CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Angkara Berebut Kekasih, Katrina Kaif Ugut Undur Diri Dari Berlakon Filem

4-11-2016 12:05 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 14549| Komen: 71|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Katrina Kaif mengugut untuk menarik diri dari membintangi filem itu sekiranya Deepika terlibat sama.
Sumber Foto: IG Katrina Kaif


Shah Rukh Khan dan pengarah Aanand L Rai akan bekerjasama untuk filem yang dijangka bakal keluar pada 21 Disember 2018 nanti.

Walaupun banyak maklumat belum lagi didedahkan mengenai filem tersebut, sudah muncul pelbagai andaian dan cerita yang tidak enak kedengaran.

Menurut The Times of India, selain Shah Rukh, pengarah tersebut cuba mendapatkan dua nama besar untuk terlibat dalam filem tersebut iaitu Katrina Kaif dan Deepika Padukone.

Sumber Foto: IG Deepika Padukone

Namun Katrina Kaif mengugut untuk menarik diri dari membintangi filem itu sekiranya Deepika terlibat sama.

Perang dingin antara kedua heroin jelita ini bermula apabila aktor terkenal Bollywood Ranbir Kapoor telah meninggalkan Deepika untuk bersama dengan Katrina.

Sumber Foto: IG Ranbir Kapoor

Memandangkan kedua-duanya mempunyai bakat besar dan keistimewaan yang tersendiri, hal ini pastinya membuatkan pengarah sukar untuk membuat keputusan untuk memilih mana satu nanti, tak begitu? -CARI


21

Bagus
8

Marah
13

Terkejut
17

Sedih
25

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (101 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sepertiitu 4-11-2016 12:18 PM
drama sangat dorang ni.. pasal shah rukh tu pun still bermusuh dengan laki kajol kan sampai sekarang?
Quote Mary_jane 4-11-2016 01:27 PM
Alahai berebut laki. Ntah2 lepas ni mamat tu tinggalkan kau plak katrina  pergi kat pompuan lain.
Quote ms.mango 4-11-2016 02:44 PM
dua2 cantik..sayanglah.. i suka dua2 ni
Quote leon_mclaren78 4-11-2016 03:39 PM
Mary_jane replied at 4-11-2016 01:27 PM
Alahai berebut laki. Ntah2 lepas ni mamat tu tinggalkan kau plak katrina  pergi kat pompuan lain.

Katrina mmg dh kena dump pun dgn Ranbir last January..

Ranbir & Deepika boleh jah kawan baik sampai skrg walopun dh jadi ex...
Tp dgn Katrina buat ms ni dedua avoid bump each others..
Quote Mary_jane 4-11-2016 04:03 PM
leon_mclaren78 replied at 4-11-2016 03:39 PM
Katrina mmg dh kena dump pun dgn Ranbir last January..

Ranbir & Deepika boleh jah kawa ...

Wow Ranbir, tukar gf macam tukar baju je.

Quote leon_mclaren78 4-11-2016 07:30 PM
Mary_jane replied at 4-11-2016 04:03 PM
Wow Ranbir, tukar gf macam tukar baju je.

Kali ni heols x tukar pun... last time ms dating Deepika (2008-2010), Ranbir flirting with Katrina ms shoot movie sama2. 1st time Deepika dpt tau, heols merayu tanak buat lg.. tp heols buat lagi... Deepika terus dump Ranbir... Walo camne Ranbir merayu kali ni, Deepika dh tanak percaya. Theyols kapel almost 2 years. a10cbc25b66e1b96eda7be0b46a924ff.jpg ranbir-deepika-160212.jpg
Gambo jaman2 berkerak theyols.. tgh bahagia kapel..

03-deepika-padukone-and-neetu-singh-04.jpg
Mommy Neetu (Ranbir punya amma) pun memberi restu...

AA8bq4Y.jpg
Noti boy buaya..flirting dgn co-star sekali lg (Deepika used to be his co-star too)



Dh alang2 flirt dgn Katrina, heols terus rapat dgn sheols.. almost 2 years memasing tanak declaire their relationship in public. Ironinya Ranbir & Deepika sgt2 professional bila digandingkan sekali lagi dlm movie Yeh Jawaani Hai Deewani (YJHD) pd tahun 2013. Theyols close again & sgt2 mesra on-screen & off-screen gituh... menyebabkan Katrina plak rasa insecure. At the same year Deepika berkawan gak dgn Ranveer Singh.
Ranbir Kapoor Deepika Padukone Wallpaper Yeh Jawani Hai deewani HD YJHD (2).jpg
Ranbir & Deepy share screen in YJHD

626997.jpg Deepika-Padukone-Ranbir-Kapoor-on-the-sets-of-Comedy-Nights-With-Kapil-HD-Pics.jpg
Mesra ms off-screen gak..


The tales continues.. Ranbir & Deepika sekali lg setuju digandingkan dlm film Tamasha pada tahun 2015... and again theyols nampak mesra gile on-screen & off-screen... sekali lagi gak Katrina rasa insecure. However, boifren Deepika (Ranveer) sgt la sporting... heols elok jah berbaik dgn Ranbir. Tahun 2015 ni jugak Ranbir pindah ke rumah Katrina.


ranbir-deepika-story_647_120615012836.jpg
Once again share screen in Tamasha

363660-ranbir-dp-tamasha.jpg 496841058.jpg
Off-screen dedua ex ni kemain mesra

And kemuncaknya pada Januari 2016 lepas Ranbir dump Katrina atas sbb2 yg x diketahui... heols pindah kuar dari umah Katrina & sampai skrg heols duk dgn nenek heols kat umah pusaka kuarga Kapoor.

And... skrg ni heols masih solo... and terdengar gossip kengkonon heols tgh cuba mengorat his previous co-star, Jacqueline Fernandez.. tp Jacky mcm x bagi respon yg memberangsangkan.

Roy-Ranbir.jpg
Ranbir share screen with Jacky in "Roy"

And... ai x rasa Ranbir begitu kasanova... heols just bernasib baik dpt dating dgn awek2 hot.. baru 2 org kot... (Deepy & Katrina). Tp heols still digelar playboy kat Bollywood. Huhu...

And utk makluman... Deepika x padam pun tattoo initial nama Ranbir kat tengkuk sheols sampai skrg... even Ranveer pun x kisah..

1542709 (1).jpg
Tattoo nama Ranbir kat tengkuk Deepika.. masih ada sampai hari ni.

huoknwbsgipxxlf2.D.0.Ranveer-Singh-hugging-Deepika-Padukone-at-special-screening.jpg
Ranver x kisahhh....

Quote irlene_hana 4-11-2016 08:28 PM
Aku suka deepika.. talanted.. attitude bagus.. very professional.

Katrina ni aku memang tak suka langsung.. bagi aku dia ni attitude problem.. plus for me dia berlakon kayu ekspressi muka sama ja.. & kurang professional. Tak berkenan aku tengok cerita hindi tak ingat tajuk scene dia buat 'projek'.
Quote irlene_hana 4-11-2016 08:28 PM
Aku suka deepika.. talanted.. attitude bagus.. very professional.

Katrina ni aku memang tak suka langsung.. bagi aku dia ni attitude problem.. plus for me dia berlakon kayu ekspressi muka sama ja.. & kurang professional. Tak berkenan aku tengok cerita hindi tak ingat tajuk scene dia buat 'projek'.
Quote melinda_kerr 5-11-2016 01:26 AM
suka betul dgn deepika ni. sgt jelita! ada tgk muka dia berlakon dgn Dimple Kapadia. mekap dia dlm movie tu sgtla natural je tetap cantik. berlakon pun superb! Katrina? fake! tak minat sheols berlakon.
Quote Carlalisk 5-11-2016 05:33 AM
sepertiitu replied at 4-11-2016 12:18 PM
drama sangat dorang ni.. pasal shah rukh tu pun still bermusuh dengan laki kajol kan sampai sekarang ...

Knp laki kjol gn SRK uolls?
Quote sepertiitu 5-11-2016 08:32 AM
Carlalisk replied at 5-11-2016 05:33 AM
Knp laki kjol gn SRK uolls?

sebab diorang kalau berlakon terlalulah romantik, of course lah laki kajol jealous. tu yang sampai gaduh bagai  
Quote leon_mclaren78 5-11-2016 10:23 AM
sepertiitu replied at 5-11-2016 08:32 AM
sebab diorang kalau berlakon terlalulah romantik, of course lah laki kajol jealous. tu yang sampai ...

Laki si Kajol (Ajay Devgn) mmg kekwat sejak azali... ai still layan film2 heols previously...
tp baru2 ni lps heols buat provokasi terhadap film Ae Dil Hai Mushkil (ADHM), ai decided akan pangkah film2 heols pasni... heols x mampu nk bersaing secara sihat.

Mujur collection film heols (Shivaay) always duk behind ADHM... so bleh tutup sket mulut kekwat heols & penyokong2 heols tu.

Malang la ko, Kajol... dpt laki x hensem x pe lg... tp perangai tu kekwat plak... alahai...
Quote sepertiitu 5-11-2016 10:39 AM
leon_mclaren78 replied at 5-11-2016 10:23 AM
Laki si Kajol (Ajay Devgn) mmg kekwat sejak azali... ai still layan film2 heols previously...
tp ...

khennnn mengalahkan budak kecik okayy dia punya kekwat iols memang dari dulu tak suke heshe okeh! taktau kenapa, aura negatippp kuat sangat dekat heshe ni
Quote sheqim 5-11-2016 11:47 AM
leon_mclaren78 replied at 4-11-2016 07:30 PM
Kali ni heols x tukar pun... last time ms dating Deepika (2008-2010), Ranbir flirting with Katrina ...

Amboiii sungguh details penerangan awakk ye? Mane ade ranbir, di situ ade awak! Hahahahaha
Quote leon_mclaren78 5-11-2016 12:19 PM
sepertiitu replied at 5-11-2016 10:39 AM
khennnn mengalahkan budak kecik okayy dia punya kekwat  iols memang dari dulu tak suke heshe ...

Kannn.... ai x sangka plak perangai Ajay mcm ni... dedolu ramai org puji lakonan heols bagus... walopun muka x hensem, film heols boleh tahan best.. Teringat film Hum Dil De Chuke Sanam, etc... ai even gigih membeli vcd / dvd film heols yg fofuler2 tu dulu... kengkonon apa ada pada rupa kannn...

Tp sejak dh kertu ni semakin menjadi2 kekwatnya.. sungguh x malu hokeh pakcik ni nk celen pelakon2 junior mcm Ranbir... eh hello... kalo nk celen, gi la celen geng2 selevel awak tu mcm Akshay Kumar ke, Hrithik Roshan ke... ni nk celen pelakon yg baruuuu nk idup mcm Ranbir... apa kelas ko, pakcik oiii?? Ni yg buat ai murka ni... haa...



Quote sepertiitu 5-11-2016 12:25 PM
leon_mclaren78 replied at 5-11-2016 12:19 PM
Kannn.... ai x sangka plak perangai Ajay mcm ni... dedolu ramai org puji lakonan heols bagus... wa ...

kahkahkahkah marah nauuu chuols dengan ajay ni  

iols time tu rasenye cinonet lagi sebab iols lahir awal 90an kikikiki so tak berapa nak hengat sangat heshe ni and takmau hengat pun melainkan hero kesayangan iols SRK kekekeke    
Quote mirandanicky1 5-11-2016 12:37 PM
tak profesional lgsg cam budak sekolah rendah
Quote leon_mclaren78 5-11-2016 01:14 PM
Edited by leon_mclaren78 at 5-11-2016 01:18 PM
sheqim replied at 5-11-2016 11:47 AM
Amboiii sungguh details penerangan awakk ye? Mane ade ranbir, di situ ade awak! Hahahahaha

Harus la, chuols... ai ekceli baru kenal Ranbir 6-7 bulan lepas... terus tersangkut kat hati ai..
Kena la bagi cerita details & sahih, chuols... nnt org salah sangka dgn Ranbir... heols bukannya kasanova ekceli.. mana bleh celen rekod kasanova pacit Akshay Kumar... try tgk brape panjang list gepren pacit tu dulu... haa...  Ranbir ni baru 2 org jah, tp still kena cop kasanova jua... just sbb Deepy & Katrina are sooo hot --- pun dedua bleh jadi janda si Ranbir nih..

Tp ai tau Ranbir mesti nyesal gile sbb penah curang dgn Deepy dulu... Deepy maybe jenis yg pantang kalo boipren flirt dgn his co-star... ai rasa ms Ranbir flirt with Katrina tu, heols bukannya siyes sgt nk dgn Katrina.. just sbb heols ni agak noti boy jah.. Katrina plak melayan walopun dh tau Ranbir officially in relationship dgn Deepy... very the Fasha Sandha sgt khennn...  Point kat sini, Deepy is the one yg dump Ranbir... and now Ranbir plak yg dump Katrina. Again ai nk tegaskan (ecehhh..) Ranbir bukan la the real casanova sbb dlm tempoh almost 6 years relationship dgn Katrina, Ranbir x penah pun curang or kena gossip dgn memana co-star (except dgn Deepy). Maybe heols dh serik kena dump dgn Deepy dulu.

However ai respek Ranbir & Deepy sbb masih bleh jadi BFF walopun dh jadi ex. Semoga theyols bleh blakon sama2 lg sbb selain dgn Anushka, Deepy mmg Ranbir punya best co-star ever.

2a24a48b673be995d2440daef7d2ba17.jpg diwali-special_33e05186-87b9-11e5-8873-614af01f27d5.JPG


Just now ai kesian dgn Deepy... dpt boipren pengganti yg versi downgrade ~ Ranveer Singh --> the condom king. Theyols sgt x sesuai... walopun Ranveer tu nampak mcm sporting, tp ekceli heols pun rasa x secure bila tgk Deepy kemain rapat dgn duda sheols tu... ms promote film Tamasha, few times Ranveer dtg mencelah antara Deepy & Ranbir.. tgk muka Ranbir tu pun obvious kat dlm hati heols berkecai2 walopun kat muka ada senyum...

baji 1 (1).png
Ranveer insecrue, duk mencelah antara these 2 exes...
Ranbir with senyuman terpaksa...



ranbir-deepika-tamasha_006.jpg
Gambo ms dh jadi duda-janda.
They are made for each others.. tapi....

ranbir-deepika-diwali-683x1024.jpg
Quote leon_mclaren78 5-11-2016 01:29 PM
sepertiitu replied at 5-11-2016 12:25 PM
kahkahkahkah marah nauuu chuols dengan ajay ni   

iols time tu rasenye cinonet lagi sebab iol ...

chuols... SRK pun close dgn Ranbir hokehh... dh passed the batton kekdahnya..

Ni gambo heols 3 hari lps ms sambut besdey SRK.
SRk-Ranbir-Ayan.jpg

Ranbir kadang2 rajin gak dtg melepak kat umah SRK. Even acik Gauri pun jadi interior designer umah baru Ranbir... Ranbir baru beli umah, tp heols blum pindah masuk jah... x sampai ati tinggalkan nenek heols kot..

Chuols fans SRK kan... dh layan ADHM ke blum??

Lihat semua komen(71)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 09:52 PM GMT+8 , Processed in 0.430898 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top