CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fafau 'Gemuruh' Dipilih Jadi Juri Tetap Dalam Program Keagamaan

13-10-2016 09:12 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4303| Komen: 18

Description: Terbaru, Fafau dipilih menjadi juri tetap yang digandingkan bersama pendakwah terkemuka, Prof Madya Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin atau lebih dikenali sebagai Dr Maza dalam program realiti Islamik, ...

Foto: http://assets.nst.com.my/


Bekas penyampai Hot FM, Farah Fauzana atau panggilan mesra Fafau yang juga personaliti radio dan televisyen terkenal untuk rancangan TV yang berbentuk hiburan dan muzikal lazimnya.

Terbaru, Fafau dipilih menjadi juri tetap yang digandingkan bersama pendakwah terkemuka, Prof Madya Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin atau lebih dikenali sebagai Dr Maza dalam program realiti Islamik, Pencetus Ummah (PU) bagi musim keempat.

Menurut Fafau kepada Berita Harian, inilah kali pertama dia diberikan peranan sebagai juri tetap dan baginya ia adalah satu tanggungjawab buat dirinya walaupun pada awalnya rasa gemuruh apabila diberi tawaran dalam rancangan bercorak keagamaan.

"Pada awalnya saya gemuruh juga apabila dilamar penganjur, tetapi selepas berbincang dan mengetahui tanggungjawab yang perlu dilaksanakan, saya teruja untuk melakukannya."

"Saya dimaklumkan, saya perlu menjadi 'mata penonton' yang menilai dari aspek persembahan dan juga penyampaian peserta."- CARI


Foto: Astro

23

Bagus
16

Marah
8

Terkejut
11

Sedih
14

Lawak
32

Bosan

Friends Rank (104 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote de_ikea 13-10-2016 09:23 AM
Ganti kak bed lah ni
Quote prizadane 13-10-2016 09:24 AM
Erk... Krik krik je rasanya.
Quote ReginaBeauty 13-10-2016 09:45 AM
Just do what yo can do best
Quote fishcracker 13-10-2016 10:08 AM
hokey le tu...
Quote orsay1 13-10-2016 10:10 AM

kak bed mana tu ya
Quote mybarbie 13-10-2016 10:19 AM

dj abby fana tu kot..
Quote CrowneGlory 13-10-2016 10:32 AM
takpela tak menarik....
Quote rosmawari 13-10-2016 11:45 AM
Kenapa lah program keugamaan mesti kena ada selebriti jadi juri????
Quote kyani83 13-10-2016 12:25 PM
erk.. taktahu nak gembira ka nak bersedih.
mcm kurang sesuai with her character.

apa2pun, lets see first then we judge it.
Quote HazeLJoseph 13-10-2016 02:20 PM
Apalah nak diharapkan sgt dari program realiti tv yabg disarungkan baju islamik :p
Quote meow_tompok 14-10-2016 12:48 AM
HazeLJoseph replied at 13-10-2016 02:20 PM
Apalah nak diharapkan sgt dari program realiti tv yabg disarungkan baju islamik :p

Agree with this
Pengacara yg gedik gedik ni juga yg dipilih jadi juri. Naikkan rating
Quote LembingDayanti 14-10-2016 01:07 AM
fafau gemok nau dah macam aishah janji manis mu
Quote etonjelita 14-10-2016 01:08 AM
Krikkkkkkkkkkkkk x minat dah. Bye!
Quote RatuDunia94 14-10-2016 01:59 AM
last2 kawin dgn PU....
Quote zie_indah 22-10-2016 03:34 PM
X minat dia..
Quote hangdenim 22-10-2016 11:35 PM
Nanti mesti ada elemen jodoh-jodohan, maklumler jurinya masih single. Lainler macam kak bed tu bawa sisi ibu/acik2 dalam tu so nampak nice & tak awkward. Lagipun fofow ni cakap pyn tak clear :zz
Quote estrelle 22-10-2016 11:41 PM
Tadi tengok iklan.Suara dia very annoying
Quote kiah_mai_pulak 22-10-2016 11:48 PM
Tak suka tgk cara dia bercakap lately.. Mcm fake buat2 nk nmpk sopan ke apa.. Tp mmg xleh hadap tgk dia bercakap.. Dulu suka gak ngn Minah ni skrg turn off..

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 08:19 AM GMT+8 , Processed in 0.087667 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top