CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Gara-Gara 'Sapu' Semua Tawaran, Haiza Dikritik Sebagai Tamak

3-2-2017 11:40 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 8075| Komen: 59|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Mungkin kerana kurang berasa senang dengan kehadiran penyanyi dangdut, Haiza

Mungkin kerana kurang berasa senang dengan kehadiran penyanyi dangdut, Haiza yang semakin kembali menyinar dalam industri muzik, ada sesetengah pihak mendakwa bintang Duo star itu sebagai tamak. 


Ini kerana Haiza dilihat menerima terlalu banyak tawaran bekerja seperti penyampai radio, program Duo Star, Gegar Vaganza dan sebagainya secara berturut-turut. 

"Alhamdulillah, rezeki anak. Saya bukannya tamak, tetapi mungkin kerana saya bekerja di radio dalam masa sama menyertai program Duo Star, jadi orang nampak saya 'back-to-back'.


"Saya bukanlah orang yang tamak dan 'sapu' semua job, tetapi saya tengok juga mana yang sesuai dan tidak. Asalkan kerja tersebut tidak mengganggu waktu kerja saya dikonti, saya akan terima.


"Setakat ini, saya tidak ada masalah untuk membahagikan masa untuk kerja dan keluarga," terangnya kepada Astro Gempak. 

Siapa kita untuk mempertikaikan rezeki orang lain kan! Jom muhasabah diri. - CARI

Foto: Carian Internet
18

Bagus
17

Marah
35

Terkejut
18

Sedih
18

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (121 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote boylondonn 3-2-2017 10:09 AM
Bukan dulu haiza helmi ni yg pakai tudung labuh ke yg pnah masuk af? Wahhh kemain skrg ye dgn color rambut mcm tu.
Quote laksmanabentan 3-2-2017 10:11 AM
boylondonn replied at 3-2-2017 10:09 AM
Bukan dulu haiza helmi ni yg pakai tudung labuh ke yg pnah masuk af? Wahhh kemain skrg ye dgn color  ...

ko salah org ni dik...

AF tu Haliza Helmi.. yg ni Haiza yg dulu penyanyi dangdut tu dik... zaman2 maya matahari tu...
Quote Guccibamboo 3-2-2017 10:13 AM
boylondonn replied at 3-2-2017 10:09 AM
Bukan dulu haiza helmi ni yg pakai tudung labuh ke yg pnah masuk af? Wahhh kemain skrg ye dgn color  ...

Tu heliza la
Quote boylondonn 3-2-2017 10:16 AM
laksmanabentan replied at 3-2-2017 10:11 AM
ko salah org ni dik...

AF tu Haliza Helmi.. yg ni Haiza yg dulu penyanyi dangdut tu dik... z ...

Ohh yah ingat.. Yg nyanyi lagu ser ser ser kan kak?? Sedap lagu tu.
Quote helicornia 3-2-2017 10:49 AM
Cantik haiza sekarang. Baru perasan dia sekarang gojes masa dalam GV
Quote ena80 3-2-2017 12:13 PM
boylondonn replied at 3-2-2017 10:16 AM
Ohh yah ingat.. Yg nyanyi lagu ser ser ser kan kak?? Sedap lagu tu.

yg tu ifa raziah.. haha.. lagu dia dag dig dug tu

Quote haziraf 3-2-2017 12:21 PM
ok la tu, rejeki dia tgh byk job... jgn la nak mendengki pulak. at least haiza ni tak lah annoying sangat.
Quote jiwakacau06 3-2-2017 12:22 PM
I suka haiza...baik berlakon (xkayu)...menyanyi...dj...
suara boleh cari makan
Quote minahtongtong 3-2-2017 12:25 PM
cantik haiza sekarang... meletoppsss....
Quote dayum123 3-2-2017 12:33 PM
Biarla si haiza ni...dah ada job, rembat je. Lagipun, dia ok2 sahaja..xde la annoying. N dia bila makeup hias semua, sgt lawa hokay
Quote ixora08 3-2-2017 01:59 PM
oklah tu good for her.. Berjaya buktikan bakat secara live since gv..dari sendu terus naik balik.. org tamak kan utg sbb dia dapat ape yg dia nak.. tp yg ni bukan tamak tp rezki..sbb dia keja keras utk capai tahap ni..bukan mudah saing ngan junior..1-2 single dh meletop viral..
Quote kiah_karok 3-2-2017 02:00 PM
Tapi haiza tlg la kurangkan mengilai kat radio.bingit ok
Quote eely_shana 3-2-2017 02:01 PM
Suka haiza ni. Sbb sheols betul2berbakat. Makin terserlah bakatnya sejak gv2
Quote nononcrux 3-2-2017 02:25 PM
rezeki masing-masing kan
Quote AshkieLa 3-2-2017 02:27 PM
semenjak dia repair gigi berlapis dia.. makin lawa.
dengan dimple dua belah...
Quote Aizuzu 3-2-2017 02:30 PM
Dah rezeki sooo apa salahnya ambik
Quote @pplegreen 3-2-2017 02:34 PM
sejak masuk duo star tu nampak makin cantik pulak dia ni, rezeki betul haiza ni dpt jd DJ kool fm pastu masuk duo star pulak
Quote Sian0403 3-2-2017 02:37 PM
Apsal sume yg masuk GV sume jd cantik balik. Nmpk nau ada duit semua jadi
Quote ladyflower 3-2-2017 03:53 PM
rasa dia penah buat statement ambik job2 ni utk pastikan dia sentiasa disedari dlm industri...dia bukan retis kelas A...kalo diam je tunggu show setahun 1 2 kali...nnt org akan lupa dia...

Lihat semua komen(59)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:24 AM GMT+8 , Processed in 0.087285 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top