CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Aleesya Teringin Nak Ada Adik Baru" - Erra Fazira

3-4-2017 12:11 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 16878| Komen: 88|Original author: Oleh : Hafiz BZ

Description: Baru-baru ini pelakon dan penyanyi, Erra Fazira telah mengadakan majlis ..


Baru-baru ini pelakon dan penyanyi, Erra Fazira telah mengadakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Aleeysa yang ke 8 tahun.

Memetik Berita Harian Plus, di majlis tersebut Erra memberitahu bahawa anak perempuannya, Engku Aleesya sering meluahkan keinginan untuk mendapat adik baru.

“Saya hanya memberitahu Aleesya dia perlu menunggu kerana jika bukan saya, mungkin ayahnya yang akan menjadikan keinginannya itu sebagai realiti. Saya langsung tidak tertekan kerana memahami mungkin Aleesya kesunyian tanpa teman untuk bermain”

“Terasa pantas masa berlalu, Aleesya kini sudah berusia lapan tahun. Banyak perbezaan yang saya lihat dalam dirinya dan paling penting, Aleesya membesar seiring usia. Alhamdulillah, Aleeysa tidak merasai kekurangan, malah mengerti situasi ibu dan bapanya yang tidak lagi hidup bersama,” katanya kepada Berita Harian Plus mengenai perkara itu.


Seperti yang kita sedia maklum, Erra Fazira dan suaminya Engku Emran Engku Zainal Abdin sudah sah bercerai talak satu dan lafaz cerai itu dibuat di Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam pada tahun 2014 lalu.

Walaupun dua kali gagal dalam perkahwinannya, Erra dilihat tetap tabah mengharungi kehidupannya sebagai ibu tunggal. Semoga suatu hari nanti Erra akan dipertemukan lagi dengan jodoh yang terbaik untuknya.  - CARI






5

Bagus
11

Marah
13

Terkejut
3

Sedih
6

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (51 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alieyrina 3-4-2017 12:20 PM
Takkan la dia hire host tuuu

So sweet..semoga derang bejodohan balik  
Quote Rainrein 3-4-2017 12:21 PM
Aleesya ni kecik kecik dah nampak lawa.
Quote Pink59 3-4-2017 12:21 PM
Tak tertekan?! Kesiannya maknya biarkan je gitu. Erra pon kenapa shahir lambat sgt masuk meminang? Hmmm
Quote d_dalia 3-4-2017 12:22 PM
shahir mana? cepat sikit bagi adik kat aleesya
Quote starcity 3-4-2017 12:28 PM
Aku tak rasa erra & emran akan bersatu semula. Maybe baik as friends and sebab aleesya je.
Quote brown_pupil 3-4-2017 12:30 PM
funky nyer besday party  Aleeysa..nampak fun sgt.
Quote Aduradura 3-4-2017 12:33 PM
iolls baru tertengok ttbe laudya bella tu mcm dah start rapat dgn engku emran..baru nk bergosip tapi lupe plak laudya dah ade tunang
Quote eyrafaudzy 3-4-2017 12:55 PM
Quote melissa~~ 3-4-2017 01:14 PM
suka tengok Aleesya,comel..
Quote mrsLucky 3-4-2017 01:16 PM
Shahir take note ya  
Quote onexox97 3-4-2017 01:18 PM
macam erra bgth nak kawen pulak bila baca tajuk gini
Quote MyNameIsIris 3-4-2017 01:19 PM
nak cari jaket dengan tutu macam tu untuk my dotter....
Quote syitaeyqa 3-4-2017 01:30 PM
comel je alisha celebrate. nmpk laa enjoy
Quote cheergirlz 3-4-2017 01:35 PM
comeeii jer aleesya
Quote simatakucing 3-4-2017 01:42 PM
Lawa aleesya ni dari mak die
Quote rosannazmia 3-4-2017 01:54 PM
Mak hayam blonde tu yg pgg mic abam richie kah?maap kalau iols tersilap..
Quote shailyvelera 3-4-2017 01:55 PM
comeiiiiii aleesya.....
Quote bellxx 3-4-2017 01:55 PM
comeiii anak diaa
Quote nunuiman 3-4-2017 02:05 PM
Cantik Aleesya ni, ikut muka mak dia sangat. Suka tengok walaupun tak minat Erra

Lihat semua komen(88)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 07:15 AM GMT+8 , Processed in 0.053113 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top