CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Pasangan Asyik Bergesel, Buat 'Love Bite' Di Tengah Orang Ramai

13-2-2017 04:09 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 20570| Komen: 55|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Benarlah kata orang, kalau tengah angau bercinta pasti orang sekeliling sudah tidak dihiraukan dan apa yang membahagiakan hanya pasangan yang berada di depan mata.
Benarlah kata orang, kalau tengah angau bercinta pasti orang sekeliling sudah tidak dihiraukan dan apa yang membahagiakan hanya pasangan yang berada di depan mata.


Tidak tahu di mana agaknya letak rasa malu dan maruah diri apabila sepasang kekasih ini sedang asyik melayan nafsu mereka di tengah-tengah orang ramai yang dipenuhi dengan keluarga dan anak-anak kecil.


Video yang menjadi tular di media sosial itu menyaksikan seorang perempuan yang duduk di atas peha seorang lelaki sambil melakukan perkara yang tidak senonoh dan jelik dipandang.


Dapat dilihat 'kemesraan' yang melampau-lampau apabila si perempuan mencium leher, pipi dan mulut si lelaki yang kelihatan seronok diperlakukan sedemikian.

Menurut sumber, ianya berlaku di sebuah padang yang terletak berhampiran gedung membeli belah terkenal di Setia Alam dan pasangan tersebut adalah warga Cina dari Singapura.

Malah katanya lagi, niat untuk mengambil angin petang dan menikmati pemandangan indah terbatal apabila ada keluarga yang terpaksa pergi dari situ kerana segan melihat pasangan tersebut.

Antara komen dari netizen:

Memang terkilan dengan perangai sesetengah masyarakat yang tidak mengendahkan sensitiviti orang lain bila berada di tempat awam.

Semoga para ibu bapa di luar sana menjaga dan menasihati anak mereka supaya tidak ada lagi mengikut jejak langkah seperti ini. -CARI
12

Bagus
32

Marah
25

Terkejut
21

Sedih
15

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (121 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MiameliaKA 13-2-2017 04:17 PM
yang tukang rakam pun galak record. tapak lah sekali....
Quote teen_angelJB 13-2-2017 04:18 PM
Mne tahu warga singapore
Quote prettyuglybabe 13-2-2017 04:24 PM
buat sembunyi-sembunyi kena serbu..
buat depan-depan kena rakam..
Quote kaspar0v 13-2-2017 04:27 PM
orang skang lagi suka amik video dari menegur
Quote chinta89 13-2-2017 04:34 PM
apekata pakat2 keliling dan tgkkkkk.. kte tgk reaksi deols plk
Quote nononcrux 13-2-2017 04:36 PM
ssh nak tegur mcm ni, cara terbaik ddk sebelah dia rerami then tgok action mereka.
Quote fishcracker 13-2-2017 04:46 PM
Happy valentine
Quote harrypoter 13-2-2017 05:02 PM
ish...kalau aku ada kat situ memang kena sound la...
"woii bagila aku rasa sket..." !!!
Quote buapakperut 13-2-2017 05:08 PM
Acik tudung kelabu fink steady jah. Perakam ni mesti sesambil wat koleksi peribadi
Quote dridri 13-2-2017 05:09 PM
Wah ada live soft porn di shah alam
Quote WhiskeyScotch 13-2-2017 05:13 PM
Tgk pun tahu budak-budak hingusan yang baru belajar nak kenal erti nafsu gituuu.
Quote talapia 13-2-2017 05:13 PM
la.... ni kat padang Setia City Mall... tetengah orang ramai gile kot kt situ.. ngan budak2 main giant bubble.. main rollerblade.. ada nafsu lagi nak gomol2.. adoila... malu

bantal tu siap bawak dari kete ke sewa entah. kt padang tu siap provide sewa bantal nak lepak2..
Quote sabar_sabariah 13-2-2017 05:14 PM
kalau betul mereka dari singapore,
takleh salahkan la
mungkin mereka tak tau adat dan budaya kita
tegur cara baik
"excuse me, get a room guys.."
Quote mirebus 13-2-2017 05:15 PM
amboi kot ye pun nak cium2 pi la tempat takde orang ni tengah public korang buat kerja. tak pasal jadi viral
Quote seri_mawr 13-2-2017 05:15 PM
awat tak tegur je....

huhuhuhu..gigih pi rakam pastu viral kan...

Quote Gadis_sarawak 13-2-2017 05:30 PM
get a room please
Quote jerukkedondong 13-2-2017 05:40 PM
harrypoter replied at 13-2-2017 05:02 PM
ish...kalau aku ada kat situ memang kena sound la...
"woii bagila aku rasa sket..." !!!

nak pulak ko rasa sikit...berak pun lap ngan tisu tu....       
Quote Levespa 13-2-2017 05:47 PM
kaspar0v replied at 13-2-2017 08:27 AM
orang skang lagi suka amik video dari menegur

kann.. lebih kepada nak mengaibkan dari ikhlas nak menegur
Quote insulin 13-2-2017 06:11 PM
Miskin sangat x mampu sewa hotel le nih....

Lihat semua komen(55)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 06:16 AM GMT+8 , Processed in 0.052495 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top