CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Makan Hati, Mariah Carey Terima Bayaran RM18.7 Juta Drpd Bilionair Rusia

17-1-2017 01:32 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 7419| Komen: 29|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Lupakan para 'haters' dengan komen negatif mereka, diva bersuara 5 oktaf, Mariah Carey kembali beraksi di pentas selepas insiden malam tahun baru lalu.

Lupakan para 'haters' dengan komen negatif mereka, diva bersuara 5 oktaf, Mariah Carey kembali beraksi di pentas selepas insiden malam tahun baru lalu.


Kali ini, Mariah bersama penyanyi legenda Elton John mendapat jemputan istimewa daripada billionair Rusia, bertempat di kota London untuk menghiburkan tetamu dalam sebuah majlis perkahwinan mewah dan eksklusif.

Sebut pasal bayaran,sudah tentu ia bukan angka yang calang-calang bila dilaporkan keduanya menerima habuan tujuh angka, lebih tepatnya USD 4.2 juta bersamaan RM18.7 juta! Makan hati para haters dengar. 

Tugasnya mudah, hadir hanya untuk menyampaikan beberapa lagu hit untuk pengantin perempuan yang merupakan cucu kepada Valery Kogan, pemilik Domodedovo Airport di Moscow. 

Foto: TMZ

Dilaporkan pengantin itu, Irene Kogan yang berusia 19 tahun dan suaminya telah membuat permintaan agar penyanyi Vision of Love itu diterbangkan khas dari AS. 

Memetik laporan US Magazine, Mariah turut mendedikasikan lagunya We Belong Together istimewa buat kedua mempelai. 

Selain itu, berdasarkan video yang terdapat di laman sosial, antara lagu yang disampaikan oleh Mariah termasuklah My All, Its Like That, Hero dan Vision Of Love.

Majlis mewah itu dilaporkan turut dihadiri pelakon Antonio Banderas. Wow meriah betul! - CARI 


Foto: Connector
5

Bagus
5

Marah
11

Terkejut
5

Sedih
10

Lawak

Bosan

Friends Rank (36 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AbukRokok 17-1-2017 01:43 PM
dah tua pun yummmyyy lg
Quote seri_mawr 17-1-2017 02:22 PM
untung le atuk kaya.....

Quote tayam 17-1-2017 02:30 PM
selambak betul
Quote miemiecha 17-1-2017 03:24 PM
hehehe, nyanyi majelis org kawen pum jota2..
Quote uori 17-1-2017 04:09 PM
aku suka acik ni
macam sengal2 ubi je tengok prog baru dia
Quote mrskacik 17-1-2017 04:48 PM
ai suka betul tengok dia dalam reality show dia... tak kisah la nak kata dia fake or diva, memang dia layak nak demand...
and ai ship sangat miss mariah dengan anak ikan dia brian tanaka... #bririah
Quote taji2906 17-1-2017 04:55 PM
nape sekarang dia asik nak tunjuk tetek la.. nyanyi pun nak pakai spender jek.. dah la iklan selalu main kat astrok tu.. budak2, org tua tengok aku yg malu..
Quote supernaturalee 17-1-2017 05:04 PM
mrskacik replied at 17-1-2017 04:48 PM
ai suka betul tengok dia dalam reality show dia... tak kisah la nak kata dia fake or diva, memang di ...

#birah je lah senang




Quote Andyscenes 17-1-2017 10:33 PM
nampak geli la
Quote Sazida 17-1-2017 10:37 PM
Amboi cikyah. Tetek besau betul
Quote kamil8891 18-1-2017 04:03 AM
walau pon da tua still nmpk aumm
bile tgk dia pon xpuas hahahaha
#sukeSgtBAMbaM
#chubby
Quote applemy 18-1-2017 09:22 AM
Kesian Mariah Carey.

Semua dah lupa sumbangan dia dlm industri.. especially lagu Xmas tuh

Takut jadi macam Michael Jackson pulak.. masa hidup, semua menyampah.. bila dah kiok, semua berpusu beli CD dia & respect dia semula.. fake fans .. manusia2
Quote otomatic_prince 18-1-2017 09:33 AM
Yes betul tu dia antara berapa org music icon/legend yg tinggal....
Quote otomatic_prince 18-1-2017 09:37 AM
Ramai lupa pencapaian dia...artis solo paling bnyk no1s di billboard (18 no1s), ada 2 diamond album, 2 song of the decade (one sweet day & we belong together), album sold more than 200 million worldwide, biggest xmas album & song of all time.
Quote ogata 18-1-2017 11:24 AM
acik yah ni memang dari dulu suka tayang balloon kot..jadi tak hairan la...meols tak kisah dia tayang balloon tu..
Quote shanshero 18-1-2017 12:58 PM
mariah pernah jatuh muflis  kann. tapi
dia senang buat duit
Quote ciksaleha78 18-1-2017 01:27 PM
Sheila Amzah nyanyi sumbang gara gara ayda Jebat?

https://youtu.be/xcSv574rLU8
Quote otomatic_prince 18-1-2017 05:49 PM
shanshero replied at 18-1-2017 12:58 PM
mariah pernah jatuh muflis  kann. tapi
dia senang buat duit

Tak pernah la...itu toni braxton yg muflis...

cikyah penah album flop masa Glitter 2001 tu...tp dia meletop blk masa The Emancipation of Mimi thn 2005...

dia now artis wanita kedua paling kayo selepas madonna,  520 million net worth nya... half billion hoccay!

Quote applemy 19-1-2017 10:37 AM
Edited by applemy at 19-1-2017 10:39 AM
otomatic_prince replied at 18-1-2017 09:33 AM
Yes betul tu dia antara berapa org music icon/legend yg tinggal....

Cik Yah pun boleh dikira Megastar (sama level MJ, Tok donna, Beatle..) sebab kejayaan dia worldwide & konsisten masa 90-2000an dulu..

Artis zaman skrg hmmmmmmmmm.. Bieber je la kot, on his way to Megastar status gitu.. artis2 current yg lain.. boleh blah la dlm 5 tahun lagi.. kwang3

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-2-2024 09:04 AM GMT+8 , Processed in 0.135685 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top