CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Desas-Desus Bercinta, Hubungan Nelydia Senrose Dan Qi Razali Bertaut Kembali?

29-12-2016 01:22 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 16936| Komen: 78|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Percintaan pelakon cantik Nelydia Senrose dan Qi Razali sudah lama putus namun kisah mereka masih lagi menjadi bualan para peminat.
Foto: IG Nelydia Senrose

Percintaan pelakon cantik Nelydia Senrose dan Qi Razali sudah lama putus namun kisah mereka masih lagi menjadi bualan para peminat.

Baru-baru ini ada desas-desus yang mengatakan hubungan cinta mereka sudah bersambung kembali. Benarkah?

Foto: IG Nelydia Senrose
Namun Nelydia sendiri sudah mengesahkan percintaan mereka sudah tamat dan meminta orang di luar sana supaya berhenti mencanang berita yang tidak benar.

"Saya belajar daripada pengalaman untuk tidak mahu lagi mencanang tentang kisah cinta. Saya lebih suka mendiamkan diri. Jadi mungkin bila tiada kata putus daripada mulut kami berdua, orang mula mencetuskan spekulasi sendiri," katanya kepada Utusan Online


Foto: IG Qi Razali
Aktres ini juga lebih selesa solo kerana mempunyai terlalu banyak komitmen dalam kerjayanya. Menjadi trio adik beradik paling panas, Nelydia meluahkan yang dia sudah lali dengan kecaman dan kejian orang.

"Cakaplah apa sahaja, kami dan keluarga tahu siapa diri kami sebenarnya. Kita tidak boleh tutup mulut orang, apa pun orang cakap saya telan sahaja."

Apa-apa pun semoga Nelydia semakin sukses dalam industri hiburan tanah air ini ya! -CARI
18

Bagus
12

Marah
6

Terkejut
1

Sedih
5

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (51 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hunny_zizie 29-12-2016 01:24 PM
comel ape mereka berdua..
Quote putehkundor 29-12-2016 01:26 PM
huduh gambar qi kat atas tu
heshe ni awet muda khuens....tahun dpn dah 40.
perangai macam bbnu lagi.

meols pernah terserempak dia kat giant sg wang, heshe kurus tapi bontot agak lebar...pakai skinny jeans
Quote mokcikKSKB 29-12-2016 01:28 PM
CARI-MRO replied at 29-12-2016 01:22 PM
Foto: IG Nelydia Senrose


Nelyda ni kemain lawa dlm ig.tp bila tang belakon kat tv kuka sendu je..xde wow lnsg.
Quote apiang 29-12-2016 01:28 PM
ye2 je...xda dgar pon khabar angin ni..hahaha

mggu depan lek2 je qi kepit gadis marhaein lalu kat depan pejabat pos bangsar ni... siap merokok sesama...
Quote cha-cha 29-12-2016 01:35 PM
putehkundor replied at 29-12-2016 05:26 AM
huduh gambar qi kat atas tu
heshe ni awet muda khuens....tahun dpn dah 40.
perangai macam bbn ...

Orang cakap, lebar senang beranak  
Quote putehkundor 29-12-2016 01:44 PM
cha-cha replied at 29-12-2016 01:35 PM
Orang cakap, lebar senang beranak

yang bontot lebar tu qi
Quote ellejo 29-12-2016 01:45 PM
putehkundor replied at 29-12-2016 01:44 PM
yang bontot lebar tu qi

    

Tak ada apa mampu diknon kata selain gelak ketawa hahah
Quote Apai90 29-12-2016 01:46 PM
putehkundor replied at 29-12-2016 01:26 PM
huduh gambar qi kat atas tu
heshe ni awet muda khuens....tahun dpn dah 40.
perangai macam bbn ...

Amboi kak teh,  sempat buat analysis lagi ye dlm pada terserempak tu      
Quote samasam90 29-12-2016 01:47 PM

bagi jah kat nely.

Quote sukacactus 29-12-2016 01:50 PM
Masing2 bujang xterikat lg
Couple ke xcouple ke, gasak korang la
Quote putehkundor 29-12-2016 01:53 PM
Apai90 replied at 29-12-2016 01:46 PM
Amboi kak teh,  sempat buat analysis lagi ye dlm pada terserempak tu

kebetulan dia ngan nelly...
time tu diorg masih bercinta...2,3 tahun lps kot.
ketat gila seluar qi tu...agak senteng plak tu...tak tau lah trend ke hapa
Quote putehkundor 29-12-2016 01:54 PM

sedap khuens dapat jejans bontot lebar cam pompuan
tapi time tu dia nampak berisi sikit la....gambar kat atas ni nampak kurus lak

Quote Apai90 29-12-2016 01:58 PM
putehkundor replied at 29-12-2016 01:53 PM
kebetulan dia ngan nelly...
time tu diorg masih bercinta...2,3 tahun lps kot.
ketat gila seluar  ...

Biasala tu kak teh,  style budak2 grunge, punk rock mmg pakai skinny jeans ketat2 mcm tu  
I pun pernah melalui zaman2 itu  
Quote samasam90 29-12-2016 01:59 PM
putehkundor replied at 29-12-2016 01:54 PM
sedap khuens dapat jejans bontot lebar cam pompuan
tapi time tu dia nampak berisi sik ...

khens. kalau la qi bagi kat meolls, meolls terimah jah. its okay kurus/berisi, one nite stand jah

Quote seri_mawr 29-12-2016 02:14 PM
putehkundor replied at 29-12-2016 01:26 PM
huduh gambar qi kat atas tu
heshe ni awet muda khuens....tahun dpn dah 40.
perangai macam bbn ...

sapa yang bontot lebar..??

Qi ke Nelly....??

Klu Nelly comel la....
Qi nampak comot....
Quote cha-cha 29-12-2016 02:15 PM
putehkundor replied at 29-12-2016 05:44 AM
yang bontot lebar tu qi

Hahahah saje nak ngusik uolls. Comel sangat!  
Quote cahaya_almas 29-12-2016 02:23 PM
putehkundor replied at 29-12-2016 01:44 PM
yang bontot lebar tu qi

Lelaki berbontot besar maksudnya apa....hehe...
Mudah nak buat wife peknankah....huhu
Quote cahaya_almas 29-12-2016 02:25 PM
Cantiklah nelly ni...aku perempuan tgk dia oun rasa aummm...lelaki tk tau lah mcm mana...dhler dia suka menyeksi...nmpka je paha nya yg gebus itu.....
Quote shanew3stga1z 29-12-2016 02:40 PM
xde pape lg kot depa .. qi pn nmpak makin tak terurus . sian

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 12:06 AM GMT+8 , Processed in 0.120792 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top