CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Datuk Jamal Abdillah Selamat Berkahwin Gadis 23 Tahun

24-5-2017 10:12 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 39585| Komen: 259|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Nama penyanyi hebat, Datuk Jamal Abdillah menjadi buah mulut di kalangan peminat dalam masa beberapa hari ini dek kerana gosip dia sudah pun menamatkan zaman dudanya dengan seorang wanita pilihannya.T ...

Nama penyanyi hebat, Datuk Jamal Abdillah menjadi buah mulut di kalangan peminat dalam masa beberapa hari ini dek kerana gosip dia sudah pun menamatkan zaman dudanya dengan seorang wanita pilihannya. 


Ternyata ia bukanlah gosip semata kerana memetik Berita Harian, Jamal mengakui telah pun selamat bernikah dengan seorang gadis berusia 23 tahun pada 1 April lalu. 

Pun begitu, penyanyi legenda negara itu dikatakan enggan mendedahkan butiran majlis pernikahannya kali keempat itu dan juga identiti isterinya. 

Sumber juga memaklumkan, majlis pernikahan Jamal hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua mempelai. 

Dalam pada itu, pengurus peribadinya, Ali berkata satu pengumuman akan dibuat oleh Jamal sendiri berhubung perkara itu. - CARI 

Foto: Thestar

12

Bagus
13

Marah
14

Terkejut
9

Sedih
14

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lumie 22-5-2017 10:26 PM
Nikah lg? Woww
Quote sakurazura 22-5-2017 10:27 PM
da bape kali nikah? cek tepek bukti nak tgok.
Quote hyie 22-5-2017 10:27 PM
tahniah..anaknya si usama yamani dah besar agaknya
Quote virgo19 22-5-2017 10:29 PM
ada je orang nak dia ni
Quote kechikchomel 22-5-2017 10:33 PM
anak dia yg 2 org tu lain2 mak kan?
Quote kiambang 22-5-2017 10:42 PM
Wow ... tak sangkanya ... anyway tahniah kalau betul ...
Quote mialunar 22-5-2017 10:43 PM
Wow ... tasangka laku lagi .. tahniah la
Quote shahreen 22-5-2017 10:44 PM
Tahniahhh dato. Mohon umum sapa isterinya
Quote merahrose 22-5-2017 10:45 PM
tahniah...
Quote merahrose 22-5-2017 10:47 PM
hyie replied at 22-5-2017 10:27 PM
tahniah..anaknya si usama yamani dah besar agaknya

jamal ni ada brpa org anak...
rsanya anak dia pnh perform skli ngn dia
Quote zaimis98 22-5-2017 10:49 PM
Tahniah...
Quote Adeakukesah11 22-5-2017 10:51 PM
Quite shocking

Congrates btw
Quote PaPa_GoJeS 22-5-2017 10:54 PM
shahreen replied at 22-5-2017 10:44 PM
Tahniahhh dato. Mohon umum sapa isterinya

hi shahreen...
Quote shahreen 22-5-2017 11:02 PM
PaPa_GoJeS replied at 22-5-2017 10:54 PM
hi shahreen...

Yo papagojes  
Quote alisonwee51 22-5-2017 11:02 PM
wow.... taniah
Quote Incanto 22-5-2017 11:05 PM
Rajin dia kahwin
Tahniah
Quote doubleA 22-5-2017 11:07 PM
Wow laku keras tok jamal. Tahniahhhh datin mana kah yang bertuah itu
Quote marla69 22-5-2017 11:07 PM
Tahniah lah, laku lagi dia ek..jgn mendadah lagi sudah lah
Quote hangdenim 22-5-2017 11:09 PM
Harap bini tokmal masih kenal tokmal bila balik nikah selepas buka cermin mata hitam yach

Lihat semua komen(259)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.117180 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top