CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Bertunang Dengan Ibu Tunggal, Hafiz Hamidun Nikah 1 Mei Ini

23-3-2017 10:17 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4336| Komen: 10|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Penyanyi Hafiz Hamidun, 33, yang sering dikaitkan dengan spekulasi menjalin hubungan cinta bersama seorang ibu tunggal kini selamat mengikat tali pertunangan dengan pasangan pilihannya itu petang sema ...
Penyanyi Hafiz Hamidun, 33, yang sering dikaitkan dengan spekulasi menjalin hubungan cinta bersama seorang ibu tunggal kini selamat mengikat tali pertunangan dengan pasangan pilihannya itu petang semalam.



Foto: IG Hafiz Hamidun

Memetik Harian Metro, majlis disempurnakan dengan  ibu Hafiz, Laila Sarji, 64, menyarungkan cincin pada jari manis Joy Revfa atau Siti Arifah yang lebih mesra dengan panggilan Joy.

Pasangan itu akan melangkah ke fasa seterusnya pada 1 Mei ini di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, manakala majlis persandingan akan dilangsungkan dua bulan selepas itu.



"Ramai bertanya kenapa kami seolah-olah terburu-buru berkahwin kerana berkenalan dalam tempoh singkat.

"Bagi saya, kalau sudah serasi kenapa perlu tangguh lama?" katanya kepada Harian Metro.

Walaupun Joy sudah beberapa kali terkandas di medan percintaan, Hafiz yakin ibu tunggal kepada anak lelaki berusia tiga tahun itu merupakan jodoh terbaik buatnya.

"Ramai mengutuk dan mengungkit kisah dulu Joy di media sosial, namun saya sedia terima dia seadanya.

"Adalah tidak adil untuk saya menghukum masa silamnya dan paling penting dapat membimbing Joy ke jalan yang benar," ujarnya.


Foto: BH Online

Sebelum itu, pasangan berkenaan dipertemukan ketika menghadiri sebuah acara pada hujung Januari lalu.

"Selepas mengenali hati budi masing-masing, saya melamar Joy dua kali menerusi panggilan telefon dan Whatsapp," katanya.

Wah, sekejap sahaja pasangan itu mengambil masa untuk mengenali hati budi masing-masing ya. Tahniah buat pasangan, semoga segala persiapan pernikahan berjalan lancar. - CARI
21

Bagus
10

Marah
19

Terkejut
32

Sedih
12

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (115 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote CiliPadiSedap 23-3-2017 11:41 PM
Dia dh jd ibu tunggal beberapa kali ke? mcm rr rolls royce caras suami org
Quote CiliPadiSedap 23-3-2017 11:39 PM
Kalau batal tunang ni sila mandi bunga tayar..
Quote Diamje 23-3-2017 07:44 PM
Merengsa la repah nk tggu bulan 5 nk menikah.
Quote VuJiE 23-3-2017 07:01 PM
tahniah laa
Quote miemiecha 23-3-2017 03:22 PM
Eye3636: dah bertunang ke kaki kencing nie...
sape kaki kencim tu? aipz ke joy??
Quote Eye3636 23-3-2017 12:29 PM
dah bertunang ke kaki kencing nie...
Quote RatuDunia94 23-3-2017 12:05 PM
Tunang dh mcm nikah gamaknya..
Quote makneng 23-3-2017 11:47 AM
Tahniahlah uolls. Motip beria tayang inai?
Quote mamamia13 23-3-2017 10:38 AM
dah banyak juga eh umur di HH ni.. patut la kpi tiap tahun nak kawen
Quote luvemedaa 23-3-2017 10:38 AM
Muka joy ni cover cun je kekdahnye. Eh tapi dua2 ni sendu lah. Nextttttttttttttt

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 04:57 PM GMT+8 , Processed in 0.237085 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top