CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Persis Tuan Puteri, Aaisyah Lebih Gemar Bermain Dengan Alat Solek

23-3-2017 11:01 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 16329| Komen: 94|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Amboi-amboi, comelnya Aaisyah Dhia Rana berlagak macam Tuan Puteri! Tapi celoteh dan gaya konon dewasa itulah mencuit hati ramai yang mengenali dan mengikuti perkembangannya.
Amboi-amboi, comelnya Aaisyah Dhia Rana berlagak macam Tuan Puteri! Tapi celoteh dan gaya konon dewasa itulah mencuit hati ramai yang mengenali dan mengikuti perkembangannya.



Foto: IG Che Ta

Memetik mStar Online, pelakon penuh kontroversi Rozita Che Wan atau Che Ta, 44, mendedahkan anak perempuannya berusia dua tahun empat bulan itu tidak seperti kebanyakan kanak-kanak sebayanya yang lain kerana dia lebih menggemari aksesori perhiasan seperti alat solek, tas tangan dan kasut.

"Jika hendak diikutkan banyak permainan yang saya beli untuknya tetapi dia memang tak berminat. Tapi kalau beg, kasut, gincu dia memang suka sangat sehingga saya memang tak boleh bawa dia ke kedai beg tangan kerana semua benda dia nak suruh beli," katanya kepada mStar Online.



Foto: mStar Online

Bercerita mengenai program realiti Little Princess Aaisyah yang bakal menyingkap kisah kehidupan si comel itu pula, Che Ta berkata dia terpaksa mengupah seorang guru ke rumahnya untuk membantu mengenal pasti kaedah betul bagi menarik perhatian Aaisyah supaya bermain seperti kanak-kanak lain.

"Cikgu itu datang sekali seminggu hanya untuk bermain dengan Aaisyah dan sambil-sambil itu pun banyak juga maklumat yang saya dapat demi kebaikannya," katanya.

Sementara itu, Che Ta menyifatkan tawaran Aaisyah tampil menerusi program realitinya sendiri sebagai rezeki, namun dia akui tidak dapat menghalang tanggapan negatif masyarakat terhadap program berkenaan.

"Ini rezeki Aaisyah dan sekurang-kurangnya pendapatan daripada program ini dapat saya simpan dalam akaunnya untuk kegunaan dia pada masa depan," katanya.


Foto: IG Che Ta

Ha, kepada mereka yang sememangnya mengikuti perkembangan Aaisyah, nantikan siarannya bermula 12 April ini setiap hari Rabu pada jam 9 malam di saluran Astro Ria (104) dan Ria HD (123). - CARI
23

Bagus
16

Marah
22

Terkejut
24

Sedih
7

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KucingKedai 23-3-2017 11:16 AM
ikot sape pulak kan
comeynye budak aiisyah ni!
Quote KucingKedai 23-3-2017 11:17 AM
eh silap. aaisyah
Quote dhyayaya 23-3-2017 11:23 AM
aaisyah ni comel, tp sayang mak nye suka over dress plus kawan mak dia kawan aaisyah jgk. dikelilingi ponen
Quote kakasotong2 23-3-2017 11:24 AM
Suka tgk video2 ecah kat ig tu. Pandai cakap pandai buat ayat sendiri
Quote olaoliolu 23-3-2017 11:28 AM
Anak iols yang jantan tu pun suka main mekap maknya. Abis ditenyeh merata.Dahla apak kau kedekuttttttt. Tetibaaa
Quote manehnya 23-3-2017 11:35 AM
hebat lah ecah,

kena record la cerita ni.. nk tgok ecah je, mr bean x mau
Quote barfi 23-3-2017 11:45 AM
Aisyah ni berwajah kokosen tetapi kelaku org utagha
Quote MyNameIsIris 23-3-2017 11:48 AM
cantiknyaaa lahai dia
Quote Zaien 23-3-2017 11:49 AM
comel sangat si aaisyah nih... keletah dia.. ckp sleng utara lak tu.. geram...
Quote vanillaninja 23-3-2017 11:52 AM
I suka dengar Aaisyah ni cakap utara
Quote mamamia13 23-3-2017 11:53 AM
cantik nye lahai little aishah ni
Quote hanuma 23-3-2017 11:56 AM
Dah mak dia ajar tentang makeup, handbag, kasut... dari lahir, mesti la dia suka benda tue semua...
Quote chinta89 23-3-2017 11:57 AM
comelnya ecah
Quote tifa_leo 23-3-2017 12:07 PM
comey nye...
Quote darkchoc 23-3-2017 12:08 PM
Dari kecik dah dihias budak tu mcm pokok krismas mmg lah dia lebih minat makeup beg kasut sume bagai.
Quote cupu 23-3-2017 12:14 PM
ms ni kn ajar ank ngan buku jgk che ta oiii...klu time kecik dia xfamiliar ngan buku,besaq nant jgn hrp dia nk buka buku...tau anak hang cantik..tp klu beauty with brain lg la hang bangga.
Quote shania88 23-3-2017 12:21 PM
Ecah dgn lara sama umo
lara lahir dolu
cuma beza si ecah becok tapi lara juz kuat berlari2

pakaian lara normal budak baya dia
ecah lak pakaian over

bebudak ni dia ikot makpak buat
kalau makpak treat dia jadi budak normal lain dari segi pakaian semua tu
camtu la dia ngikotnya

kalau dah dari awal duk tunjuk gincu pakaikan gincu pakai pakaian over kelip2&sarat
camtu la yg dia sukka

takperlu cam nak salah si ecah ni..konon dia yg suka makeup beg semua
dah kau yg treat dia camtu masa dia belum lagi boleh berjalan
Quote norzmr 23-3-2017 12:24 PM
shania88 replied at 23-3-2017 12:21 PM
Ecah dgn lara sama umo
lara lahir dolu
cuma beza si ecah becok tapi lara juz kuat berlari2

betul2 acuan anak dari mak pak nya mereka spt kain putih yang di corak kan oleh ibu bapa.
Quote nia_salina 23-3-2017 12:30 PM
che ta kerah sungguh ecah na. jgn jadi mcm mia sara sudah

Lihat semua komen(94)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 03:47 PM GMT+8 , Processed in 0.177794 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top