CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Priyanka Chopra Dahului Nama Besar Hollywood Dalam Senarai Pelakon Popular 2016

20-12-2016 04:10 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 8006| Komen: 14|Original author: Oleh: Adib ZA

Description: Diva Bollywood Priyanka Chopra makin mengorak langkah di persada dunia bila tercalon dalam senarai panjang Selebriti Paling Popular IMDb, sebuah portal hiburan terkenal.

Diva Bollywood Priyanka Chopra makin mengorak langkah di persada dunia bila tercalon dalam senarai panjang Selebriti Paling Popular IMDb, sebuah portal hiburan terkenal. 


Paling mengejutkan bukan sahaja dia satu-satunya artis Bollywood yang berdiri sama tinggi bersama pelakon hebat Hollywood lain, malah mendapat kedudukan yang agak selesa, jauh mengalahkan nama besar lain. 

Berada di kedudukan ke-55, Priyanka ternyata mengatasi nama hebat lain seperti Jennifer Aniston, Emma Watson, Leonardo Di Caprio, Johnny Depp, Scarlett Johansson dan sebagainya. Tempat pertama diduduki oleh Sofea Boutilla, pelakon The Kingsman. 


Terdahulu pelakon Quantico itu telah mencatat rekod tersendiri bila tersenarai dalam senarai 100 Individu Paling Berpengaruh oleh majalah TIME dan juga memukau penonton ketika anugerah Emmy 2016. 


Dalam perkembangan lain, Priyanka yang berusia 34 tahun sekali lagi bakal menawan Hollywood dan tampil dalam filem Baywatch pada tahun hadapan bersama The Rock dan Zac Efron. - CARI  

Foto: Carian google
14

Bagus
9

Marah
21

Terkejut
9

Sedih
16

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (87 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote greantea 20-12-2016 04:52 PM
Quote AmandaRollins 20-12-2016 10:04 PM
Cantik la priyanka ni..tp syg tiak hitam..
Quote whadda 20-12-2016 11:52 PM
AmandaRollins replied at 20-12-2016 10:04 PM
Cantik la priyanka ni..tp syg tiak hitam..

Klo priyanka paham bace ni mau nangis di bucu katil  
Quote AmandaRollins 21-12-2016 01:27 AM
whadda replied at 20-12-2016 11:52 PM
Klo priyanka paham bace ni mau nangis di bucu katil

Hrp sheols btabah..     
Quote nafham 21-12-2016 04:21 AM
whadda replied at 21-12-2016 01:22 AM
Klo priyanka paham bace ni mau nangis di bucu katil

menanges sambil keruk2 tiak guna sudu je sis
Quote RatuDunia94 21-12-2016 05:04 AM
whadda replied at 20-12-2016 11:52 PM
Klo priyanka paham bace ni mau nangis di bucu katil

susah nk jumpa org india ketiak putih.. genetik dorang kot..

Quote xyhxxy 21-12-2016 09:31 AM
cantiklaa priyanka ni
Quote whadda 21-12-2016 09:58 AM
RatuDunia94 replied at 21-12-2016 05:04 AM
susah nk jumpa org india ketiak putih.. genetik dorang kot..

rase2 klo macam preity zinta.. karisma kapoor putih tu berkerak jugak ke tiaknye


tp apepon priyanka ni nampak hot ala2 latino
Quote sailormoon90 21-12-2016 11:38 AM
AmandaRollins replied at 20-12-2016 10:04 PM
Cantik la priyanka ni..tp syg tiak hitam..

HAHAHAHAHA she ols kene mintak tips dari coco!
pape punn cantiknya dia. i ols lagi prefer muka dia dari deepika.
deepika mcm more to tamil skit.
Quote batman_2007 22-12-2016 11:14 AM
Miss world 2000 kan. Satu batch dgn larra dutta miss unvrse 2000 n diamirza miss asia pasific 2000. Prinyaka paling menyerlah antara mereka.
Sama macam aishwarya rai tahun 94 sama dgn sushimita sen miss universe 94. Aishu lebih menyerlah.

Tahniah. Kau sgt seksi n lawa mcm negri upgrade gituhh
Quote baby37 29-12-2016 10:42 AM
I tengok interview si Priyanka ni bijak bercakap dalam 1 talk show kat US , tak ingat yang mana satu. Takde bimbo pun.
Quote supernaturalee 30-12-2016 05:04 PM
berlakon daring menepati standard pelakon wanita hollywood
no wonder lah


Quote fefeeling 31-12-2016 04:13 PM
Kelas kau jah landed a role in Baywatch
Quote Mamcoplo 1-1-2017 07:10 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 09:35 PM GMT+8 , Processed in 0.056717 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top