CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Yakin Ini Jalan Terbaik Bagi Kami - Datuk Vida Sah Bercerai

7-4-2017 12:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 23800| Komen: 147|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Pengasas kosmetik dan juga selebriti, Datuk Seri Vida dilaporkan sah bercerai talak satu dengan suaminya, Fairuz Ahmad Zainuddin hari ini.

Pengasas kosmetik dan juga selebriti, Datuk Seri Vida dilaporkan sah bercerai talak satu dengan suaminya, Fairuz Ahmad Zainuddin hari ini.


Memetik laporan Berita Harian, Vida memaklumkan perceraian itu dibuat secara baik selepas tiada lagi kata sepakat untuk berbaik antara mereka berdua. 

"Saya yakin ini adalah jalan yang terbaik bagi kami. Saya juga percaya, setiap yang berlaku itu ada hikmahnya. 

Foto: Malaysia Gazette
"Perasaan saya bercampur baur dan sukar untuk saya gambarkan, tetapi saya bersyukur semua sudah berakhir," katanya. 

Untuk rekod, Vida berkahwin dengan Fairuz yang menjadi perkahwinan ketiganya pada Januari 2014. - CARI 


Foto: BH Online
31

Bagus
18

Marah
34

Terkejut
28

Sedih
17

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (151 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ALDRIN 7-4-2017 11:54 AM
Dlm br dpt status janda kesekian kali pon nyempat lagi selpie tuuuu....

Apa adahall duit berkepok..jantans anak ikan ramai je mintak dispedo Datuk...oiii
Quote samasam90 7-4-2017 11:54 AM
mohon bertabah dsv. kalau nak cari laki lagi, cari la yg elok perangainya. bukan sekadar #asalberlaki. ahgitcheew
Quote Aduradura 7-4-2017 11:55 AM
mbaksusi replied at 7-4-2017 11:52 AM
KUALA LUMPUR: Usahawan selebriti, Datuk Seri Vida hari ini sah bercerai talak satu dengan suami, Fai ...

Haha sempat amek gmbor tuuuu              
Quote Biskut_pingpong 7-4-2017 11:58 AM
btoi ka gosip ex laki nye bwk lari duit DSV pi overseas nun?
Quote kentel 7-4-2017 11:59 AM
kekdohnya asik terkinja-kinja kot..kalo ostad pun mau merentan bini perangai x senonoh...
Quote azie.dz 7-4-2017 12:00 PM
dia ngan bekas laki ni ada anak ke tak ek??
Quote sayang_mulut 7-4-2017 12:05 PM
katanya bekas laki die tu..laki orang ek?

Pengasas produk kecantikan Vida Beauty itu berkata, beliau ditemani seorang teman rapat dan pegawai peribadinya dalam prosiding perceraian itu. Vida mengenakan pakaian serba hitam dan mengaku tidak memaklumkan kes perceraian itu kepada media kerana bimbang diserbu di mahkamah. Vida berkahwin dengan Fairuz, yang juga perkahwinan ketiga wanita itu, pada Januari 2014.


notif? dah tu dok berselfie tu apa kejadah?
Quote katibism 7-4-2017 12:06 PM
Aduradura replied at 7-4-2017 11:55 AM
Haha sempat amek gmbor tuuuu

Tau x tempoh edah datuk ni..hukum agama tu..mungkin lpas tu terus balik n berkurung.

#fikirygbaik2 #doaygbaik2

#aiolsbukansetajah #hukumtetaphukum

Quote neve4881 7-4-2017 12:07 PM
laki sheols curang or songlap duit sheols?
Quote Anjalli 7-4-2017 12:08 PM
kentel replied at 7-4-2017 11:59 AM
kekdohnya asik terkinja-kinja kot..kalo ostad pun mau merentan bini perangai x senonoh...

Before Fairuz ni kan dia kawen dengan ustaz, ustaz tu nampak lembut je, sweet je.. tup tup... jodoh diaorang sekejap je..
Quote skymania 7-4-2017 12:08 PM
selpie smpt ajeh.. tak tau nak simpati ke nak kutuk..
Quote kentel 7-4-2017 12:13 PM
Anjalli replied at 7-4-2017 12:08 PM
Before Fairuz ni kan dia kawen dengan ustaz, ustaz tu nampak lembut je, sweet je.. tup tup... jodo ...

itu la ckp nya...kawin dgn ostad tu pun x lama...ni dgn fairuz tu pun x lama..ngko ghase?
Quote myakayina 7-4-2017 12:19 PM
pernah kawen ustaz kah sheols? ustaz mana?
Quote kikuri 7-4-2017 12:20 PM
takpelah tok vida at least chuols cerai still boleh berenang - renang dengan duit berkepok....
Quote Anjalli 7-4-2017 12:21 PM
myakayina replied at 7-4-2017 12:19 PM
pernah kawen ustaz kah sheols? ustaz mana?

Ada, orang kelantan. I tengok kat nona. Lembut je sok ajar kacak & cik b mengaji. Rasanya yg ni dia kawen dalam 6mth je rasanya.
Quote Aduradura 7-4-2017 12:22 PM
myakayina replied at 7-4-2017 12:19 PM
pernah kawen ustaz kah sheols? ustaz mana?


Ni haaaa..tp sekejap je
Quote myakayina 7-4-2017 12:28 PM
Anjalli replied at 7-4-2017 12:21 PM
Ada, orang kelantan. I tengok kat nona. Lembut je sok ajar kacak & cik b mengaji. Rasanya yg ni di ...

senegeri jgk la yer.. jodoh tak panjang..
Quote myakayina 7-4-2017 12:28 PM

patut tak tau, kawen nya sekejap jer..
Quote CiliPadiSedap 7-4-2017 12:31 PM
menurut fengshui. dato seri vida kena kahwin dengan angkasawan..  tp bukan dengan suami org

Lihat semua komen(147)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 10:17 AM GMT+8 , Processed in 0.075087 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top