CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5130|Reply: 29

Makan Hati, Mariah Carey & Elton John Terima Bayaran RM18.7 Juta Daripada Bi

[Copy link]
Post time 17-1-2017 01:32 PM | Show all posts |Read mode


Lupakan para 'haters' dengan komen negatif mereka, diva bersuara 5 oktaf, Mariah Carey kembali beraksi di pentas selepas insiden malam tahun baru lalu.


Kali ini, Mariah bersama penyanyi legenda Elton John mendapat jemputan istimewa daripada billionair Rusia, bertempat di kota London untuk menghiburkan tetamu dalam sebuah majlis perkahwinan mewah dan eksklusif.


Sebut pasal bayaran,sudah tentu ia bukan angka yang calang-calang bila dilaporkan keduanya menerima habuan tujuh angka, lebih tepatnya USD 4.2 juta bersamaan RM18.7 juta! Makan hati para haters dengar.


Tugasnya mudah, hadir hanya untuk menyampaikan beberapa lagu hit untuk pengantin perempuan yang merupakan cucu kepada Valery Kogan, pemilik Domodedovo Airport di Moscow.


Foto: TMZ


Dilaporkan pengantin itu, Irene Kogan yang berusia 19 tahun dan suaminya telah membuat permintaan agar penyanyi Vision of Love itu diterbangkan khas dari AS.


Memetik laporan US Magazine, Mariah turut mendedikasikan lagunya We Belong Together istimewa buat kedua mempelai.


Selain itu, berdasarkan video yang terdapat di laman sosial, antara lagu yang disampaikan oleh Mariah termasuklah My All, Its Like That, Hero dan Vision Of Love.


Majlis mewah itu dilaporkan turut dihadiri pelakon Antonio Banderas. Wow meriah betul! - CARI





Foto: Connector

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2017 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tua pun yummmyyy lg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 02:22 PM | Show all posts
untung le atuk kaya.....

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 02:30 PM | Show all posts
selambak betul
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 03:24 PM | Show all posts
hehehe, nyanyi majelis org kawen pum jota2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:09 PM | Show all posts
aku suka acik ni
macam sengal2 ubi je tengok prog baru dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-1-2017 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ai suka betul tengok dia dalam reality show dia... tak kisah la nak kata dia fake or diva, memang dia layak nak demand...
and ai ship sangat miss mariah dengan anak ikan dia brian tanaka... #bririah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:55 PM | Show all posts
nape sekarang dia asik nak tunjuk tetek la.. nyanyi pun nak pakai spender jek.. dah la iklan selalu main kat astrok tu.. budak2, org tua tengok aku yg malu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2017 05:04 PM | Show all posts
mrskacik replied at 17-1-2017 04:48 PM
ai suka betul tengok dia dalam reality show dia... tak kisah la nak kata dia fake or diva, memang di ...

#birah je lah senang




Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak geli la
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi cikyah. Tetek besau betul
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 04:03 AM | Show all posts
walau pon da tua still nmpk aumm
bile tgk dia pon xpuas hahahaha
#sukeSgtBAMbaM
#chubby
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 09:22 AM | Show all posts
Kesian Mariah Carey.

Semua dah lupa sumbangan dia dlm industri.. especially lagu Xmas tuh

Takut jadi macam Michael Jackson pulak.. masa hidup, semua menyampah.. bila dah kiok, semua berpusu beli CD dia & respect dia semula.. fake fans .. manusia2
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Yes betul tu dia antara berapa org music icon/legend yg tinggal....
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai lupa pencapaian dia...artis solo paling bnyk no1s di billboard (18 no1s), ada 2 diamond album, 2 song of the decade (one sweet day & we belong together), album sold more than 200 million worldwide, biggest xmas album & song of all time.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 11:24 AM | Show all posts
acik yah ni memang dari dulu suka tayang balloon kot..jadi tak hairan la...meols tak kisah dia tayang balloon tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2017 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mariah pernah jatuh muflis  kann. tapi
dia senang buat duit
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 01:27 PM | Show all posts
Sheila Amzah nyanyi sumbang gara gara ayda Jebat?

https://youtu.be/xcSv574rLU8
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:49 PM | Show all posts
shanshero replied at 18-1-2017 12:58 PM
mariah pernah jatuh muflis  kann. tapi
dia senang buat duit

Tak pernah la...itu toni braxton yg muflis...

cikyah penah album flop masa Glitter 2001 tu...tp dia meletop blk masa The Emancipation of Mimi thn 2005...

dia now artis wanita kedua paling kayo selepas madonna,  520 million net worth nya... half billion hoccay!

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 10:37 AM | Show all posts
Edited by applemy at 19-1-2017 10:39 AM
otomatic_prince replied at 18-1-2017 09:33 AM
Yes betul tu dia antara berapa org music icon/legend yg tinggal....

Cik Yah pun boleh dikira Megastar (sama level MJ, Tok donna, Beatle..) sebab kejayaan dia worldwide & konsisten masa 90-2000an dulu..

Artis zaman skrg hmmmmmmmmm.. Bieber je la kot, on his way to Megastar status gitu.. artis2 current yg lain.. boleh blah la dlm 5 tahun lagi.. kwang3
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 02:26 PM GMT+8 , Processed in 0.086824 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list