CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Beregu Negara Tepati Sasaran Mara Ke Final Terbuka Denmark

23-10-2016 10:04 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3311| Komen: 15

Description: Berita baik! Selepas menang ke atas pasangan tuan rumah semalam, beregu lelaki negara, Goh V Shem dan Tan Wee Kiong akhirnya berjaya mara ke pusingan akhir Terbuka Denmark.
Berita baik! Selepas menang ke atas pasangan tuan rumah semalam, beregu lelaki negara, Goh V Shem dan Tan Wee Kiong akhirnya berjaya mara ke pusingan akhir Terbuka Denmark. 



Sumber foto: Astro Awani

Menurut Bernama, perlawanan sengit itu mengambil masa 57 minit di mana mereka Berjaya tumpaskan beregu pilihan kedua kejohanan, Mathias Boe dan Carsten Mogensen dengan keputusan 20-22, 21-15 dan 21-11.

V Shem dan Wee Kiong dijadualkan bertemu beregu Thailand, Bodin Isara dan Nipitphon Phuangphuapet di pusingan akhir nanti. - CARI
14

Bagus
12

Marah
18

Terkejut
12

Sedih
16

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (90 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote seramado 23-10-2016 11:31 AM
Tahniahhh...
Quote d_anne04 23-10-2016 11:55 AM
tahniah...mereka semakin matang...
Quote Orix 23-10-2016 03:32 PM
Tan Wee Kiong tu bru je kawen kan.. tahniah
Quote Voyagers 23-10-2016 03:36 PM
Orix replied at 23-10-2016 03:32 PM
Tan Wee Kiong tu bru je kawen kan.. tahniah

tan wee kiong kahwin dengan goh liu ying ke?

Quote Orix 23-10-2016 03:38 PM
Voyagers replied at 23-10-2016 03:36 PM
tan wee kiong kahwin dengan goh liu ying ke?

tak la... kawen ngn awek dia la... goh liu ying tu dh ad bf... jgan tkejut tgok bf GLY tu nnt, jauh beza dgan GLY yg comel tu
Quote Mary_jane 23-10-2016 03:39 PM
Buat yang terbaik di Final nanti.

Quote Voyagers 23-10-2016 03:51 PM
Orix replied at 23-10-2016 03:38 PM
tak la... kawen ngn awek dia la... goh liu ying tu dh ad bf... jgan tkejut tgok bf GLY tu nnt, jau ...

chan peng soon tu plak dah kahwin ke

ke dia bf goh liu ying
Quote Orix 23-10-2016 03:56 PM
Voyagers replied at 23-10-2016 03:51 PM
chan peng soon tu plak dah kahwin ke

ke dia bf goh liu ying

chan peng soon kawen ngn iols  
Quote Voyagers 23-10-2016 03:57 PM
Orix replied at 23-10-2016 03:56 PM
chan peng soon kawen ngn iols

chan peng soon takde affair ngan goh liu ying ke

kata la dekat wife dia

malam ini ada training lambat ke



Quote seramado 23-10-2016 06:54 PM
Diorang ni yg nk berlakon kan
Quote MissNigga 23-10-2016 08:08 PM
Orix replied at 23-10-2016 03:56 PM
chan peng soon kawen ngn iols

ngong

bini peng soon tu retis arrrr .. kalo tak silap iols .. singer
Quote parasitology 23-10-2016 08:09 PM
best gile time lwn double denmark tuh
dasat refleks masing2
goh v shem nyer backhand smash mmg salute ah
cerah harapan mng malam ni
Quote Orix 23-10-2016 08:26 PM
MissNigga replied at 23-10-2016 08:08 PM
ngong

bini peng soon tu retis arrrr .. kalo tak silap iols .. singer

Ye. Iols rembesss kat bahu n dada peng soon  
Quote RatuDunia94 23-10-2016 08:33 PM
Edited by RatuDunia94 at 23-10-2016 08:41 PM

game Carolina Marin vs Sun Yu plg best masa rubber set.
Quote MissNigga 23-10-2016 09:26 PM
Orix replied at 23-10-2016 08:26 PM
Ye. Iols rembesss kat bahu n dada peng soon

tapi heols ni mmg ncem pun ... iols pun rembes ngan heols tau

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 10:36 PM GMT+8 , Processed in 0.053989 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top