CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Penculik Kanak-Kanak Berjaya Diberkas, Lembik Dibelasah Orang Awam

4-1-2017 05:01 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 7903| Komen: 39|Original author: Oleh : Dean BZ

Description: Penculik kanak-kanak yang menjadi igauan ngeri kini berjaya diberkas orang awam di Taman Sri Krubong Melaka semalam.


Penculik kanak-kanak yang menjadi igauan ngeri kini berjaya diberkas orang awam di Taman Sri Krubong Melaka, semalam


Video dan beberapa keping gambar memaparkan seorang penculik dibelasah orang ramai mula tular di media sosial sejak semalam selepas dimuat naik di laman Facebook, Deejay Nesh.

Tolong berhati-hati kepada semua parents terutama hantar anak ke sekolah.. Katanya kes culik budak India berjaya kena tangkap.. Susah-susah parents besarkan anak senang je culik bunuh untuk organ.. Tolong SHARE kan video ini..

"Info akan dikemaskini di comments semula jika ada maklumat lain"


Menurut sumber, seorang kanak-kanak yang berusia 8 tahun dalam perjalanan ke kedai berhampiran rumahnya telah diculik oleh suspek yang menaiki sebuah motorsikal. 

Suspek yang merupakan lelaki berbangsa India turut membogelkan mangsa sebelum menangkap gambar kanak-kanak tersebut. Walaubagaimana pun, suspek berjaya diberkas orang awam dan dibelasah terlebih dahulu sebelum diserahkan kepada pihak Polis.

Namun tidak bermakna dengan berita gembira ini ibu bapa sudah boleh menarik nafas lega kerana mungkin masih ramai penculik yang masih bebas. Sila awasi anak-anak kita dan jangan biarkan mereka tanpa pengawasan. - CARI

Lihat video dibawah :

Loading FB Video...



*Ini adalah pendapat peribadi penulis sendiri dan tidak semestinya mewakili pandangan CARI Infonet.



2

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
2

Sedih

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (20 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • pistolairAbah

  • shark


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shark 4-1-2017 05:12 PM
tolong kerat organ dia pulak bagi anjing
Quote aderaderker 4-1-2017 05:20 PM
Menjadi igauan ramai?Ko patah amin ke bai??
Quote pistolairAbah 4-1-2017 05:21 PM

sedap je bunyi hentaman helmet ke kepala dia. padu

tapi belum lembik lagi la tu. patut jangan tahan, lunyai je cukup2..
Quote amyza 4-1-2017 05:23 PM
Sian budak tu,trauma. Nasib tak kena rogol.
Quote skymania 4-1-2017 05:35 PM
kaum die gak yg belasah... henyak la cukup2..
Quote Artemesiaa 4-1-2017 05:43 PM
Kan dah mendapat gigih nak culik anak orang sangat
Quote idril 4-1-2017 05:53 PM
Padan muka. Org gini pukul sampai mari pun xper aku mmg x kesian
Quote akakmasihvogue 4-1-2017 05:55 PM
good job.....pass ni polis bagi siasat abis abisan...tangkap saper taukeh dia
Quote trisnalovezul 4-1-2017 05:57 PM
Alhamdulillah..
Quote cknoriz 4-1-2017 05:58 PM
apesal x balas balik bogelkan lps tu amik gambo mcm dia buat kt budak kecik tu...sian budak tu nasib baik selamat..
Quote cknoriz 4-1-2017 05:59 PM
bunyi helmet tu best haha padan muka
Quote ronapink 4-1-2017 06:12 PM
padan muka
Quote CrowneGlory 4-1-2017 06:28 PM
Takyah potong organ lain...potong scrotum dgn kepala bana dia pun dh cukup...pastu lenyek pakai tapak kasut sampai lunyai biar x boleh sambung balik
Quote putehkundor 4-1-2017 06:31 PM
hentak jah kuat2 binatang macam ni
Quote cmf_jeangrey 4-1-2017 06:33 PM
Well done org ramai....bg dia rasa secukupnya
Quote abangbeca 4-1-2017 06:52 PM
Sama geng rupanya.... Agak2 kalo mamat tu melayu ke bangla ke ada yg tahan tak kasi pukul ke.. .
Quote mrsLucky 4-1-2017 07:13 PM
Kalau anak aku yang diculik dan dibogelkan...mau setengah mati i kerjakan...i sula lagi... so scary dan truma anak dibuat gitu dan di bunuh untuk organ...so sial manusia2 begini..
Quote GigaMom 4-1-2017 07:31 PM
Pedo lh tu
Geli weii
Quote PongKang 4-1-2017 07:38 PM
bangsatnya penculik!! harap polis belasah kat lokap gak

Lihat semua komen(39)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:55 PM GMT+8 , Processed in 0.478645 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top