CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Pereka Ini Hasilkan Gaun Pizza Yang Lazat Dipandang, Memang Terliurlah!

2-5-2017 11:22 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6384| Komen: 28|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Pernah tak anda bayangkan untuk memakai sepasang gaun persis sebiji pizza kegemaran anda? Kedengaran macam mengarut, tapi kenyataannya seseorang telah berjaya menghasilkan pakaian yang diinspirasikan ...
Pernah tak anda bayangkan untuk memakai sepasang gaun persis sebiji pizza kegemaran anda? Kedengaran macam mengarut, tapi kenyataannya seseorang telah berjaya menghasilkan pakaian yang diinspirasikan daripada pizza yang meriah dengan 'topping'nya.




Susulan rekaan pakaian Taco Belle yang menjadi fenomena apabila membuat penampilan julung kalinya menerusi laman Instagram (IG), pereka fesyen Amerika Syarikat (AS) Olivia Mears kini maju setapak lagi dengan Gaun Pizza pula.

Ya, betul! Sama dengan apa yang anda sedang bayangkan, ia dihiasi dengan pepperoni, buah zaitun, hirisan lada dan cendawan, menjadikan gaun diilhamkan daripada pizza itu kelihatan lazat. 


Tidak mengejutkan apabila ramai menyukai rekaan gaun itu. Berselera mata 'menjamah' keenakan hiasannya.



"Merealisasikan impian. Anda telah mereka sebuah pakaian yang cantik.

"Ini sesuatu yang menakjubkan.

"Saya dah jumpa gaun pengantin saya," antara komen netizen.

Memetik portal Independent, Olivia yang menggunakan nama AKA Avantgeek di laman sosial, pada asalnya mencipta pakaian itu untuk dipertandingkan pada pertandingan 'Piece of the Pie' anjuran rangkaian Domino's.



Walau bagaimanapun, ia bukanlah gaun diilhamkan daripada makanan pertama dihasilkan Olivia. Pada November lalu, dia telah mereka sepasang gaun daripada filem animasi Beauty and the Beast dengan sentuhannya tersendiri menggabungkan ciri Mexico iaitu gaun Taco Belle.


Foto: IG Olivia Mears

Menerusi akaun IG-nya, Olivia telah menghasilkan banyak gaun unik dan menarik. Anda boleh lewati laman IG Olivia di @avantgeek (https://www.instagram.com/avantgeek/?hl=en) untuk melihat semua rekaan gaunnya. - CARI
25

Bagus
19

Marah
16

Terkejut
12

Sedih
7

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (90 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idakamaruddin 2-5-2017 11:29 AM
terus lapar wey tgk gmba gaun ni

Quote danangkusuma 2-5-2017 11:29 AM
Elok kali gaun pizza tuh

Work Hard Dream Big


Quote chinta89 2-5-2017 11:48 AM
x jumpa ig nya
Quote Artemesiaa 2-5-2017 12:06 PM
Kreatif juga bebudak mesti suka style ni
Quote aleesyasofia 2-5-2017 12:21 PM
nmpk cntk plak tgknya..
Quote ms.mango 2-5-2017 12:26 PM
ok..terus lapar...
Quote estrelle 2-5-2017 12:47 PM
Hahaha.kretipnyaa.
Quote zawara 2-5-2017 01:03 PM
pakai costume hollowen gini hajaja
Quote cabai7 2-5-2017 01:48 PM
Lawa dan kretif
Quote NekNgah 2-5-2017 01:56 PM
Nyum...nyum... waktu lunch ni woiiii
Quote mirandanicky1 2-5-2017 02:40 PM
Tetiba rasa lapar
Quote cheergirlz 2-5-2017 02:46 PM
cantik jgk..x laku laa lps nie piza..hihihihi
Quote Leo_Gurlz 2-5-2017 03:20 PM
Kalau pergi party2 pakai gaun mcm nihh okay lah rare
Quote Victorioussss 2-5-2017 03:42 PM
Do want! Lepas sanding terus boleh ratah pengantin pempuan!
Quote hdon 2-5-2017 03:55 PM
Terasa nak mkn piza lak walaupun baru mkn piza beberapa hari lepas
Quote ItisDD 2-5-2017 04:30 PM
Cantik sangat...

Tetiba perutku pedih minta diisi...
Quote siskepoh 2-5-2017 06:37 PM
hahaha lazat cm nk makan gown tu
Quote farhana008 2-5-2017 08:27 PM
Tak lawa pun
Quote WhiskeyScotch 2-5-2017 11:57 PM
Creative tapi execution dan hasil tidak menepati citarasa mata I.

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 12:35 AM GMT+8 , Processed in 0.100635 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top