CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Bila Masa Bercinta? - Tania Hudson Terkejut Dikaitkan Dengan Fattah

21-12-2016 10:50 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 22574| Komen: 86|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Ekoran dikatakan hubungan Neelofa dan Fattah retak kerana orang ketiga, pelakon, Tania Hudson tampil menjelaskan hubungannya dengan Fattah Amin hanya sebagai rakan sekerja dan tidak lebih dari itu.
Ekoran dikatakan hubungan Neelofa dan Fattah retak kerana orang ketiga, pelakon, Tania Hudson tampil menjelaskan hubungannya dengan Fattah Amin hanya sebagai rakan sekerja dan tidak lebih dari itu.



Sumber foto: IG Tania Hudson

Tania Nadira Hudson, 31, mengaku terkejut selepas namanya dikaitkan sebagai orang ketiga dan menjadi punca keretakan hubungan Fattah dengan Neelofa.

"Saya dengan dia hanya rakan biasa sahaja dan kami pernah bergandingan dalam sebuah filem dua bulan lalu. Selepas itu kami tiada berhubung apatah lagi berjumpa," jelasnya kepada mStar Online.

Dalam masa sama, Tania menegaskan dia tidak pernah ada hubungan istimewa dengan bintang drama Suri Hati Mr Pilot itu walaupun ketika menjalani penggambaran filem itu bersama.


"Kami ada keluar lepak sama-sama tetapi ketika penggambaran sahaja. Lepas habis penggambaran kami buat hal masing-masing," ujarnya.


Sumber foto: IG Fattah Amin

Tania juga mengaku tidak merasa bersalah mengenai dakwaan mengaitkannya dengan insiden itu kerana dia mengenali Fattah terlebih dahulu sebelum aktor itu berlakon dalam drama popular Suri Hati Mr Pilot itu lagi.

"Saya rasa ada salah faham yang berlaku sehingga mengaitkan nama saya pula dalam hal ini," ujarnya.

Wah, panas betul topik percintaan Lofattah ya. Kasihan Tania jika betul dirinya bukanlah orang ketiga dalam perhubungan itu seperti didakwa sesetengah pihak. Namun, kalau tak ada angin, masakan pokok bergoyang, bukan? - CARI
29

Bagus
29

Marah
44

Terkejut
27

Sedih
40

Lawak
40

Bosan

Friends Rank (209 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putehkundor 21-12-2016 10:52 AM
sprayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Quote Mleeen82 21-12-2016 10:52 AM
Tuan Punya Badan dh jawab...
nampak x Fatah sebenarmya kantoi ngan org lain?
Quote friedfishsoup 21-12-2016 10:53 AM
Berapa banyak dah thread pasal Fattah nie
Quote irdina 21-12-2016 11:04 AM
hmmmm.....
Quote mokcikKSKB 21-12-2016 11:05 AM
So boringggggg
Quote c_apple 21-12-2016 11:05 AM
Dah 31 tania ni??
Cantik tp akaknya lebih cantik iolss rasa
Quote anish911 21-12-2016 11:07 AM
brapa bnyak ooii nak bukak
Quote Bumbu 21-12-2016 11:09 AM
loya tekak iols skit2 patah....
Quote AshkieLa 21-12-2016 11:16 AM
uik.. dah kena friendzone.
what comes around goes around....?
Quote zameyla 21-12-2016 11:24 AM
bosan....
Quote aleesyasofia 21-12-2016 11:25 AM
tak sangka dah 31 umurnya..
kalau mekap tania nie lawa..
kalo xmekap biase2 jer mukanya..
natasha lawa lg..
Quote sailormoon90 21-12-2016 11:29 AM
walaupun kayu hampir everyday ada thread pasal patah amin.
HAHAHAHA adakah he ols kantoi dgn nononess tuh?
Quote SepatUngu 21-12-2016 11:29 AM
ok. fatah dah leh menang ABPBH thn depan
Quote mummy75 21-12-2016 11:30 AM
aaiiyoooo...fatah fefeeling menjadi rebutan gitu..tapi tetap jadi publisiti utk fatah wpun publisiti yg bg iol sekadar publisiti murahan...
Quote edoraixora 21-12-2016 11:30 AM
hebakkk betul percintaan lofattah ni ye
gegak gempita serata alam
padehal tak penah declare bercinta pun
tetibe isu org ke-3 lah hape lah


Quote fynnkakiblock 21-12-2016 11:31 AM
Quote LavaUollss 21-12-2016 11:34 AM
SepatUngu replied at 21-12-2016 11:29 AM
ok. fatah dah leh menang ABPBH thn depan

Sori..jangan berangan ye..akak tini zlkifli aka @sepitsiput akan pastikan neelopak menang lagi tahun depan
Quote patchipink 21-12-2016 11:35 AM
hadoilaaaa patahriukneelapuk di serata alam semesta
Quote FARRAZOOL 21-12-2016 11:35 AM
Nampaknya lopak dh blh trsenyum sbb masih ada chance nk dptkn blk si patah kayu

Lihat semua komen(86)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 04:08 PM GMT+8 , Processed in 0.054751 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top