CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dikecam Teruk Kerana Buka Tudung, Zila Seeron Bagai Tak Kisah

3-2-2017 12:08 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 14502| Komen: 106|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Meskipun menerima kecaman daripada netizen kerana tindakannya tidak lagi mengenakan tudung

Meskipun menerima kecaman daripada netizen kerana tindakannya tidak lagi mengenakan tudung namun, penyanyi dan bekas isteri Along Cham, Zila Seeron bagai tidak terkesan. 


Zila, 29 tampil dengan imej 'free hair' menerusi laman sosial dan rambut perangnya itu mendapat perhatian ramai.

"Sedihnya, dah elok bertudung, dibuka pula tudungnya. Semoga mendapat hidayah. Amin," ujar salah seorang pengikutnya. 

Ada juga yang menyamakan wanita ini dengan artis lain yang turut telah mencabut tudungnya selepas beberapa tahun berhijab. 


Pun begitu, sebilangan peminat masih mengharapkan yang terbaik daripada Zila untuk kembali mengenakan hijab. 


"Biarlah apa pun orang nak kata. Bergembiralah dengan kehidupan kamu kak Zila," ujar seorang pengikutnya lagi. 

Masih tiada apa-apa kenyataan daripada pihak Zila sendiri tentang pilihannya itu. - CARI 

Foto: IG Zila

13

Bagus
23

Marah
19

Terkejut
20

Sedih
18

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (112 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote terpaku 3-2-2017 10:47 AM
ingat acik ziela jalil tadi
Quote meklalala 3-2-2017 11:01 AM
lepas ni siapa pulak agak2? mek harap kalau ada lagi yang bukak tudung dan lagi ramai jugaklah yang akan menutup aurat..
Quote Tahpapa 3-2-2017 11:02 AM
Rambut tu bakpo color lagu tu. Sah ke ambik wuduk ?::
Quote EmbunSiang 3-2-2017 11:08 AM
kena kritik kaw2 pun penah...apedehal la takat bukak tudung je pun
Quote drivethru 3-2-2017 11:08 AM
Aku rasa dia ni dah xde kemaluan. Setakat tangkap basah, bukak tudung, tu semua celah kemaluan dia jer.
Quote yuliss 3-2-2017 11:10 AM
sdgkn kena tgkap basah msa bergelar bini org pun dia rilekk jahhh..
apalaaa sgt stkt bkk tudung..
Quote batman_2007 3-2-2017 11:13 AM
Soon to be princess pun akan ikut jejak langkah jgk ke?
Quote CiliPadiSedap 3-2-2017 11:16 AM
sometimes bipolar perlukan perhatian dengan gossip murahan
Quote fromheaven 3-2-2017 11:19 AM
Ada yg kata ada dye rambut boleh lalu air. So sah wudu. Tapi mmg ada pun. Cuma kena check betul2
Quote annadonna 3-2-2017 11:33 AM
Logiklah. Emosi dn maruah dia tengah runtuh skrg. Kalau dia bertudung dia pun tau dia hipokrit. Sudahlah kita judge org. Dia dah matang dan berakal, ada sebab atas semua perbuatan. Bukan nak suruh sokong buka aurat tapi leave her alone. Makcik keoam dlm forum ni sama juga. Bertudung tapi gigih mencerca ( yg penting perintah Allah pakai tudung dipatuhi kaedahnya)
Quote KendallJenner 3-2-2017 11:44 AM
Pprt sungguh rupa setelah buka tudung
Quote -electrifying- 3-2-2017 11:52 AM
ikot ko la zila
Quote minahpasrah 3-2-2017 12:00 PM
... bertabahlah
Quote fusarium_neo 3-2-2017 12:01 PM
Harap Zila boleh memperbaiki diri. Pasal tudung tak nak ulas.
Quote Aizuzu 3-2-2017 12:16 PM
Suka hati ko lah...
Quote Lolalala 3-2-2017 12:16 PM
kesian dia ni.. tengah struggle dengan diri sendiri. malu tu mesti ada tapi alang2 dah kena cerca kan. orang macam ni kalau kita provoke atau cerca lagi, mesti terus tersalah langkah. mo
Quote minahtongtong 3-2-2017 12:28 PM
zila.... u comel pki tudung... kbye..
Quote intan_smsb 3-2-2017 12:36 PM
"berguru dengan uqasha ke"
               
Quote kaklehot 3-2-2017 12:39 PM
kata aritu dh tobat x buat lg ke delusional dia ni...

Lihat semua komen(106)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 01:35 AM GMT+8 , Processed in 0.081345 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top