CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Jarak Umur 17 Tahun Tak Halang Drake Dan J Lo Bercinta

21-12-2016 11:53 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9109| Komen: 38|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Penyanyi rap, Drake, 30, dan penyanyi Jennifer Lopez bercinta? Betulkah? Terdahulu pasangan selebriti itu dilaporkan kerap meluangkan masa bersama dan menurut sumber, mereka hanya menunggu masa untuk ...
Penyanyi rap, Drake, 30, dan penyanyi Jennifer Lopez bercinta? Betulkah? Terdahulu pasangan selebriti itu dilaporkan kerap meluangkan masa bersama dan menurut sumber, mereka hanya menunggu masa untuk mengumumkan hubungan mereka kepada peminat.



Sumber foto: Mail Online


Menurut portal TMZ, Drake telah menyewa restoran Delilah di WeHo pada malam Isnin dan Jennifer Lopez, 47, atau lebih mesra dengan panggilan 
J Lo hadir sebagai tetamu undangannya untuk makan malam bersama.


Menurut portal itu, mereka dimaklumkan bahawa restoran itu ditutup kepada orang ramai sementara 20 lagi tetamu turut diundang untuk menyertai pasangan selebriti berkenaan.

Untuk makluman peminat, Drake dan J Lo sedang mengusahakan sebuah projek muzik bersama-sama. Selain itu, Drake juga menghadiri dua persembahan J Lo yang diadakan di Vegas baru-baru ini.


Sumber foto: IG Jennifer Lopez

Seperti kebanyakan peminat lain, berita ini sungguh tidak disangka-sangka, namun dapat kita lihat dengan jelas apa yang sedang berlaku dan ke mana arah tuju hubungan pasangan selebriti itu. - CARI
18

Bagus
14

Marah
14

Terkejut
16

Sedih
14

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wanawina 21-12-2016 12:21 PM
aku ingat drake dgn rihanna?
Quote mzzenma 21-12-2016 12:21 PM
Mariah kari buahan ranum, j lo ni antara serial pengantin..macam birah pun ada masing2
Quote cicicumel 21-12-2016 01:02 PM
Best la dpt pucuk muda..heaven jLo
Quote Carlalisk 21-12-2016 01:03 PM
Tu hari kemain kata cinta mati la danggup tgu rihanna la eh ttiba gn jlo pulak. Haha
Quote babydoll 21-12-2016 02:46 PM
rihanna reject drake jadi pakwe. layak la kot..tgk drake ni cm lembik pon ade..
Quote supernaturalee 21-12-2016 02:46 PM
ahmad kassan nite club


Quote manjalara_01 21-12-2016 07:34 PM
Edited by manjalara_01 at 21-12-2016 07:36 PM
babydoll replied at 21-12-2016 02:46 PM
rihanna reject drake jadi pakwe. layak la kot..tgk drake ni cm lembik pon ade..

lembik ke? mana ade..tp kan dlm satu snl sketch tu..mmg nampak daddy sgt2
his such a good actor! ahahhaha..

Quote babydoll 21-12-2016 07:40 PM
manjalara_01 replied at 21-12-2016 07:34 PM
lembik ke? mana ade..tp kan dlm satu snl sketch tu..mmg nampak daddy sgt2
his such a good acto ...

klo berdiri sebelah rihanna tu, nampak rihanna lagi 'keras' dari dia. tu yg i merasakan heols ni lembik


ada i tgk satu show,dia wat lawak cm stand up comedian tu. time tu belum keluar cerita dia dgn rihanna. selambe je pakai rambut palsu, nganjing rihanna dgn lagu work work work
Quote manjalara_01 21-12-2016 07:49 PM
babydoll replied at 21-12-2016 07:40 PM
klo berdiri sebelah rihanna tu, nampak rihanna lagi 'keras' dari dia. tu yg i merasakan heols ni l ...

eeuww!!...baru je ternampak gambar tadi ..
x rela i nak tgk kat youtube ..yea tu snl la tu..ehehee

tp kira bleh dimaafkan la sbb penyanyi hip hop jantan..at least bleh la menari2 kalau spesis kayu baik jadi pelakon je..ahahah..
Quote FARRAZOOL 21-12-2016 09:43 PM
Dh 47 thn umur lopis ni
Quote CrowneGlory 22-12-2016 09:12 AM
tunggu dpt siplis jah...
Quote Gadis_sarawak 22-12-2016 09:37 AM
Maaf aku tak kenal sapa drake ni..
Quote mieymiey 22-12-2016 10:11 AM


Quote melinda_kerr 22-12-2016 10:47 AM
brp byk perempuan drake ni? bersilih ganti pasangannya. JLo ni balik ajerlah pd Marc Anthony. Itu aje yg sepadan dengannya
Quote RatuDunia94 22-12-2016 10:59 AM
Jlo dh putus dgn ank ikan sheols kan? Penari tu..
Quote veYron 23-12-2016 08:08 AM
Birah nya ko drake, apa citer dgn taytay, xjadi ke
Quote samperit 24-12-2016 10:53 AM
J.LO buat mcm Touch N Go je ni
Quote armin 24-12-2016 07:21 PM
Muka camni pun ramai sangkut.. tak paham.. bukan hensem pun
Quote armin 24-12-2016 07:21 PM
Muka camni pun ramai sangkut.. tak paham.. bukan hensem pun

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:08 AM GMT+8 , Processed in 0.052385 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top