CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Datuk Seri Vida Enggan Beri Komen Isu Perceraiannya

3-4-2017 09:12 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 36194| Komen: 180|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Sejak panas menjadi bahan perbincangan di media sosial, jutawan kosmetik Datuk Seri Vida bagaimanapun enggan mengulas lanjut berhubung isu dirinya dan suami sudah berpisah.
Sejak panas menjadi bahan perbincangan di media sosial, jutawan kosmetik Datuk Seri Vida bagaimanapun enggan mengulas lanjut berhubung isu dirinya dan suami sudah berpisah.



"Saya belum mahu membuat sebarang kenyataan. InsyaAllah sampai masa nanti saya akan beritahu semua.

"Syukur kerana saya bahagia bersama anak-anak dan sayang-sayang (peminat) saya yang sentiasa berada di sisi," katanya kepada Harian Metro.

Memetik Harian Metro, Hasmizah Othman, 46, atau lebih mesra dengan panggilan Vida ditemui pada majlis Mood Republik yang berlangsung di Kota Bharu, Sabtu lalu bersama anak-anaknya tanpa kehadiran suami yang sebelum ini dilihat sentiasa di sisinya.


Enggan terbawa-bawa dengan perasaan, Vida kini menyibukkan diri dengan kariernya, apatah lagi dia bakal memiliki saluran televisyen sendiri tidak lama lagi.


Foto: IG Datuk Seri Vida

"Saya juga mahu menghasilkan lagu nyanyian saya untuk peminat tersayang.

"Selain itu saya juga akan buka sebuah kedai aksesori berlian di sebuah pasaraya terkemuka di ibu kota bersebelahan butik jenama mewah," katanya.

Terdahulu, berita mengenai perpisahannya dengan suami, Fairuz Ahmad Zainuddin bertebaran di Internet dan media sosial sejak dua minggu lalu.

Apa punca mereka berpisah, ya? Kita tunggu sahajalah jawapan daripada Datuk Seri Vida apabila dia sudah bersedia untuk berkongsi perihal dirinya dengan peminat. - CARI 
12

Bagus
12

Marah
9

Terkejut
20

Sedih
21

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (86 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 2-4-2017 06:22 PM
Takziah jika betul
Quote barfi 2-4-2017 06:23 PM
Siapa yg tekan button gelak tu mmg tak berhati perut
Quote zila_hakimie 2-4-2017 06:24 PM
siannya....
iols x suka dgr cerai2 nih
Quote johnazizul 2-4-2017 06:25 PM
Dah nak menyanyi lak org tua ni...
Quote rempahkari 2-4-2017 06:25 PM
Sedihnya
Quote nayzaron77 2-4-2017 06:26 PM
zila_hakimie replied at 2-4-2017 06:24 PM
siannya....
iols x suka dgr cerai2 nih

Kann.... sedih mcm tak caya je

Dkt the house mcm bahgia je..  
Quote fadz84 2-4-2017 06:27 PM
Susah kawin ngn pompuan yg lg berjaya daripada laki ni.. yg laki or ex laki dia tu kje apa dlu? kje ngn dsv jgk ke?
Quote Aizuzu 2-4-2017 06:31 PM
Tula terkejut berok baca. Mcm xcaya plak
Quote melissa~~ 2-4-2017 06:34 PM
macam betul je,takziah..
Quote Themilo 2-4-2017 06:38 PM
Well, what to expect? Bila si isteri lebih kaya dari suami..
Quote Sayaaa 2-4-2017 06:38 PM
Klu betul takziah.  Tk bestnya dengar berita cerai2
Quote Sayaaa 2-4-2017 06:38 PM
Klu betul takziah.  Tk bestnya dengar berita cerai2
Quote samasam90 2-4-2017 06:38 PM
kesiannya. i tak tahu pula dah nikah 3 x. takziah.
semoga bertabah, dsv
Quote sukesuke 2-4-2017 06:49 PM
Slalunya kalo wife kaya kawen ngan lelaki muda biasa2 mmg susah nk lekat.sama ada kes laki songlap duit or ada awek lain pun ya..kes dsv nie wallahualam la sebabnya kenapa.
Quote dinahatta 2-4-2017 06:49 PM
klu betul baguslah. mamat tu mengikis jer.
Quote dinahatta 2-4-2017 06:50 PM
dari dulu mamat ni bnyk cerita tak baik
Quote barfi 2-4-2017 06:51 PM
dinahatta replied at 2-4-2017 06:49 PM
klu betul baguslah. mamat tu mengikis jer.

Betul ke??
Quote Aduradura 2-4-2017 06:52 PM
dinahatta replied at 2-4-2017 06:49 PM
klu betul baguslah. mamat tu mengikis jer.


iolls pun tak suke tgk husband diaaa ..    mcm nk mengikis je..takde langsung vida tunjuk laki dia dkt office ke ..ape ke
Quote chazey 2-4-2017 06:53 PM
dinahatta replied at 2-4-2017 06:49 PM
klu betul baguslah. mamat tu mengikis jer.

Sukor la cerai if gitu. Moga DSV bertambah jutawan walau tak berlaki. Takyah nikoh la if jantan cuma nak ambik kesempatan terhadap duit berkepuk ko jah.

Lihat semua komen(180)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 06:34 AM GMT+8 , Processed in 0.054347 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top