CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gangguan Seksual: Dua Pelajar Tampil Kongsi Pengalaman Menerusi FB Live

3-11-2016 09:45 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 9704| Komen: 46

Description: Bagi mengelakkan wanita lain menjadi mangsa serangan seksual, dua pelajar Universiti Tunku Abdul Rahman di Sungai Long, Kajang tampil menerusi Facebook live memberi amaran dan peringatan supaya kaum h ...

sumber foto: FB Cristal


Bagi mengelakkan wanita lain menjadi mangsa serangan seksual, dua pelajar Universiti Tunku Abdul Rahman iaitu Cristal Chua dan Tammy Ong tampil menerusi Facebook live memberi amaran dan peringatan supaya kaum hawa khususnya wanita yang sering berseorangan agar lebih berhati-hati.

Menurut laporan mstar, mereka yang masing-masing berusia 20an itu mendakwa menjadi mangsa serangan seksual selepas diraba seorang lelaki tidak dikenali ketika berjalan ke kondominium yang disewa mereka.

Dalam video yang dimuat naik Cristal dalam akaun Facebooknya, mendakwa punggungnya telah diraba sebelum penyerang cuba meraba dada Tammy kira-kira jam 3.30 petang Rabu lalu.




Penyerang tersebut melarikan diri selepas Tammy menjerit dan hanya sempat merakam gambar dari arah belakang lelaki yang menyerang mereka.

Bimbang dengan keselamatan, mereka membuat laporan di Balai Polis Sungai Long.

Cristal dalam videonya itu menasihatkan wanita untuk merakam video atau gambar sebagai bukti dan tidak cuba melawan jika berhadapan dengan situasi yang sama.- CARI

sumber foto: FB Cristal 




27

Bagus
29

Marah
15

Terkejut
19

Sedih
21

Lawak
31

Bosan

Friends Rank (142 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alinone78 3-11-2016 09:50 AM
ohkay lawa!!
Quote OmJualGas 3-11-2016 10:10 AM
lelaki tu tak tahan pasal  Barang Naik....
Quote kerunai 3-11-2016 10:16 AM
pakai la tudung n jubah

kena raba tau lak marah

offer hudud pakat tanak

hadaplah sampai ke anak cucu ko
Quote meklalala 3-11-2016 10:19 AM
alahai cantiknya student punnnn..
Quote Manjahati 3-11-2016 10:27 AM
Comeiiii amoi dedua ni...
Quote lkick2113 3-11-2016 10:29 AM
OmJualGas replied at 3-11-2016 10:10 AM
lelaki tu tak tahan pasal  Barang Naik....

barang mana satu yg naik tu om???
Quote lkick2113 3-11-2016 10:30 AM
kerunai replied at 3-11-2016 10:16 AM
pakai la tudung n jubah

kena raba tau lak marah

komen paling bodoh sekali, mengalahkan komen mat maslan.
Quote white_musk 3-11-2016 10:41 AM
lkick2113 replied at 3-11-2016 10:30 AM
komen paling bodoh sekali, mengalahkan komen mat maslan.

Betul ke bila pakai tudong dgn jubah, takkan kena rogol or gangguan seksual lkick?

Quote yprat 3-11-2016 10:46 AM
kerunai replied at 3-11-2016 10:16 AM
pakai la tudung n jubah

kena raba tau lak marah

Pakai tudung dan jubah jubo hang. Salahnya masih terletak pada org yg meraba tuh.

Kalau dah x pandai kawal nafsu, pakai selimut hitam kat seluruh badan pon akan diterkamnya.

Mesti ko nih pon kalau boleh nak main raba aje kan.
Quote ketekodok 3-11-2016 10:48 AM
kerunai replied at 3-11-2016 10:16 AM
pakai la tudung n jubah

kena raba tau lak marah

bungkus dengan tudung pun kena rogol. ape cerita?
Quote iskans 3-11-2016 10:48 AM
Memang rosak dan gila seks pari nih!!
Quote liyamariska 3-11-2016 11:06 AM
makin ramai pervert berleluasa kt Malaysia nih...
Quote ChildrenOfBodom 3-11-2016 11:08 AM
babi punya gemok sial
Quote lkick2113 3-11-2016 11:18 AM
white_musk replied at 3-11-2016 10:41 AM
Betul ke bila pakai tudong dgn jubah, takkan kena rogol or gangguan seksual lkick?

tak lah kak, depend on orang yang pandang tu, kalau tengah naik sheikh, dirogolnya jugak biarpun pakai tudung dan jubah
Quote CrowneGlory 3-11-2016 11:25 AM
apala sedap meraba ...bukan dpt pun...hujung2 kene jerit mencicit cabut lari...
Quote kudin66 3-11-2016 12:08 PM
Edited by kudin66 at 25-5-2017 05:43 AM

ye lah tu lah tu lah tu
Quote kuntau 3-11-2016 12:11 PM
Malaysia dah tak selamat...  somebody need to step down..
Quote OmJualGas 3-11-2016 12:14 PM
lkick2113 replied at 3-11-2016 10:29 AM
barang mana satu yg naik tu om???


Quote mirandanicky1 3-11-2016 12:43 PM
Good action

Lihat semua komen(46)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.109024 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top