CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Mariah Carey, Nick Cannon Bakal Berkahwin Semula?

4-5-2017 03:24 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 7161| Komen: 34|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Selepas berpisah pada tahun 2014, diva tersohor Mariah Carey dikatakan tetap bekerjasama dengan bekas suaminya, Nick Cannon

Selepas berpisah pada tahun 2014, diva tersohor Mariah Carey dikatakan tetap bekerjasama dengan bekas suaminya, Nick Cannon untuk membesarkan anak-anak mereka. 


Keduanya memiliki kembar, Roc dan Roe yang baru sahaja menyambut ulang tahun ke-6 baru-baru ini. Malah, dalam beberapa temubual kedua-dua Mariah dan juga Nick tidak pernah menyorok hubungan baik mereka. "Co-parenting at its finest," puji para peminat mereka. 

Terbaru, memetik laporan Life & Style, ada sumber memberitahu penyanyi lagu We Belong Together itu kini bakal kembali kepada cinta lamanya itu, iaitu tidak lain Nick yang sememangnya dilihat begitu secocok dari dulu. 

Mariah yang baru melancarkan syarikat rakaman di bawah namanya, Butterfly MC Records sebelum ini pernah bertunang dengan James Parker, seorang billionair namun putus di tengah jalan. Malah, cinta terbarunya dengan Bryan Tanaka iaitu penari latarnya juga terlerai baru-baru ini. 



"Mereka merasakan seperti ditakdirkan bersama. Walau apa pun terjadi, dengan siapa pun Mariah bercinta, dia tetap akan pergi kepada bekas suaminya, Nick akhirnya," ujar sumber itu. 

"Mariah ingin berkahwin lagi dan dia berasa Nick adalah satu-satunya lelaki itu," kata sumber itu lagi. 

Wah, nampaknya doa para peminat untuk melihat kedua pasangan ini kembali semula sebagai suami isteri, bakal tercapai? Apa pun, semoga Mariah mampu mengecapi bahagia semula dalam percintaan! "You can make it dahhling!" - CARI 

Foto: Carian internet
20

Bagus
13

Marah
23

Terkejut
21

Sedih
11

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alesandra 4-5-2017 03:32 PM
tanaka tu mcm tak ikhlas je....
Quote Nenasketum 4-5-2017 03:34 PM
Kak Mariah dah gigih kuruihkan badan bila bertunanh dengan bilionaire aussie tu ari. Anyways Kak Mariah harta melambak hokkay
Quote vanillaninja 4-5-2017 03:52 PM
Dah tu apa tunggu lagi, rujuk la balik
Quote Gadis_sarawak 4-5-2017 04:14 PM
Eh..pulak dah..kejap je mariah ni ngan tanaka tu..
Quote CrowneGlory 4-5-2017 04:35 PM
nenek kertu acah2 pornstar... yucksss sangat
Quote miemiecha 4-5-2017 04:47 PM
moga berbaik le semula.. nick kan yg mengacara got talent tu? ke mek salah??
Quote liyamariska 4-5-2017 04:51 PM
ai rasa meka berdua patut berkahwin semula demi anak2...
Quote AppleJack 4-5-2017 04:55 PM
kawin je lah
Quote notsospecial007 4-5-2017 05:10 PM
kawen la kalo rasa itu perkara yg paling baik
Quote kimchipedas 4-5-2017 06:57 PM
Kawin je lah x suka esok cerai balik
Quote DeeHanania 4-5-2017 07:21 PM
Suka ngok Kaka Mimi rujuk kembali bersama Nick...
Quote orenmango 4-5-2017 07:22 PM
Mariah nampak trying too hard to appear sexy... she doesn't have to actually... mungkin mid life crisis

Bagus le kawin semula... anak2 pun happy
Quote Minyakyuyi 4-5-2017 07:38 PM
ok la rujuk balik...mst anak2 Mariah n nick yg paling hepi..
Quote ashcroft86 4-5-2017 08:07 PM
Once you go black, never go back kekdahnya. Mungkin pensil tanaka tidak setebal nick? Atleast dpt merasa tanaka yg super hot tu, physically.
Quote Allthatnana 4-5-2017 10:00 PM
Rujuk balik ke..cinta mati sgt mariah ni..
Quote WhiskeyScotch 4-5-2017 10:54 PM
So?
Quote WajibulGhunah 4-5-2017 11:51 PM
Untung acik mariah ye
Dah kayaboleh buat try and error je pensil mana yg jatuh berkenan di hati
Yg penting jd sugar mommy
Quote samasam90 5-5-2017 12:23 AM
memang dari dulu theyolls sama2 besarkan anak.  apa jadi dgn tanaka?
Quote coqsukun 5-5-2017 12:31 AM
Good for her kids.

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-2-2024 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.058134 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top