CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 20419|Reply: 147

Datuk Seri Vida sah kini berstatus janda

[Copy link]
Post time 7-4-2017 11:52 AM | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR: Usahawan selebriti, Datuk Seri Vida hari ini sah bercerai talak satu dengan suami, Fairuz Ahmad Zainuddin. Beliau memberitahu BH Online perceraian itu dibuat secara baik selepas tiada kesepakatan untuk berbaik semula antara mereka.

"Saya yakin ini adalah jalan yang terbaik bagi kami. Saya juga percaya, setiap yang berlaku itu ada hikmahnya. "Perasaan saya bercampur baur dan sukar untuk saya gambarkan, tetapi saya bersyukur semua sudah berakhir," katanya.

Beliau berharap semua spekulasi mengenai perceraiannya akan berakhir dan mahu terus ke depan. Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman, 46, berkata mereka bercerai di Mahkamah Rendah Syariah Ipoh, kira-kira jam 10 pagi ini. Khabar mengenai perkahwinan beliau dengan Fairuz, 39, kononnya sudah berakhir bertebaran sejak lebih dua minggu lalu.

Pengasas produk kecantikan Vida Beauty itu berkata, beliau ditemani seorang teman rapat dan pegawai peribadinya dalam prosiding perceraian itu. Vida mengenakan pakaian serba hitam dan mengaku tidak memaklumkan kes perceraian itu kepada media kerana bimbang diserbu di mahkamah. Vida berkahwin dengan Fairuz, yang juga perkahwinan ketiga wanita itu, pada Januari 2014.


Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/268932


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-4-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm br dpt status janda kesekian kali pon nyempat lagi selpie tuuuu....

Apa adahall duit berkepok..jantans anak ikan ramai je mintak dispedo Datuk...oiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
mohon bertabah dsv. kalau nak cari laki lagi, cari la yg elok perangainya. bukan sekadar #asalberlaki. ahgitcheew
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mbaksusi replied at 7-4-2017 11:52 AM
KUALA LUMPUR: Usahawan selebriti, Datuk Seri Vida hari ini sah bercerai talak satu dengan suami, Fai ...

Haha sempat amek gmbor tuuuu              
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
btoi ka gosip ex laki nye bwk lari duit DSV pi overseas nun?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 11:59 AM | Show all posts
kekdohnya asik terkinja-kinja kot..kalo ostad pun mau merentan bini perangai x senonoh...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-4-2017 12:00 PM | Show all posts
dia ngan bekas laki ni ada anak ke tak ek??
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:05 PM | Show all posts
katanya bekas laki die tu..laki orang ek?

Pengasas produk kecantikan Vida Beauty itu berkata, beliau ditemani seorang teman rapat dan pegawai peribadinya dalam prosiding perceraian itu. Vida mengenakan pakaian serba hitam dan mengaku tidak memaklumkan kes perceraian itu kepada media kerana bimbang diserbu di mahkamah. Vida berkahwin dengan Fairuz, yang juga perkahwinan ketiga wanita itu, pada Januari 2014.


notif? dah tu dok berselfie tu apa kejadah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-4-2017 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 7-4-2017 11:55 AM
Haha sempat amek gmbor tuuuu

Tau x tempoh edah datuk ni..hukum agama tu..mungkin lpas tu terus balik n berkurung.

#fikirygbaik2 #doaygbaik2

#aiolsbukansetajah #hukumtetaphukum

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:07 PM | Show all posts
laki sheols curang or songlap duit sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kentel replied at 7-4-2017 11:59 AM
kekdohnya asik terkinja-kinja kot..kalo ostad pun mau merentan bini perangai x senonoh...

Before Fairuz ni kan dia kawen dengan ustaz, ustaz tu nampak lembut je, sweet je.. tup tup... jodoh diaorang sekejap je..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:08 PM | Show all posts
selpie smpt ajeh.. tak tau nak simpati ke nak kutuk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:13 PM | Show all posts
Anjalli replied at 7-4-2017 12:08 PM
Before Fairuz ni kan dia kawen dengan ustaz, ustaz tu nampak lembut je, sweet je.. tup tup... jodo ...

itu la ckp nya...kawin dgn ostad tu pun x lama...ni dgn fairuz tu pun x lama..ngko ghase?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:19 PM | Show all posts
pernah kawen ustaz kah sheols? ustaz mana?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:20 PM | Show all posts
takpelah tok vida at least chuols cerai still boleh berenang - renang dengan duit berkepok....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 7-4-2017 12:19 PM
pernah kawen ustaz kah sheols? ustaz mana?

Ada, orang kelantan. I tengok kat nona. Lembut je sok ajar kacak & cik b mengaji. Rasanya yg ni dia kawen dalam 6mth je rasanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-4-2017 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 7-4-2017 12:19 PM
pernah kawen ustaz kah sheols? ustaz mana?


Ni haaaa..tp sekejap je

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:28 PM | Show all posts
Anjalli replied at 7-4-2017 12:21 PM
Ada, orang kelantan. I tengok kat nona. Lembut je sok ajar kacak & cik b mengaji. Rasanya yg ni di ...

senegeri jgk la yer.. jodoh tak panjang..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:28 PM | Show all posts

patut tak tau, kawen nya sekejap jer..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:31 PM | Show all posts
menurut fengshui. dato seri vida kena kahwin dengan angkasawan..  tp bukan dengan suami org
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.752796 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list