CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Janji Akan Kekal Bertudung Ketika Berlakon- Zarina Zainuddin

24-11-2016 09:58 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10284| Komen: 49|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Pelakon Zarina Zainuddin yang sudah tampil dengan imej bertudung sebelum ini mengejutkan para peminat apabila menyatakan yang dia sanggup membuka tudungnya demi lakonan.
Sumber Foto: IG Zarina Zainuddin

Pelakon Zarina Zainuddin yang sudah tampil dengan imej bertudung sebelum ini mengejutkan para peminat apabila menyatakan yang dia sanggup membuka tudungnya demi lakonan.

Dia juga tidak akan berjanji akan kekal dengan imej muslimah kerana mahu memenuhi kriteria watak lakonan walaupun pernah menolak dua tawaran yang perlu menampakkan rambut sebelum ini.

"Untuk drama akan datang, saya tidak tahu macam mana. Saya tidak janji apa-apa. Saya minta orang ramai doakan semoga saya kuat. Buat masa ini, masih lagi selamat. Alhamdulillah masih terjaga dan terpelihara. Doakanlah saya,” katanya kepada Malay Mail online.

Sumber Foto: IG Zarina Zainuddin

Tambahnya, sebagai seorang pelakon sukar baginya untuk mengenakan tudung terutama apabila perlu memenuhi permintaan watak.

“Contohnya melakonkan watak wanita 1950-an. Pakai selendang, rambut terkeluar juga. Macam mana hendak buat? Pengarah tentu hendak jadikan babak itu logik."

Tambahan pula, suaminya iaitu Datuk Seri Dr Abdul Raihan Wan Jaafar tidak kisah samada dia memakai tudung atau pun tidak.

“Jangan kata orang pakai tudung itu baik. Luaran saja yang kita nampak tetapi sebenarnya hati kena bersih."

Sumber Foto: IG Zarina Zainuddin
Alahai Zarina, kalau tuan empunya badan sudah berkata begitu, apa lagi yang peminat boleh katakan. Sama-samalah kita doakan sahaja supaya dia istiqamah ya? -CARI

12

Bagus
15

Marah
18

Terkejut
13

Sedih
20

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote HannahMontana 22-11-2016 08:29 PM
pengarah dan penerbit ituuu Tuhan ko dan lakonan itu sajalah periuk tanak ko....
Quote lazim 22-11-2016 08:34 PM
ala buat je la apa yg ko nk bt... nk bkk bkk lah.. nk pkai pon pakailah.. xpyh dok mnjwb sgt bab2 tdg ni nnt mkn diri. ko bt je la apa ko suka.
Quote hensem2012 22-11-2016 08:47 PM
nie lagi satu cth TUA KUTUK SPESIS BODOH
Quote WajibulGhunah 22-11-2016 08:59 PM
knp time scene mandi dorg x bogel?
X feel nk mandi tau tak?!!
Quote sharlenetexas 22-11-2016 09:12 PM
pernah baca kat sini jugak, dian p ramlee pun pakai tudung. tapi bila berlakon dia ikut kehendak watak. dia pun xde bising2. reporter pun x ambil tahun. tawaran berlakon mencurah2. i live my own life gitu. no need bising2 .


Quote netto_ 22-11-2016 09:13 PM
bila mana manusia lebih menjaga manusia lain tp bkn menjaga allah. semoga terus istiqomah.
Quote lazim 22-11-2016 09:26 PM
baik la doakan rezeki dia murah supanya blh pencen berlakon. aku ygkin dia berlakon sbb perlu mencukupkan yg kurang.
Quote Nenasketum 22-11-2016 09:27 PM
Ni nak wujudkan skandal ke hapa ni. Kompius aku. Asalkan ko tak kembali seperti ko yang dulu cuma pakai high heels jer tepi kolam, ummah malaysia dah bersyukur
Quote swimswim 22-11-2016 09:29 PM
Whatever la mek
Quote Minami2013 22-11-2016 09:38 PM
Ya betul... pakai tudung ke tk bukan penentu seseorang tu baik... tp sekurang kurang nya yg pakai tudung tu tutup aurat rambut nye... anyway, moga istiqamah...
Quote CiliPadiSedap 22-11-2016 09:49 PM
simple je tutup aurat tu wajib bagi yang dah akil baligh dan berakal. Kalau hangpa dah mereng atau period tak datang lagi ( bukan monopaus ye ) silakan buka tudung.

hukum tetap hukum, baik buruk seseorang memang bukan berdasarkan tudung. jangan jadikan hujah bukan tudung bukan penentu baik buruk seseorang untuk jadi alasan buka tudung.

kalau tak nak pakai senyap jelah tanggung sendiri.

Quote ninnakarinna 22-11-2016 09:54 PM
lazim replied at 22-11-2016 08:34 PM
ala buat je la apa yg ko nk bt... nk bkk bkk lah.. nk pkai pon pakailah.. xpyh dok mnjwb sgt bab2 td ...

Aah..bila menjawab nampak bimbo plak..

Baik senyap
Quote MissLeo 22-11-2016 10:54 PM



Versi video:

https://www.youtube.com/watch?v=_TnbyEM1lFE
Quote matchstick 22-11-2016 10:58 PM
suka hati ko lah mak cik. ko pun bukannye muda n hot lg
Quote doublethread 22-11-2016 11:05 PM
Terpulang la kak ina weh. Dosa peribadi tak mudaratkan orang. Sendiri menjawab.

Dosa yang mudaratkan makhluk Tuhan yang nak kena jaga2 jangan terbabas selalu
Quote cincaicincau 22-11-2016 11:16 PM
Ko punya psl la kak rina oi. Dosa ko tanggung sendiri. Besar pnjg dh kn
Quote Lolalala 22-11-2016 11:22 PM
suami x ambil pusing tapi anak-anak lagi matang.. kak ina, jangan la bagi statement kalau x perlu ye
Quote FARRAZOOL 22-11-2016 11:27 PM
Dlm isu brtudung @x...Better ZZ senyap drpd beri statement mcm ni..tp
Zz ni rajin cari duit,jual n masak pulut kuning,buat biskut...kagum iolss
Quote mariam_atikah 23-11-2016 01:45 AM
suka tgk zz ni jaga anak2 dia yg austisme tu..
kan pttnya snyp2 je la..

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 01:21 PM GMT+8 , Processed in 0.082382 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top