CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Ada Tatu Di Dada, Anak Kecil Shah Rukh Khan Jadi Perhatian

13-4-2017 12:02 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11541| Komen: 34|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Comel betul melihat anak bongsu Shah Rukh Khan yang selalu sahaja dilihat berkepit dengannya.
Comel betul melihat anak bongsu Shah Rukh Khan yang selalu sahaja dilihat berkepit dengannya.

Kemunculan AbRam Khan memang selalu mendapat perhatian para peminat yang tidak jemu melihat telatah anak kecil ini disamping bapanya.

Foto: dnaindia.com

Baru-baru ini, Shah Rukh telah hadir menyaksikan perlawanan kriket antara Kolkata Knight Riders menentang Gujarat Lions dan apa yang menarik perhatian adalah tatu yang kelihatan di dada anak kecilnya itu.

Menurut laporan Indianexpress.com, tatu tersebut adalah sama seperti yang ada di dada pelakon hebat Bollywood itu.

Walau bagaiamanapun, tidak dapat dipastikan sama ada tatu anak kecil tersebut adalah benar atau hanya tatu palsu sahaja.

Foto: Indianexpress.com

Namun rata-ratanya menyatakan aktor tersebut pasti mempunyai alasan tersendiri untuk bertindak demikian.

Ada juga yang mengecam Shah Rukh kerana dikatakan melampau mendedahkan anaknya kepada kesakitan semasa mencacah tatu.

Jadi, bagaimana pendapat anda? -CARI

Foto: Indiatoday.in
2

Bagus
5

Marah
6

Terkejut
7

Sedih
4

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Themilo 13-4-2017 12:17 PM
kendunya anak jantan heshe yang bujang itteeww.. tak nak jadi pelakon kah dekkk? boring la asik apak chuols ja berlakon verangan jadi college guy..
Quote pearl.silver 13-4-2017 12:24 PM
Mungkin sticker je..
Sbb die nmpk lukis2 kat badan apaknye so die nak juga..
Quote chinta89 13-4-2017 12:38 PM
makin dewasa makin law aplk anak2 dia.. tp anak bongsu ni cerah sgt kulitnya.. dlu mcm ade isu psl ni, tp entah la syp je sampai ke sudah.
Quote myakayina 13-4-2017 12:48 PM
anak yg bongsu tu ke yg kata guna ibu tumpang tu? comel sangat..
Quote chikumanis 13-4-2017 12:58 PM
myakayina replied at 13-4-2017 12:48 PM
anak yg bongsu tu ke yg kata guna ibu tumpang tu? comel sangat..

yup...surrogate mother sbb gauri xmo preggy lagi...
Quote yussya 13-4-2017 01:13 PM
hensem anak sulung lelakinya
Quote tayam 13-4-2017 01:46 PM
hensem anaknya
Quote gerbera.memopad 13-4-2017 01:50 PM
Makin besar makin elok rupa paras anak2 SRK
Quote fulusss 13-4-2017 02:11 PM
asal bini die pakai baju tido...
Quote sheqim 13-4-2017 02:40 PM
Dia cam obses and sayang sgt kat abram ni kn........ abram ni mmg muka saruk and xde muke si gauri tu...
Quote AppropriateNick 13-4-2017 02:45 PM
sheqim replied at 13-4-2017 02:40 PM
Dia cam obses and sayang sgt kat abram ni kn........ abram ni mmg muka saruk and xde muke si gauri t ...

gauri buruk ke
Quote yayangmama 13-4-2017 03:03 PM
adui...encem2 nya anak SRK ni
Quote JeNaB_PopPop 13-4-2017 03:07 PM
hellookkk sgt rupa anak2 dia......melting kaknab
Quote atiqah_bea 13-4-2017 03:14 PM
How time flies. Zaman iols obses dgn hindustan dan minat srk ni, anak sulong dia aryan tu kecik lg. Dah besar panjang dah skarang nih. Iols x sedar2 diri umur makin lanjut
Quote vanillaninja 13-4-2017 03:28 PM
Walau bagaiamanapun, tidak dapat dipastikan sama ada tatu anak kecil tersebut adalah benar atau hanya tatu palsu sahaja.


Sah2 la tipu. Tak kan si SRK ni bengap susu sangat sampai nak bagi anak heols yang baru umur berapa tahun ni ada tattoo bagai.
Quote shoyuna 13-4-2017 04:07 PM
Hensem anak2 shahrukh ni
Quote dekmieDandy 13-4-2017 04:11 PM
dia islam lagi ke? or dah convert
Quote cheergirlz 13-4-2017 05:03 PM
comeeiiinyer ank bongsu heols..encem laaa besar nnt..
Quote aciik 13-4-2017 05:13 PM
yang korang sibuk sangat dia anak beranak  nak bertatu ke idok buat apa???isle ke dia???

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:38 PM GMT+8 , Processed in 0.174547 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top