CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Bakal Nikahi 'Tengku A', Juliana Evans Kahwin Tahun Depan?

26-12-2016 11:13 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 23729| Komen: 114|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Pelakon cantik, Juliana Evans dikatakan sedang sibuk membuat persiapan kahwin dengan seorang kerabat diraja Selangor.

Foto: Cinema.com.my
Pelakon cantik, Juliana Evans dikatakan sedang sibuk membuat persiapan kahwin dengan seorang kerabat diraja Selangor.

Namun, Juliana atau nama sebenarnya Juliana Sophie Johari Evans, 27 sendiri terkejut dengan gosip tersebut dan menegaskan tidak akan berselindung jika mahu menamatkan zaman bujang. 

“Saya terkejut apabila cerita ini keluar. Sejujurnya, saya tidak membuat sebarang persiapan perkahwinan bahkan tentang kain pasang itu juga adalah tidak benar sebab saya tidak memilih apa-apa kain untuk majlis perkahwinan," katanya kepada  Kosmo!. 


Foto: Utaranews.wordpress.com
Sebelum ini dia dikatakan bercinta dengan 'Tengku A' dan bakal mengahwini kekasihnya itu tahun depan tanpa majlis pertunangan.

Graduan Universiti Western Michigan, Amerika Syarikat itu juga dikatakan telah mengedar kain pasang untuk kedua-dua keluarga lelaki dan perempuan bagi tujuan majlis perkahwinan. 

“Semua cerita tersebut tidak benar. Saya sendiri tidak tahu dari mana datangnya cerita tersebut."

Empunya badan sudah pun beri penjelasan. Apa-apa pun kita doakan sahaja yang baik-baik untuk Juliana ya? -CARI
24

Bagus
19

Marah
24

Terkejut
46

Sedih
21

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (152 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote samasam90 24-12-2016 05:42 PM
ataniaaaa la che kak oi. tasty bakal shuben.
Quote msham 24-12-2016 05:44 PM
encemkan...??? kikikiki hidung species abang zizan... nasib kaler lain.. kikikiki
Quote insulin 24-12-2016 05:48 PM
Untunglah. Semua kawin dengan orang yang ada-ada je.
Quote cha-cha 24-12-2016 05:49 PM
Untunglah, laki bini muka terletak. Dan kaya.
Quote noor666666 24-12-2016 05:58 PM

Maaf ye tak faham maksud ayat di bawah
"Khabarnya, kain pasang sudah siap diedarkan. Baik di pihak perempuan mahupun kaum kerabat terdekat pihak lelaki”
Quote msham 24-12-2016 06:03 PM
noor666666 replied at 24-12-2016 05:58 PM
Maaf ye tak faham maksud ayat di bawah
"Khabarnya, kain pasang sudah siap diedarkan. Baik di piha ...

nk baju boria sambut pengantin lahhhh

Quote katibism 24-12-2016 06:05 PM
Foine..udoh x berbau cat nippon
Quote noor666666 24-12-2016 06:05 PM
msham replied at 24-12-2016 06:03 PM
nk baju boria sambut pengantin lahhhh

Thank you bagi pencerahan . Maklumlah sel otak kurang bersambung bab2 ni  
Quote armin 24-12-2016 06:15 PM
Omg suka sgt dia ni cantik and nampak bijak. Tgk ig dia asyik travel jah. Untung badan dpt laki muda hensem kerabat pula tu
Quote eely_shana 24-12-2016 06:15 PM
Tahniah. Lepas ni bergelar che puan juliana
Quote kechikchomel 24-12-2016 06:18 PM
tahniah!!!!
Quote rayna_raynes 24-12-2016 06:22 PM
Hensem laki dia ni, walaupun bukan taste aku. Tapi siaplah muka kalau compare dengan zizan
Quote estrelle 24-12-2016 06:22 PM
Lopak pls hempet kerabat jugek.baru sekufu.
Quote bambimo 24-12-2016 06:25 PM
waaaa huntong...baru2 meols hadiri meeting penganguran d kalangan wanita.dlm meeting tu meols ckp itu bkn nya big issue..sbb kalo wanita cantik dpt tangkap ikan jerung buat apa diorg nak keje lagi...they choose for not to work..smbil djeling oleh pengerusi mesyuarat sbb meols bg pendapat yg d luar objektif
Quote HannahMontana 24-12-2016 06:29 PM
Nampak mcm Juliana Evans yg hadap sgt nak kahwin...


dlm perhubungan kita ada yg dominan mencintai ...


tangkap leleh  bakal pengantin lelaki....................
Quote samasam90 24-12-2016 06:35 PM
bambimo replied at 24-12-2016 06:25 PM
waaaa huntong...baru2 meols hadiri meeting penganguran d kalangan wanita.dlm meeting tu meols ckp it ...

betul tu sis. kalau dah cantik, molek. no worries la. jgn salah pilih sudah. mcm retis sorg tu
Quote cmf_premierleag 24-12-2016 06:44 PM
Wah wah bagusnya retis2 skang ni pilih suke stok2 hebat
Siti Saleha - gomen and prominent
Misha omar - pilot
Sakinah tingtong - pilot
Amelia henderson - kerabat kedah
Quote CiliPadiSedap 24-12-2016 06:53 PM
hajah loppa - kerang abad fattah kayu

oklah tu ada bau2 kerabat
Quote Rainrein 24-12-2016 06:54 PM
Pandai pilih.  Kalu jodoh panjang seumur hidup senang ye x.

Lihat semua komen(114)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 11:55 AM GMT+8 , Processed in 0.067150 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top