CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Debat Mahathir, Nazri: Ditolak Polis, Penganjur Tukar Lokasi Baru

22-3-2017 10:30 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 2294| Komen: 13

Description: Biarpun sebelum ini pihak polis menolak permohonan permit debat antara Datuk Seri Nazri Aziz dan bekas perdana menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad pada 25 Mac ini kerana beranggapan penolakan itu sebaga ...

Biarpun sebelum ini pihak polis menolak permohonan permit debat antara Datuk Seri Nazri Aziz dan bekas perdana menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad  pada 25 Mac ini kerana beranggapan penolakan itu sebagai langkah terbaik untuk kepentingan awam.


Namun perkembangan terbaru dialog yang mendapat perhatian ramai itu bakal dianjur oleh Kumpulan Media Karangkraf. 

Perkara tersebut telah disahkan oleh pengasas Kumpulan Karangkraf, Datuk Hussamuddin Yaacob menerusi laman Twitter miliknya pada Selasa malam. 

"Wacana/dialog Mahathir/Nazri akan diadakan di Dewan Karangkaraf, Shah Alam jam 9.30mlm, Jumaat 7hb April, 2017."

"Sinar TV akan siar live (langsung). Rasmi,"  jelas beliau melalui Twitternya.- CARI

sumber foto: Berita Harian


25

Bagus
18

Marah
19

Terkejut
24

Sedih
22

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (130 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote NAT_11 22-3-2017 10:44 AM
HAHAHAHA..Nazri & Najib, mana mawu lari................
Quote CrowneGlory 22-3-2017 10:54 AM
bebajet hero accept... blkg pintu suruh polis rejek... sekali karangkraf pulak anjurkan...lps ni wayang apa pulak...
Quote stingerattacks 22-3-2017 11:30 AM
Berdebat bukan budaya kita....

Wakakaakakaakakakaaka
Quote PEPPERMAN 22-3-2017 11:55 AM
Mahathir ni lah yang disebut Najib sebagai orang yang coba untuk mensabotaj ekonomi negara yang sedang rancak berkembang.
Walaupun dia tidak menamakan siapa orang nya, tapi konfomlah Mahathir yang dimaksudkan Najib.

Oleh itu, debat ini hanya satu platform untuk Mahathir terus menyampaikan dakwaan palsu yang boleh menjejaskan keyakinan pelabur. Sedangkan hudud pun boleh menimbulkan tandatanya pelabur, apatah lagi kenyataan daripada mahathir.

Dan lagi Nazri Aziz bukanlah orang yang tepat untuk berdebat dengan Mahathir. Nazri hanyalah budak suruhan yang sanggup berbuat apa saja untuk tuannya. Dan memandangkan PRU sudah dekat, dan bakal menantunya tidak dapat menjadi pengaruh yang cukup kuat, Nazri sendiri memerlukan debat ini untuk membuktikan dia masih layak untuk menjadi calon BN.
Quote alieyrina 22-3-2017 12:04 PM
Patutla ritu dlm berita beriya2 klem dia ok aman2 jah kalau nak debat..rupanya dh tau dulu
Quote AbukRokok 22-3-2017 12:28 PM
bila nak buat neh ?
Quote cabalero 22-3-2017 12:33 PM
inilah org kata kerana mulut badan binasa

si nazri yg memang terkenal dgn mulut celupar akhirnya terpaksa telan ludahnya sendiri

dia yang start mencabar Tun M suruh bertanding yg kemudian beralih pula ke cabaran debat

dan bila Tun setuju utk debat dimana Tun sendiri mintak dibuat di kawasan nazri sendiri, nazri terperangkap

dia ingat org tua tu takkan layan dia punya bait sekali kena rentap abis ternganga

memandangkan dia dah masuk lubang perangkap yg dia buat sendiri maka sudah tentulah dia terpaksa mengharapkan org lain utk tolong keluarkan dia

akhirnya pertolongan pun sampai, debat tak diluluskan

ada hati nak berdebat dgn Tun M pasal 1MDB, boss nazri sendiri pun ca alif but masa forum nothing to hide bila tau Tun turun

semua tau 1MDB ni lubuk puaka yg membunuh

alang dalam parlimen nak berdebat pasal 1MDB pun tak diberi, report Audit Negara pasal 1MDB pun diletak bawah OSA inikan pula mau berdebat secara terbuka

puihhhh



Quote hzln 22-3-2017 12:46 PM
7 april lambat lagi, sempat lagi nazri teksi/najib anjur atau join ekspo pelancongan kat negara jin bertendang mana2
Tugas sebagai menteri yg berkhidmat utk negara jauh lagi penting dr tugas politik. Tak baik menteri x datang, jemputan khas dr negara tuan rumah katanya, tanda dunia mengiktiraf  malaysia sbg antara destinasi pelancongan terulung dunia
Quote dess402 22-3-2017 12:50 PM



kes PERWAJA bila pulak nak debatt  ??




Quote hannahwong92 22-3-2017 02:38 PM
bila nak buat..........
Quote surwanis 22-3-2017 03:02 PM
aku tunggu...
spin dimana2
Quote -electrifying- 22-3-2017 03:45 PM
nazri teksi nk berdebat?
Quote AbukRokok 22-3-2017 09:19 PM

pe4rgi Perok naik Uber

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 01:00 AM GMT+8 , Processed in 0.081949 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top