CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Nak Sangat Nampak Mesra, Tyga Pegang Punggung Kylie Di Depan Umum

6-1-2017 12:36 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10400| Komen: 30|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Dalam banyak-banyak selebriti yang bercinta, Kylie Jenner dan Tyga adalah pasangan yang selalu mencuri perhatian dan menjadi tumpuan.
Foto: nymag.com

Dalam banyak-banyak selebriti yang bercinta, Kylie Jenner dan Tyga adalah pasangan yang selalu mencuri perhatian dan menjadi tumpuan.

Selepas meraikan Hari Krismas bersama, merpati dua sejoli ini telah mengambil keputusan untuk pergi bercuti di Punta Minta, Mexico.

Foto: Splashnews
Menurut laporan Daily Mail, paparazzi berjaya menangkap gambar mereka sedang berseronok bersama di mana Tyga tertangkap sedang memegang aset peribadi Kylie di hadapan umum.


Kylie yang juga merupakan bintang Keeping Up With The Kardashians itu kelihatan sangat seksi mengenakan bikini putih sambil duduk bersantai di tepi kolam renang.

Tyga yang sedang berenang di dalam kolam renang nampaknya tidak dapat mengawal diri lalu terus menghampiri Kylie dan bermanja-manja.

Foto: Dailymail.co.uk
Apa yang menjadi perhatian peminat adalah tindakan Tyga yang memegang punggung Kylie tanpa mempedulikan orang yang berada di sekelilingnya.

Baru sahaja menginjak umur 19 tahu, Kylie sudah menjalani hidup yang penuh kontroversi. Adakah dia akan menyaingi kakaknya Kim Kardashian? Kita tunggu sahaja. -CARI
27

Bagus
24

Marah
25

Terkejut
12

Sedih
27

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (145 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mary_jane 6-1-2017 01:51 PM
Diorang dua jadi model kat satu music video. Kylie memang tak sah kalau tak menyeksi. I like kendall though. Less drama.
Quote nuryakmal 6-1-2017 02:06 PM
what is there to be surprise about. ayah dia da bertukar, mak dia live in with a black man now, kakak dia ada 3 orang anak out of wedlock, yang sorang kawin cerai 3-4 kali and end up dengan saikotick so called designer, the other sister mungkin bukan anak asal kardashian yg asli, le model plk (well she looks to be the one yang sane, with few pics yang half naked everywhere)....

naturally , kylie will join the clan.......................................

no hal la
Quote merrissa 6-1-2017 02:40 PM
dala hati tyga berkata "ini ponggong aku yg punya" wakakakakakakaka
Quote akakmasihvogue 6-1-2017 02:50 PM
lepas ni keturunan kardshian byk yg gelap gelap....sebab taste mereka ni kat negro...
Quote CaqJora 6-1-2017 03:55 PM
Keluarga ni hat pompuan potray themselves mcm pelacur. X de langsung istilah maruah dlm kamus hidup depa. Apa yg penting duit saje.
Quote lasagna 6-1-2017 04:22 PM
ape laa keje si Tyga ni sebenarnya?
pastu dah ada utang berlambak smp awex dia ni siap tolong clear kan hutang.. untung laa idup..
Quote armin 6-1-2017 04:36 PM
lasagna replied at 6-1-2017 04:22 PM
ape laa keje si Tyga ni sebenarnya?
pastu dah ada utang berlambak smp awex dia ni siap tolong clea ...

Haritu dorg break kejap kn? Tyga yg bijak. Kylie bodoh. Xtau tyga tu nk duit dia je
Quote tayam 6-1-2017 04:42 PM
akakmasihvogue replied at 6-1-2017 02:50 PM
lepas ni keturunan kardshian byk yg gelap gelap....sebab taste mereka ni kat negro...

semua xmo kalah..
Quote siskepoh 6-1-2017 05:40 PM
apo nak heran...mmg macamtu life diorg
Quote shanshero 6-1-2017 06:13 PM
kylie ni masih virgin ke
Quote kimchipedas 6-1-2017 06:55 PM
Well Kardashian clan what do you expect kan jenis x berjenisnya org..
Quote samasam90 7-1-2017 12:37 AM
pelachhhh. pelik la media. tak boring ke dengan kylie ne? dia yg belum tayang tinggal cikpet dgn ciknen je lagi. meolls dah boooooooooring nengok part badan dia. media masih lagi gegeh upkan pasal body sheolls.
Quote dani-rox 7-1-2017 01:24 AM
Eww susah payah renovate muka dan badan, kumpul reta bagai nak rak... last2 dpt jantan huduh dan sengkek jah.
Tengok Serena Williams, natural beauty wpun dikutuk rupa jantan bagai... nah kau bertunang dgn tauke reddit... dahlah sebaya, harta beratus juta dollar, bijak, sedap mata memandang summore. Sedih la ko Kylie.
Quote red_cattleya 7-1-2017 09:01 AM
butt npk tak balance dgn bdn
Quote felinecat 7-1-2017 04:37 PM
gambar yg ni, normal je butt beliau..adakah cocok
Quote felinecat 7-1-2017 04:44 PM
gambo ni mase mule2 bercinta
Quote WhiskeyScotch 7-1-2017 10:57 PM
Peganglah tak luak pun. Nanti putus dapat laki baru pun akan pegang lagi. Saling berganti.
Quote MarissaMiller88 8-1-2017 11:36 AM
red_cattleya replied at 7-1-2017 09:01 AM
butt npk tak balance dgn bdn

Dorg kan rajin cucuk tang sana cucuk tang sini. Hehe
Quote Siputjelly 8-1-2017 12:28 PM
kylie ni jenis rebel , aku suka kendall lagi.

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 06:06 AM GMT+8 , Processed in 0.059008 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top