CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Isteri Mual Dan Muntah, Hafidz Roshdi Sahkan Bakal Timang Cahaya Mata

26-12-2016 01:10 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 16899| Komen: 63|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Pelakon yang popular dengan drama Tundukkan Playboy itu, Hafidz Roshdi dikhabarkan bakal bergelar bapa tidak lama lagi.
Foto: IG Hafidz Roshdi

Pelakon yang popular dengan drama Tundukkan Playboy itu, Hafidz Roshdi dikhabarkan bakal bergelar bapa tidak lama lagi.

Isterinya sudah menunjukkan tanda-tanda sedang berbadan dua seperti mual-mual dan muntah-muntah.

Namun menurut pelakon kacak ini dia belum berkesempatan untuk membawa isterinya, Nurul Shuhada Mat Shukri, 22, untuk berjumpa dengan doktor.

Foto: IG Hafidz Roshdi

"Barangkali, dalam waktu terdekat saya akan membawanya untuk bertemu doktor. Keluarga saya terutama ibu bapa sudah mengesahkan bahawa dia sudah hamil apabila melihat keadaan dia sekarang," katanya kepada Kosmo Online.

Walau bagaimanapun, Hafidz atau nama sebenarnya, Muhammad Hafidz Roshdi, 22, tidak bersedia memperincikan tentang kehamilan tersebut kerana belum mendapat pengesahan daripada doktor.

Foto: IG Hafidz Roshdi
Wah, beribu tahniah diucapkan kepada kedua pasangan yang sama cantik sama padan ini atas berita gembira tersebut ya! -CARI
24

Bagus
25

Marah
16

Terkejut
21

Sedih
28

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (140 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote awoks 26-12-2016 01:14 PM
alahai cek dr pun belum da gebang sekampung

iols kekadang angin pun loya n nk muntah.period pain pun loya n muntah
Quote sepitsiput 26-12-2016 01:14 PM
dah dapat suami sedap...takkan nak biarkan je ikan goreng terhidang khuenss? haruslah kucing naik napsu
Quote Nenasketum 26-12-2016 01:22 PM
Bbnu gemok kepam itam karat tengah karang cacian nih. 9 bulan mnunggu nak caci budak tu nanti.
Tahniah Hafidz. Bbnu tak suka isteri ko, ko senyap jer lah jalani kehidupan suami isteri. Hati pun tak sakit dengan cacian ummah losers.
Quote katibism 26-12-2016 01:27 PM
sepitsiput replied at 26-12-2016 01:14 PM
dah dapat suami sedap...takkan nak biarkan je ikan goreng terhidang khuenss? haruslah kucing naik na ...

Kacepit..tasty sgt ke HR ni...dgn mata buntang plus sering dhimpit bff chuols Diraf..minus masalah disiplin.. koghaser?  
Quote cincaicincau 26-12-2016 01:28 PM
Tahniah kpd hafiz dan isteri
Quote teen_angelJB 26-12-2016 01:48 PM
Untung berlaki hnsem..
Quote anilanil 26-12-2016 02:28 PM
Tahniah.semoga baby sihat
Quote mzzenma 26-12-2016 02:31 PM
Haishh at least tunggulah dah masuk second trimester. Ni check up pun belum..entah2 home preggie test pun belum buat, terus gebang.

Excited sangatlah tu.

Moga dipermudahkan segala urusan.
Quote pocongkiutss 26-12-2016 02:36 PM
HR ni budak2 lagi..tapi apa nak heran

Bini kedua adiputra umur dh bape tu..tp pun sama juga..tak menyempat2 bgtau org..last2..hmm
Quote chinta89 26-12-2016 02:46 PM
jgn gebang sgt.. check la dulu.
Quote bulanbulat 26-12-2016 02:56 PM
Iols ada kawan srg ni. Dalam gambar muka bulat, so nampak biasa2 ja. X fotogenik. In real life cun ja.

Bini HR ni x taula cmna kan
Quote Rainrein 26-12-2016 03:03 PM
Check ler dulu.  Ni belum pape dah gebang sekampung.  Betul betul macam ayam bertelur.  Tetengok nanti kalu x pregnant x ke malu. BBNU sangat perangai ko dak pis.
Quote KakManja 26-12-2016 03:21 PM
tahniah HR and wife ..
moga dipermudah kann ..
Quote KakManja 26-12-2016 03:21 PM
tahniah bro HR and wife
Quote KakManja 26-12-2016 03:21 PM
tahniah bro HR and wife
Quote Diamje 26-12-2016 03:22 PM
Tkut jd mcm black je. Kompang sekampung bini peknen sbb bini demam. Hujung2 bini kene denggi jah. Kan dah malu...
Quote mongoose_kidz 26-12-2016 03:37 PM
tahniah!!
tp lebih baik confirm dulu sblm diwar2kan
nnt klau x betul ke malu la wife dia. ..
Quote susukambingbest 26-12-2016 03:38 PM
tahniah hafidz n wife. klu btl, mgkin kna xtend sem la wife heol.
Quote samasam90 26-12-2016 05:25 PM
katibism replied at 26-12-2016 01:27 PM
Kacepit..tasty sgt ke HR ni...dgn mata buntang plus sering dhimpit bff chuols Diraf..minus masalah ...

HR ada masalah disiplin ke? mesti ganas di malam hari. sedaaoop

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-5-2023 06:35 PM GMT+8 , Processed in 0.163731 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top