CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Jadi Juri Jemputan MLM2017, Ramai Minta Erra Fazira Gantikan Neelofa?

6-4-2017 05:41 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 47345| Komen: 338|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Kehangatan rancangan Maharaja Lawak Mega (MLM) 2017 memang tidak dapat dinafikan lagi.
Kehangatan rancangan Maharaja Lawak Mega (MLM) 2017 memang tidak dapat dinafikan lagi.

Peserta-peserta yang hebat dan tidak kurang juga gandingan juri yang semuanya meletup belaka.


Baru-baru ini personaliti jelita, Erra Fazira membuat kemunculan istimewa dalam rancangan tersebut sebagai juri jemputan.

Foto: IG Erra Fazira
Menariknya, ramai yang memberi komen positif dengan mengatakan mereka sangat menyukai cara Erra dalam memberi kritikan kepada peserta.

Erra juga dipuji kerana komen-komennya adalah lebih baik dari juri tetap rancangan itu sendiri iaitu Neelofa.

Ramai yang menyampah tengok rancangan MLM bukan disebabkan peserta tetapi disebabkan aktres Suri Hati Mr Pilot itu yang dikatakan hanya 'control cun' sahaja.


Malah, ada juga yang mengatakan komen Neelofa tiada isi dan merepek. Cara percakapan Neelofa yang ala-ala orang putih juga membuatkan ramai meluat.

Foto: IG Neelofa
Tengok lagi komen-komen:

Apa yang pasti, ramai yang sebenarnya tidak puas hati dengan cara Neelofa menjadi juri. Lagi elok digantikan dengan orang lain kata mereka. Wah, memang tajam sungguh kata-kata itu.

Jadi bagaimana menurut anda?-CARI
23

Bagus
12

Marah
19

Terkejut
21

Sedih
26

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (122 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mysweetisha 2-4-2017 12:28 AM
Setuju! Nak erra jd judi besttt
Quote mysweetisha 2-4-2017 12:29 AM
Setuju! Nak erra jd juri besttt
Quote coqsukun 2-4-2017 12:31 AM
Lofa macam ajet2 sikit. I prefer erra
Quote suatumasa 2-4-2017 12:32 AM
Nak erra gak
Quote mommymonster82 2-4-2017 12:32 AM
Yes for erra...
Quote lotionmilo 2-4-2017 12:33 AM
Erra bukan pernah ke jadi juri?
Quote sepitsiput 2-4-2017 12:36 AM
Erra tak perlu himpit kerabat utk bergelar QUEEN di hati rakyat buana.... walaupun pernah dikaitkan dgn putera raja gak dolu2 tp nan hadoo sheols nak propa depan peminat... and most importantly sheols bukan drama junkie... eveytime sheols dihimpit kontroversix sheols handle dengan kematangan...inilah truly QUEEN of ENTERTAINMENT SCENE ... sentiasa grace & class act!
Quote kiah_karok 2-4-2017 12:46 AM
Motip letak pic hajah pakai selua ketat erra mmg better dri lopak la jadi juri.lopak ckp dh la kontrol..manjang nk speaking pastu ntah apa2 komen
Quote cikpolop 2-4-2017 12:53 AM
Wakakaka.. I tringat hajjah komen in English mase turn bocey. :zz
Quote NBM 2-4-2017 01:02 AM
neelofa komen tak best xde isi
Quote irish_ieka 2-4-2017 01:05 AM
Aah betul nak erra jadi juri! Erra komen pon bernas and ade two way communication dengan audience. Sebab neelofa bias lah bg markah. Yang best pon die bagi sikit je kesian peserta yang all out. And also lofa control cun sgt. Tk mcm MLM dah jadinya. Helo ni bukan nona hokkayh
Quote Peliktapibusuk 2-4-2017 01:28 AM
Erra plsssss
Quote melnanzz 2-4-2017 01:47 AM
Erra Fazira ganti Lofa untuk MLM
Siti Saleha ganti Lofa untuk MeleTOP

Lofa is so old news. Please replace her, Astro!!
Quote meow_tompok 2-4-2017 01:55 AM
lofa score A student
erra just average student

kepandaian masa sekolah bukan kayu pengukur kebijaksaan dlm kerjaya masa depan... hu hu hu
Quote izzarishaiqal 2-4-2017 02:04 AM
agree..nk erra jd juri.pandai bg komen pastu ckp pun teratur je.penggunaan bahasa yg senang org nk paham.plus dia santek sgt2
Quote Aduradura 2-4-2017 02:04 AM
Mula2 ingat erra dah tak relevan utk drama..tapi biler try tengok drama dia bidadariku, cant deny , erra tetap best
Quote mochi1098 2-4-2017 02:14 AM
kiah_karok replied at 2-4-2017 12:46 AM
Motip letak pic hajah pakai selua ketat erra mmg better dri lopak la jadi juri.lopak  ...

Speaking takot teleluar kecek klate kot
Quote chazey 2-4-2017 02:17 AM
sepitsiput replied at 2-4-2017 12:36 AM
Erra tak perlu himpit kerabat utk bergelar QUEEN di hati rakyat buana.... walaupun pernah dikaitkan  ...

Erra di zaman Sembelit dulu, kayu nak mampus. Dah tua kertu ini barulah nampak bakat lakonan sheol. Filem lakonan terbaik sheol bagi ai adelah Gila2 Pengantin. Drama TV terbaik pula adalah kesemua drama lakonan sheol selepas sheol menceburkan diri berlakon drama.  
Quote Adeakukesah11 2-4-2017 03:26 AM
To be honest, since lopak ni jd juri aku payah nak tgk smp hbs live MLM ni ttiap mgu .

Spoil !

Lihat semua komen(338)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 07:38 AM GMT+8 , Processed in 0.074650 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top