CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Kreatif! Ibu Bapa, Anak 2 Tahun Reka Kembali Babak Filem Guna Kotak

28-2-2017 04:24 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5125| Komen: 20|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Ini serius kreatif! Apa akan anda buat dengan kotak kosong? Kebiasaannya jika tak dibuang, pasti dipenuhkan dengan barang-barang yang kononnya masih digunakan lagi, tapi menjadi semak saja di rumah, b ...
Ini serius kreatif! Apa akan anda buat dengan kotak kosong? Kebiasaannya jika tak dibuang, pasti dipenuhkan dengan barang-barang yang kononnya masih digunakan lagi, tapi menjadi semak saja di rumah, bukan?


Tapi pasangan suami isteri Leon Mackie dan Lilly Lang tidak berbuat sedemikian, sebaliknya mereka mendapat idea menggunakan kotak sebagai props untuk merakam semula aksi dalam babak filem kegemaran mereka seperti Game Of Thrones, Star Wars, Batman dan banyak lagi.


Game Of Thrones

Star Wars Return of the Jedi


Batman

Hasilnya, pasangan kreatif itu berjaya mencipta semula adegan-adegan filem diminati bersama anak lelaki mereka yang baru berusia dua tahun iaitu Orson.


Honey, I Shrunk the Kids

Back to the Future Part II

Ghostbusters / Foto: https://cardboardboxoffice.com

Anda boleh lawati laman blog mereka untuk melihat lebih banyak gambar menarik di https://cardboardboxoffice.com/. - CARI
12

Bagus
19

Marah
10

Terkejut
9

Sedih
6

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote golden_rose 28-2-2017 04:27 PM
menarik. kreatif mak bapak gini
Quote WhiskeyScotch 28-2-2017 04:30 PM
WOW!!! Sangat creative dan menarik. Bagus parents yang creative macam ni secara tidak langsung dapat menjana minda anak-anak.
Quote Apai90 28-2-2017 04:33 PM
Bagusnya parents ni sangat gigih dan kreatif

Berhibur sambil mendidik minda anak tu utk jadi lebih kreatif..
Quote Gadis_sarawak 28-2-2017 05:15 PM
Rajin dan kreatif mak pak budak ni..comel je pic..
Quote Artemesiaa 28-2-2017 05:22 PM
Wah menarik, kreatif dan rajinnya parents dia bertuah sungguh
Quote mrizumi 28-2-2017 05:46 PM
Untung anak dia..mak ayh rajin n kreatif.
Quote RatuDunia94 28-2-2017 07:53 PM
Byk masa mak ayah dia.. Tahniah.
Quote whadda 28-2-2017 08:10 PM
Rilex je batman panjat
Quote onexox97 28-2-2017 10:32 PM
rajrn mak ayah dia ni
Quote mommymonster82 28-2-2017 11:44 PM
Bestnya..... nak tryla nanti..hoyehhhh
Quote makneng 1-3-2017 09:04 AM
mommymonster82 replied at 28-2-2017 11:44 PM
Bestnya..... nak tryla nanti..hoyehhhh

Dah try, jgn lupa up gambor kat sini   
Quote chinta89 1-3-2017 09:05 AM
mak ayah yg rajin luangkan masa ngn penuh kreativiti bsama anak2
Quote vanillaninja 1-3-2017 09:35 AM
Creative sungguh theyols ni.
Quote spankee_fili 1-3-2017 10:07 AM
wahhh kreatifnya..
gila2 betul dorang ni...
Quote sunquick 1-3-2017 10:50 AM
serius menarik dan kreatif
Quote esbatu 1-3-2017 03:01 PM
wah...suka tengok kerusi GoT
Quote irwansuhadi 1-3-2017 06:21 PM
beza kan cara omputih ngan melayu kita besarkan anak...
Quote mommymonster82 1-3-2017 07:12 PM
makneng replied at 1-3-2017 09:04 AM
Dah try, jgn lupa up gambor kat sini

Wakaka.. takut last2 serupa rumah gelandangan je      maklumla maminya xkreatif cam dorg ni...
Quote Esmiria 16-4-2017 11:30 AM
Bzir je doeee

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 10:52 PM GMT+8 , Processed in 0.058689 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top