahahha
Quote scarletz 14-8-2017 11:47 AM
mcm apek jual sayur je..peluk sakan mcm ni otak iols dh gone wild pikir
Quote Penglipurtales 14-8-2017 11:50 AM
Jgn nnt jd macam tasha shilla sudahh
Quote chinta89 14-8-2017 11:50 AM
dia plk yg nampak gegeh nk berlagak urban cina..
Quote pearl.silver 14-8-2017 11:52 AM
I tak rasa cina tu nk masuk islam dan kawen dengan dia..
K bai
Quote de_ikea 14-8-2017 11:54 AM
anak2 perempuan ayoh dah mendonia dibawa berbagai rupa dan jenis jejanz. tapi ayoh tetap tak mo bg kawen. aduhai ayoh....
Quote SiMontel 14-8-2017 11:56 AM
amboiiii gambo dlm bilik hotel..bergumpal towel kat belakang tu...ok pikir poitio..ada event kat hotel..so check in untuk mandi dan makeup je...heheheheh
Quote lolita737 14-8-2017 11:58 AM
boleh masuk dengan lifestyle bf kira okay la.. semoga berjodohan la..
Quote ItisDD 14-8-2017 11:58 AM
Amboi berpeluk sakan.... Tkut dah puas dipeluk, ko ditinggalkan cina bukit ni



Quote adelea 14-8-2017 12:01 PM
dalam jamban hotel berdua tu buat apa dek ?
Quote pjade 14-8-2017 12:06 PM
waaah... so is the MESRA.... ! Very the URBAN uols!

Lihat semua komen(188)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 02:59 PM GMT+8 , Processed in 0.082979 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top